مهمان ارسال شده در 10 بهمن 1398 Share ارسال شده در 10 بهمن 1398 (ویرایش شده) در اینجا به ما بگویید به عنوان نویسنده دوست دارید چگونه نقد شوید؟ کدام بخش رمانتون نقد بشه؟ لحن و نگاه منتقد به رمانتون چطور باشه؟ در پایان سخنتون لینک رمانتون هم بزارید❤ ویرایش شده 10 بهمن 1398 توسط مهمان نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان ارسال شده در 10 بهمن 1398 Share ارسال شده در 10 بهمن 1398 (ویرایش شده) خودم به عنوان نویسنده دوست دارم پاره به پارت رمانم نقد بشه، محتوای کلی، توصیفات و فضای رمانم توی نقد به چشم بیاد ویرایش شده 10 بهمن 1398 توسط مهمان نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tam 4,604 ارسال شده در 4 اسفند 1398 Share ارسال شده در 4 اسفند 1398 من دوست دارم تو دیدگاه خواننده فضای رمانم هرطور که هست همون طور نقد کنه. 5 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان ارسال شده در 4 اسفند 1398 Share ارسال شده در 4 اسفند 1398 در 17 دقیقه قبل، bitttta740 گفته است : من دوست دارم تو دیدگاه خواننده فضای رمانم هرطور که هست همون طور نقد کنه. اسم رمانتو میگی؟ نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tam 4,604 ارسال شده در 4 اسفند 1398 Share ارسال شده در 4 اسفند 1398 در 1 دقیقه قبل، N.a25 گفته است : اسم رمانتو میگی؟ موکلم یا عشقم؟ 4 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tam 4,604 ارسال شده در 4 اسفند 1398 Share ارسال شده در 4 اسفند 1398 امتیازات چقدر زیاده ایول بابا♥ 3 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان ارسال شده در 4 اسفند 1398 Share ارسال شده در 4 اسفند 1398 در 2 دقیقه قبل، bitttta740 گفته است : امتیازات چقدر زیاده ایول بابا♥ قابل نداره نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tam 4,604 ارسال شده در 4 اسفند 1398 Share ارسال شده در 4 اسفند 1398 حیف نمیشه وگرنه دو دستی امتیازات رو میگرفتم 4 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
setayesh P 213 ارسال شده در 4 اسفند 1398 Share ارسال شده در 4 اسفند 1398 منم دوست دارم رمانم جوری نقد بشه که از نظر خواننده همونه. یعنی کاملا بدون تعارف نقد کنه حالا اگه خوشش اومده بگه رمان رو دوست داشتم اگه هم نه که خب خیلی راحت بگه نه و این ایرادات رو داره 4 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sinaeil 888 ارسال شده در 4 اسفند 1398 Share ارسال شده در 4 اسفند 1398 اصولا با خلاصه و اینجورچیزا مشکل دارم کلا از دید ی خواننده و لحن و محتواش 🤔 3 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
@@zahra 975 ارسال شده در 8 اسفند 1398 Share ارسال شده در 8 اسفند 1398 من ترجیح میدم علاوه بر زیبایی ها و تعریف ها مشکلات رمانم هم گفته بشه. و اینکه خواننده درباره ی موضوع و محتوای اصلی اشکال نگیره چون بالاخره موضوعیه که انتخاب شده و نمیشه محتواشو عوض کرد. 3 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeedhfxi 1,242 ارسال شده در 28 اسفند 1398 Share ارسال شده در 28 اسفند 1398 سلام. بیشتر از اینکه روی نوع نوشتنم نقد بشه، دوست دارم خود داستان نقد بشه. خط داستانیم، شخصیت هام و واکنش هاشون، همینطور جزئیاتی که توی داستان اتفاق میافته. بعدش راجب اینکه به طور کلی رمانم چطور جلو میره و آیا خواننده رو خسته میکنه یا نه؟ بعد از اینا میخوام که قلمم نقد شه... https://forum.98iia.com/topic/12665-رمان-شاهزاده-مرگ-saeedhfxi-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ 2 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeedhfxi 1,242 ارسال شده در 28 اسفند 1398 Share ارسال شده در 28 اسفند 1398 سلام. بیشتر از اینکه روی نوع نوشتنم نقد بشه، دوست دارم خود داستان نقد بشه. خط داستانیم، شخصیت هام و واکنش هاشون، همینطور جزئیاتی که توی داستان اتفاق میافته. بعدش راجب اینکه به طور کلی رمانم چطور جلو میره و آیا خواننده رو خسته میکنه یا نه؟ بعد از اینا میخوام که قلمم نقد شه... https://forum.98iia.com/topic/12665-رمان-شاهزاده-مرگ-saeedhfxi-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
verdant 469 ارسال شده در 9 فروردین 1399 Share ارسال شده در 9 فروردین 1399 (ویرایش شده) من دوست دارم کنار نقد یه پیشنهادی هم برای قسمت های جلو تر و روابط و شخصیت ها داده بشه ویرایش شده 21 اردیبهشت 1399 توسط verdant 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Paria∞♡~ 123 ارسال شده در 10 فروردین 1399 Share ارسال شده در 10 فروردین 1399 در در 28 اسفند 1398 در 21:26، Saeedhfxi گفته است : سلام. بیشتر از اینکه روی نوع نوشتنم نقد بشه، دوست دارم خود داستان نقد بشه. خط داستانیم، شخصیت هام و واکنش هاشون، همینطور جزئیاتی که توی داستان اتفاق میافته. بعدش راجب اینکه به طور کلی رمانم چطور جلو میره و آیا خواننده رو خسته میکنه یا نه؟ بعد از اینا میخوام که قلمم نقد شه... https://forum.98iia.com/topic/12665-رمان-شاهزاده-مرگ-saeedhfxi-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ در در 10 بهمن 1398 در 15:25، N.a25 گفته است : در اینجا به ما بگویید به عنوان نویسنده دوست دارید چگونه نقد شوید؟ کدام بخش رمانتون نقد بشه؟ لحن و نگاه منتقد به رمانتون چطور باشه؟ در پایان سخنتون لینک رمانتون هم بزارید❤ باملایمت😂 2 1 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
گوجه سبز 11,442 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 Share ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 کاملا شیک و مجلسی هر جوری بود بگه اما خب ... زیادم تو ذوق نزنه🙃😁 4 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نفیس 1,255 ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 Share ارسال شده در 3 اردیبهشت 1399 من دوس دارم سلیقه ای نقد نشه و از دید یه مخاطب به رمان نگاه بشه و البته مفید و سازنده رمان خاکستر نفیسه پاکسیرت 4 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mi hi 6,562 ارسال شده در 30 اردیبهشت 1399 Share ارسال شده در 30 اردیبهشت 1399 من دوس دارم رمانم وقتی نقد میشه به تیکه به تیکه اش توجه بشه و جز به جز نقد بشه کلا از نقد داستان یا شخصیت و یا هر چیزی که راجب خودم باشه خوشم میاد و متاسفانه هنوز رمان خودمو قرارندادم ولی به زودی میزارمش 3 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
تـاریـران 13,301 ارسال شده در 30 اردیبهشت 1399 Share ارسال شده در 30 اردیبهشت 1399 دوست دارم ، تا پارت به پارت نقد شه ... می خوام بیشتر روی منتقل کردن حسم به مخاطب نقد شه... نوع جملات و کم تر روی علایم نگارشی و اینا ... در هر صورت یه نقد مفید باشه و بنا بر یه سلیقه ی شخصی نباشه.🙃 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fatimaff 5,622 ارسال شده در 16 خرداد 1399 Share ارسال شده در 16 خرداد 1399 دوست دارم مثلا برای نقد خلاصه: مثلا این ایراد رو داره مقدمه ایرادش اینه پارت یک این ایرادشه. پیشنهادی برای اینه و همینطور پارت ها ایرادش و پیشنهادش رو بگه برای بهتر شدن حتی نقد منتقد واقعی رو هم اینطوری دوست دارم بعد حالا میتونه ایرادات کلی رو بگه 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FatemehAt 96 ارسال شده در 9 بهمن 1399 Share ارسال شده در 9 بهمن 1399 من دوست دارم پارت به پارت رمانم نقد بشه و بعضی جاها که ایراد داره رو حتما بهم بگن تا من برطرفش کنم و لحن نقد هم زیاد تند نباشه که من از نوشتن خسته بشم نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
GH. Rezaii 81 ارسال شده در 26 بهمن 1399 Share ارسال شده در 26 بهمن 1399 منتقد نقش مهمی توی روند بهتر رمان داره... من دوست دارم اتنقاد ها کامل باشه و کاملا انتقاد پذریرم https://forum.98ia2.ir/topic/24484-رمان-هروئین-gh-rezaii-کاربر-نودهشتادیا/?t نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .