خوش آمدید!

با ثبت نام میتونید آثار خودتون رو به اشتراک بذارید. همین حالا ثبت نام کنید.

همین حالا ثبت نام کن!
  • سلام و درود خدمت کاربران و نویسندگان عزیز نودهشتیا با توجه به برگذاری سی و یکمین دوره نمایشگاه کتاب تهران از حضور گرم شما جهت بازدید از کتاب اندک نویسندگان در صورت علاقه، باعث افتخار ماست. نمایشگاه از تاریخ 20 الی 30 اردیبهشت ماه در مصلای تهران برگذار خواهد شد. نویسندگانی که از طریق انجمن موفق به چاپ کتاب شده اند، جهت اعلام حضور و یا ارسال کتاب جهت اراعه توسط کادر مدیریت با شماره تماس زیر ارتباط بگیرند: 09388382904 _ نسترن اکبریان| کادر مدیریت کل دو مدیر کل نودهشتیا، خانم نسترن اکبریان و فاطمه عیسی زاده در غرفه انتشارات حوزه مشق حضور داشته و علاوه بر معرفی آثار خود، کتاب های دیگر نویسندگان که شرایط حضور ندارند را اراعه می دهند. ضمن حضورتان کتاب استیصال نوشته خانم نسترن اکبریان، به عنوان کتاب ویژه نمایشگاه نشر آییسا در آن غرفه رونمایی خواهد شد.(تعداد چاپ اول بسیار محدود است) در صورت هرگونه سوال و هماهنگی جهت حضور کتابتان در این دوره، هرچه سریعتر اقدام فرمایید. یا علی...
  • برای دریافت مقام به مدیر ارشدها مراجعه کنید

طنز تاپیک سرگرمی | بزار کیبوردت ادامه بده...🍊🌱

• نویسنده موضوع Elflokee
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 162
  • برچسب‌ها
    خنده
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Elflokee

سطح
0

نویسنده
نویسنده
تاریخ ثبت‌نام
3/23/23
مدال‌ها
1
سکه
5,095
  • موضوع نویسنده
من توی انجمن نودهشتیا....
بزار کیبوردت ادامه بده ببین چی در میاد 🌱🍊

Elflokee

سطح
0

نویسنده
نویسنده
تاریخ ثبت‌نام
3/23/23
مدال‌ها
1
سکه
5,095
  • موضوع نویسنده
اولیش ماله خودم
من توی انجمن نودهشتیا منتشر شد و در رو باز کردم و گفتم و بعدش هم اینکه در سال پیش از این به بعد از این‌که به خاطر این پست مفید تشکر کرده بود و در رو باز کردم و گفتم و بعدش هم اینکه سردار و سپیدار ارتباط با ما تماس بگیرید و به سمت من اومد و گفت این رو که گفت که در روستای نسبتا خوب است که در روستای نسبتا شلوغی که در رو با خودش به سمت اون قدم برداشتم همه را به عنوان یکی دیگه از اون یازده تام دانلود آهنگ جدید دانلود کردم

کیبوردم شیرموز می‌کشه

Nsr

سطح
0

کاربر صفر کیلومتر
بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
3/23/23
مدال‌ها
1
سکه
7
من توی انجمن نودهشتیا هم زیاد شده جانان چه امن و امان از دست داد و در سال جدید تجربه کرد

خیلی هم بد نشد😂

Psͥycͣhͫo

سطح
0

کاربر خیلی فعال
پلیس
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
3/24/23
مدال‌ها
1
سکه
3,443
من توی انجمن نودهشتیا اضافه کردن برچسب توسط اندرسون با این تفاوت که برخلاف انجیل مریم مجدلیه کنار عیسی مسیح و ابلیس که جزو فرشتگان الهی بود و خب لعنت بهت زندگی

شت... یعنی این متن درباره اندرسونیه که یه برچسب برخلاف انجیل زده؟😹😹

Elflokee

سطح
0

نویسنده
نویسنده
تاریخ ثبت‌نام
3/23/23
مدال‌ها
1
سکه
5,095
  • موضوع نویسنده
من توی انجمن نودهشتیا اضافه کردن برچسب توسط اندرسون با این تفاوت که برخلاف انجیل مریم مجدلیه کنار عیسی مسیح و ابلیس که جزو فرشتگان الهی بود و خب لعنت بهت زندگی

ماله تو مذهبی بود

psíquico .f

سطح
0

نویسنده نودهشتیا
تیم طراحی
نویسنده
تاریخ ثبت‌نام
3/23/23
مدال‌ها
1
سکه
1,913
اولیش ماله خودم
من توی انجمن نودهشتیا منتشر شد و در رو باز کردم و گفتم و بعدش هم اینکه در سال پیش از این به بعد از این‌که به خاطر این پست مفید تشکر کرده بود و در رو باز کردم و گفتم و بعدش هم اینکه سردار و سپیدار ارتباط با ما تماس بگیرید و به سمت من اومد و گفت این رو که گفت که در روستای نسبتا خوب است که در روستای نسبتا شلوغی که در رو با خودش به سمت اون قدم برداشتم همه را به عنوان یکی دیگه از اون یازده تام دانلود آهنگ جدید دانلود کردم

کیبوردم شیرموز می‌کشه
تو چرا همش در و روستا بودییی😂

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Elflokee

zeytoon16

سطح
0

ویراستار
ویراستار
تاریخ ثبت‌نام
3/23/23
مدال‌ها
1
سکه
1,636
من در انجمن نود هشتیا فیسبوک و یوتیوب و بالاترین کیفیت و کمیت و کیفیت عالی و زندگی ها خواهم مرد یکی از این رو به رو شد و در این زمینه کردند و به همین دلیل با دانش‌آموزان خواهد آمد و در این زمینه کردند و به همین دلیل با دانش‌آموزان خواهد آمد.

در این زمینه چی کردند؟😔😂

Mahsa

سطح
0

کاربر عادی
تاریخ ثبت‌نام
3/23/23
مدال‌ها
1
سکه
52
من توی انجمن نودهشتیا و گفت که وحید همچین چیزی مشاهده نکرده است

واو🤣

• ها ها

Paradise

سطح
0

همکار ویراستار
پرسنل مدیریت
همکار اجرایی
ویراستار
تاریخ ثبت‌نام
3/23/23
مدال‌ها
1
سکه
176
من توی انجمن نودهشتیا در مورد طرح اولیه برای نصب این برنامه ها به صورت کامل و جامع، علمی و فناوری اطلاعات شبکه های کامپیوتری صحبت کردم.

بدم نشدااا😊😄

• ها ها

Elflokee

سطح
0

نویسنده
نویسنده
تاریخ ثبت‌نام
3/23/23
مدال‌ها
1
سکه
5,095
  • موضوع نویسنده
من توی انجمن نودهشتیا در مورد طرح اولیه برای نصب این برنامه ها به صورت کامل و جامع، علمی و فناوری اطلاعات شبکه های کامپیوتری صحبت کردم.

بدم نشدااا😊😄
باریکلاه مهندس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Paradise

pen lady

سطح
0

ناظر
ناظر
تاریخ ثبت‌نام
3/23/23
مدال‌ها
1
سکه
4,238
من در انجمن نود هشتیا یا خدا رو هم از من بدت میاد یا خدا نکنه خوبی کجایی چیکار میکنی یعنی آخر شب تو تو هم برو تو گروه من

این چی بود🤣🤣🤣

pen lady

سطح
0

ناظر
ناظر
تاریخ ثبت‌نام
3/23/23
مدال‌ها
1
سکه
4,238

لعنت بهت زندگی رو خوب اومدی🤣🤣

asal_janam

سطح
0

کاربر خیلی فعال
کاربر خاص
تاریخ ثبت‌نام
3/23/23
مدال‌ها
1
سکه
1,371
من در انجمن نود هشتیا فیسبوک و یوتیوب و بالاترین کیفیت و کمیت و کیفیت عالی و زندگی ها خواهم مرد یکی از این رو به رو شد و در این زمینه کردند و به همین دلیل با دانش‌آموزان خواهد آمد و در این زمینه کردند و به همین دلیل با دانش‌آموزان خواهد آمد.

در این زمینه چی کردند؟😔😂
رسما ر*یدم🤣🤣🤣🤣🤣

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا