آرنیکا ارسال شده در نُوامبر 22 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 22 (ویرایش شده) سلام دوستان سئوالی که قراره راجبش گفتگو صورت بگیره در عنوان تاپیک مشخصه و شما اسم رمانی که دوستش دارید شخصیتش رو میگید و اینم بگید که اگه قرار بود با شخصیت موردعلاقهتون در رمان موردعلاقهتون ازدواج کنید کدوم رمان بود. از خودم شروع میکنم👇🏼 رمان گناهکار شخصیت آرشام ویرایش شده در نُوامبر 23 توسط آرنیکا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
morganit🌻 ارسال شده در نُوامبر 29 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 29 سهیل تورمان پنجمین نفر🫠👌🏻❤️ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Eriik🌻 ارسال شده در نُوامبر 23 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 23 6 ساعت قبل، آرنیکا گفته است: سلام دوستان سئوالی که قراره راجبش گفتگو صورت بگیره در عنوان تاپیک مشخصه و شما اسم رمانی که دوستش دارید شخصیتش رو میگید و اینم بگید که اگه قرار بود با شخصیت موردعلاقهتون در رمان موردعلاقهتون ازدواج کنید کدوم رمان بود. از خودم شروع میکنم👇🏼 رمان گناهکار شخصیت آرشام ببین ارشام مال خودم بووود🤣🤣 اما جدا از شوخی یه رمان بود جرئت حقیقت اسم کاکتر مردش امیر علی بود. بعد این خیلی گودی گودی گودی بود 😂😅 اونو دوست داشتم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
.NAFAS. ارسال شده در نُوامبر 30 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 30 برای ازدواج هیچکدوم؛ اما از شخصیت محسن در رمان جیب بر خیابان جنوبی خوشم اومد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.