سانسورچی الیف ارسال شده در 8 شهریور، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۴۰۰ سلام،خسته نباشید درخواست طراحی پوستر برای رمانم رو دارم اگر امکانش هست نام رمان: کسالت ماهی آور نویسنده: elif.f تعدادپارت ها:۱٠ لینک رمان: کسالت ماهی آور =)! 2 ______________________________________________ بدترين درد وقتيه كه لبخند ميزنى تا جلوى ريختن اشكات رو بگیری...!🖤🥀 ____ دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی الیف ارسال شده در 8 شهریور، ۱۴۰۰ مالک سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۴۰۰ از دوتا پسر بالا، یکیشو بزارید و اگر نمیشد بگید یکی دیگه اپلود کنم. دختره هم همین طور 2 1 ______________________________________________ بدترين درد وقتيه كه لبخند ميزنى تا جلوى ريختن اشكات رو بگیری...!🖤🥀 ____ دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی الیف ارسال شده در 8 شهریور، ۱۴۰۰ مالک سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۴۰۰ @مدیر گرافیست 2 ______________________________________________ بدترين درد وقتيه كه لبخند ميزنى تا جلوى ريختن اشكات رو بگیری...!🖤🥀 ____ دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی الیف ارسال شده در 10 شهریور، ۱۴۰۰ مالک سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۴۰۰ @مدیر گرافیست ی گرافیست واسه من تعیین نمیکنین؟=)! 3 ______________________________________________ بدترين درد وقتيه كه لبخند ميزنى تا جلوى ريختن اشكات رو بگیری...!🖤🥀 ____ دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 15 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۴۰۰ در 9/1/2021 در 6:35 PM، عمو نوروز گفته است: @مدیر گرافیست ی گرافیست واسه من تعیین نمیکنین؟=)! @tara-Lr با شما 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ta-ra ارسال شده در 16 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۴۰۰ خب گلم همون عکس سیاه سفید بهتره پاینیه کیفت نداره من در اسرع وقت پوستر رو طراحی میکنم^^ @عمو نوروز 3 اگه آخرین سیگار جهان رو در حال سوختن ببینی... وقتشه که پایان کابوس هات رو هم تماشا کنی! در خلاء لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ta-ra ارسال شده در 16 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۴۰۰ عزیزم اسم کاراکتر هاتو میدونی؟ عکسا بعضیاشون جورین که ادغام نمیشه خوب در نمیاد خواستم خودم دنبال عکساشون بگردم و بهت نشون بدم اگه دوس داشتی با اونا بزنم قشنگتر در بیاد. @عمو نوروز 3 اگه آخرین سیگار جهان رو در حال سوختن ببینی... وقتشه که پایان کابوس هات رو هم تماشا کنی! در خلاء لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی الیف ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ مالک سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ 13 ساعت قبل، tara-Lr گفته است: عزیزم اسم کاراکتر هاتو میدونی؟ عکسا بعضیاشون جورین که ادغام نمیشه خوب در نمیاد خواستم خودم دنبال عکساشون بگردم و بهت نشون بدم اگه دوس داشتی با اونا بزنم قشنگتر در بیاد. @عمو نوروز نه😅 عزیزم کدوم قشنگ در نمیاد؟ پسر و دختر بالایی رو دارم بقیه رو نه! هر کدوم خوب نیست بگو تا یک عکس دیگه اپلود کنم یا هم اسمشون بگم. ممنون! 💖 @tara-Lr 2 ______________________________________________ بدترين درد وقتيه كه لبخند ميزنى تا جلوى ريختن اشكات رو بگیری...!🖤🥀 ____ دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ta-ra ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۴۰۰ 45 دقیقه قبل، عمو نوروز گفته است: نه😅 عزیزم کدوم قشنگ در نمیاد؟ پسر و دختر بالایی رو دارم بقیه رو نه! هر کدوم خوب نیست بگو تا یک عکس دیگه اپلود کنم یا هم اسمشون بگم. ممنون! 