با ثبت نام میتونید آثار خودتون رو به اشتراک بذارید. همین حالا ثبت نام کنید.
همین حالا ثبت نام کن!ماله تو مذهبی بودمن توی انجمن نودهشتیا اضافه کردن برچسب توسط اندرسون با این تفاوت که برخلاف انجیل مریم مجدلیه کنار عیسی مسیح و ابلیس که جزو فرشتگان الهی بود و خب لعنت بهت زندگی
شت... یعنی این متن درباره اندرسونیه که یه برچسب برخلاف انجیل زده؟![]()
تو چرا همش در و روستا بودیییاولیش ماله خودم
من توی انجمن نودهشتیا منتشر شد و در رو باز کردم و گفتم و بعدش هم اینکه در سال پیش از این به بعد از اینکه به خاطر این پست مفید تشکر کرده بود و در رو باز کردم و گفتم و بعدش هم اینکه سردار و سپیدار ارتباط با ما تماس بگیرید و به سمت من اومد و گفت این رو که گفت که در روستای نسبتا خوب است که در روستای نسبتا شلوغی که در رو با خودش به سمت اون قدم برداشتم همه را به عنوان یکی دیگه از اون یازده تام دانلود آهنگ جدید دانلود کردم
کیبوردم شیرموز میکشه
کیبوردم علاقه زیادی به طبیعت و فضای باز روستا دارهتو چرا همش در و روستا بودییی![]()
باریکلاه مهندسمن توی انجمن نودهشتیا در مورد طرح اولیه برای نصب این برنامه ها به صورت کامل و جامع، علمی و فناوری اطلاعات شبکه های کامپیوتری صحبت کردم.
بدم نشدااا![]()
نه بابا دارم حقوق میخونم نمیدونم چرا کلمات مهندسی ازش در اومدباریکلاه مهندس
لعنت بهت زندگی رو خوب اومدیمن توی انجمن نودهشتیا اضافه کردن برچسب توسط اندرسون با این تفاوت که برخلاف انجیل مریم مجدلیه کنار عیسی مسیح و ابلیس که جزو فرشتگان الهی بود و خب لعنت بهت زندگی
شت... یعنی این متن درباره اندرسونیه که یه برچسب برخلاف انجیل زده؟![]()
رسما ر*یدممن در انجمن نود هشتیا فیسبوک و یوتیوب و بالاترین کیفیت و کمیت و کیفیت عالی و زندگی ها خواهم مرد یکی از این رو به رو شد و در این زمینه کردند و به همین دلیل با دانشآموزان خواهد آمد و در این زمینه کردند و به همین دلیل با دانشآموزان خواهد آمد.
در این زمینه چی کردند؟![]()
فقط اونجا ک میگه دانش اموزان چی کردنکیفیت و کمیت رو خوب اومد![]()