خواهش میکنم.جانم شرمنده برای عقب افتادن صفحه سوم رصدگر جدید تگ کردم
دشمنتون شرمنده.
با ثبت نام میتونید آثار خودتون رو به اشتراک بذارید. همین حالا ثبت نام کنید.
همین حالا ثبت نام کن!خواهش میکنم.جانم شرمنده برای عقب افتادن صفحه سوم رصدگر جدید تگ کردم
سپاس،خسته نباشید.پارت۴۶
آستریا *گونه اش را بوسید*
پارت ۵۸
در حالی که به روبهرو نگاه میکرد *دست آستریا را بوسید*،قطرهی اشک آستریا روی دستش افتاد
بذارید به مدیر بگم متاسفانه بعضی از رصدگرای عزیز زیاد دقت نمیکنن ولی خوب حتما مشکل داره که جایگزین براش هست.سپاس،خسته نباشید.
ببخشید
رصد گر صفحهی اول به من گفتن از واره ی معشوقه استفاده نکنم ولی شما ایرادی نگرفتید
من چیکار کنم.
چون رمانم تموم شده...بذارید به مدیر بگم متاسفانه بعضی از رصدگرای عزیز زیاد دقت نمیکنن ولی خوب حتما مشکل داره که جایگزین براش هست.
شرمنده گلم درست گفته شده من یادم رفته بود بگمسپاس،خسته نباشید.
ببخشید
رصد گر صفحهی اول به من گفتن از واره ی معشوقه استفاده نکنم ولی شما ایرادی نگرفتید
من چیکار کنم
عزیزم ببخشید دیگه من تازه رصدگر شدم قطعاً توی کارهام ایرادهایی پیش میاد و یادم رفته بود این مورد رو هم به نویسنده بگم☺️بذارید به مدیر بگم متاسفانه بعضی از رصدگرای عزیز زیاد دقت نمیکنن ولی خوب حتما مشکل داره که جایگزین براش هست.
خواهش دشمنتون شرمندهزز
شرمنده گلم درست گفته شده من یادم رفته بود بگم
جانم از این به بعد بیشتر دقت کنید مشکلی پیش نیادشرمنده گلم درست گفته شده من یادم رفته بود بگم
چشمجانم از این به بعد بیشتر دقت کنید مشکلی پیش نیاد
درود جانم!سلام درخواست رصد رمانم رو دارم❤️
@مدیر رصد![]()
در حال تایپ - رمان اوکارا اِفو | ستایش خطیبی کاربر انجمن نودهشتیا
خلاصه: Okara efu(اوکارا اِفو) یعنی نیمهی تو؛ داشتن کسی که تو را کامل میکند، وقتهایی که نباشه نصفه و نیمه میشوی و زندگیت بی معنا میشود! مقدمه: من پسری از جهانی متفاوت بودم و اوهم دختری از جهان متفاوت، اما با همه ی تفاوت هایمان ما هردو مکمل همدیگر بودیم و برای همدیگر میزیستیم! در یک جایی...forum.98ia2.ir
درود جانم!![]()
در حال تایپ - تاوان دلدادگی| ویانا هاشمی
تو در اعماق قلبم، موزیکی از جنس آرامش هستی که ریتم آن با لبخندهایت زیباتر میشود. یکتا، دختر هنرمند قصهی ما که بهخاطر عشق مجازیش از شیراز به تهران نقل مکان میکنه و با ورود به دانشگاه هنر، اتفاقات غیر منتظرهای براش رخ میده. ویراستار: @زهرا_آسبان @.NAFAS.forum.98ia2.ir