💖 @tara-Lr چهارمین عکسی که دختره هستش بزرگه و نمیشه برشش داد و سانسورم شده و اونی که با سگ یه جایی نشسته!اونیکی ها خوبن همشون تو یه سبکن تقریبا فقط اون دوتایی که گفتم خوب نیستن @عمو نوروز 2 اگه آخرین سیگار جهان رو در حال سوختن ببینی... وقتشه که پایان کابوس هات رو هم تماشا کنی! در خلاء لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی الیف ارسال شده در 18 شهریور، ۱۴۰۰ مالک سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۴۰۰ در 9/8/2021 در 1:58 PM، tara-Lr گفته است: چهارمین عکسی که دختره هستش بزرگه و نمیشه برشش داد و سانسورم شده و اونی که با سگ یه جایی نشسته!اونیکی ها خوبن همشون تو یه سبکن تقریبا فقط اون دوتایی که گفتم خوب نیستن @عمو نوروز جای دختره ایشون جای پسره هم اگر نشد یکی ازین دو عکس. خیلی مرسی=") @tara-Lr 1 1 ______________________________________________ بدترين درد وقتيه كه لبخند ميزنى تا جلوى ريختن اشكات رو بگیری...!🖤🥀 ____ دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ta-ra ارسال شده در 19 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۴۰۰ 3 ساعت قبل، -satiyar- گفته است: جای دختره ایشون جای پسره هم اگر نشد یکی ازین دو عکس. خیلی مرسی=") @tara-Lr عکس دختره بی کیفیته 1 اگه آخرین سیگار جهان رو در حال سوختن ببینی... وقتشه که پایان کابوس هات رو هم تماشا کنی! در خلاء لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی الیف ارسال شده در 19 شهریور، ۱۴۰۰ مالک سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، tara-Lr گفته است: عکس دختره بی کیفیته من توی این حالت فقط اینو پیدا کردم، اگر میتونی که خودت یه عکس خوب برام پیدا کن، اگر نه هم بگو تا خودم باز بگردم. اسم دختره هم نیکا فلاحیه. ممنون. 1 ______________________________________________ بدترين درد وقتيه كه لبخند ميزنى تا جلوى ريختن اشكات رو بگیری...!🖤🥀 ____ دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ta-ra ارسال شده در 19 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۴۰۰ من این عکسشون رو پیشنهاد میکنم @-satiyar- 2 2 اگه آخرین سیگار جهان رو در حال سوختن ببینی... وقتشه که پایان کابوس هات رو هم تماشا کنی! در خلاء لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی الیف ارسال شده در 19 شهریور، ۱۴۰۰ مالک سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۴۰۰ 10 ساعت قبل، tara-Lr گفته است: من این عکسشون رو پیشنهاد میکنم @-satiyar- عالیه!همین رو استفاده کنید. 1 1 ______________________________________________ بدترين درد وقتيه كه لبخند ميزنى تا جلوى ريختن اشكات رو بگیری...!🖤🥀 ____ دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ta-ra ارسال شده در 20 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) بفرمایید گلم** @-satiyar- ویرایش شده 20 شهریور، ۱۴۰۰ توسط tara-Lr 2 اگه آخرین سیگار جهان رو در حال سوختن ببینی... وقتشه که پایان کابوس هات رو هم تماشا کنی! در خلاء لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی الیف ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۰ مالک سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۰ 5 ساعت قبل، tara-Lr گفته است: بفرمایید گلم** @-satiyar- خیلی خیلی زیبا شده ممنون از تو قشنگ😍♥ 1 1 ______________________________________________ بدترين درد وقتيه كه لبخند ميزنى تا جلوى ريختن اشكات رو بگیری...!🖤🥀 ____ دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار گرافیست♥️ ارسال شده در 22 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۴۰۰ @مدیر گرافیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده