Bhreh_rah ارسال شده در 5 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام رمان:رُماد حیات نام نویسنده:بهاره رهدار|bhreh_rah ژانر:معمایی،تخیلی. هدف: عشق نوشتن! پارت گذاری: نامعلوم خلاصه: درمورد دختری به نام نازنین است ک از نسل عجیبیست! نازنین طی سفری و آشنایی با یک سری آدم، زندگیش به کلی تغییر میکندو حقیقت را که نباید درمورد زندگی خود بداند را میفهمد! مقدمه: و این منم، زنی تنها در آستانهی فصلی سرد در ابتدای درک هستی آلودهی زمین و یأس ساده و غمناک آسمان! «فروغ فرخزاد» شاید آغاز هر فصل جدیدی از زندگی فرح بخش نباشد، حتی شاید زیبا و دل نشین! اما من امید دارم به ادامه زیبا و خود ساخت از هر فصل جدید یا ره ناهمواری! آغاز بهترین هرفصل یا پایان هرآنچنه که تو اراده کنی را تو میتوانی زیبا بنویسی؛ چون تو نویسنده این فانیا هستی، خود تو! ویرایش شده 16 آذر، ۱۴۰۰ توسط Bhreh_rah 7 نمیتوانست باور کند هرآنچه را که دیده بود در این دنیای ماورایی و جادویی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fardis ارسال شده در 6 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام عزیزمممم چطوری ؟ اقاااااا من این رمانت رو خیلی دوست دارم. اصلا واقعا یک پیشنهاد هم دارم برات، اینکه رمان هیولا شناس هم بخونی ببیننننننن عالیهههههه. قشنگ قوه تخیلت رو برای نوشتن باز میکنه. خبببب بذار بگم من واقعاااا با قلمت جور شدم مخصوصا که روون نوشته بودی و من این آپشن رو خیلی دوست دارم. بعدش اینکه دو تا نکته به چشمم خورد توی بعضی پارت هات اینکه ببین مثلا بعضی جاها وقتی از کلمه دو حرفی استفاده کردی درست مثل «ایندفعه» تو نوشتی «ایندفعه» چیز خیلی بزرگی نیست و مطمئنا یا کیبورد عوض کرده یا خودت حواست نبوده. و اینکه خوشگلم یک پیشنهادی دارم برات برای اینکه قشنگی رمانت بیشتر بشه. وقتی میخوای مشخص کنی که کی چی گفته ننویس «آنا:» یا «مریم:» بیا حس و حال گفتنش رو بگو.مثلا اگر داد میزنه تو بنویس = آنا با صدای بلدی فریاد زد: میدونیچی میگم؟ اینکه مثلا توصیف کن که چجوری داره حرف میزنه اینجوری به فضای رمانت و حس رمانت و درک از شخصیت بیشتر بُعد میده. خلاصههههه موفق باشی قشنگم😍💞 ویرایش شده 6 شهریور، ۱۴۰۰ توسط Fardis 4 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Bhreh_rah ارسال شده در 6 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۴۰۰ 1 ساعت قبل، Fardis گفته است: سلام عزیزمممم چطوری ؟ اقاااااا من این رمانت رو خیلی دوست دارم. اصلا واقعا یک پیشنهاد هم دارم برات، اینکه رمان هیولا شناس هم بخونی ببیننننننن عالیهههههه. قشنگ قوه تخیلت رو برای نوشتن باز میکنه. خبببب بذار بگم من واقعاااا با قلمت جور شدم مخصوصا که روون نوشته بودی و من این آپشن رو خیلی دوست دارم. بعدش اینکه دو تا نکته به چشمم خورد توی بعضی پارت هات اینکه ببین مثلا بعضی جاها وقتی از کلمه دو حرفی استفاده کردی درست مثل «ایندفعه» تو نوشتی «ایندفعه» چیز خیلی بزرگی نیست و مطمئنا یا کیبورد عوض کرده یا خودت حواست نبوده. و اینکه خوشگلم یک پیشنهادی دارم برات برای اینکه قشنگی رمانت بیشتر بشه. وقتی میخوای مشخص کنی که کی چی گفته ننویس «آنا:» یا «مریم:» بیا حس و حال گفتنش رو بگو.مثلا اگر داد میزنه تو بنویس = آنا با صدای بلدی فریاد زد: میدونیچی میگم؟ اینکه مقاله توصیف کن که چجوری داره حرف میزنه اینجوری به فضای رمانت و حس رمانت و درک از شخصیت بیشتر بُعد میده. خلاصههههه موفق باشی قشنگم😍💞 سلام عزیزدلممم خوبم تو خوبیی😍😍😍 چشم اگه تونستم حتما میخونم💚 آره بعضی جاها غلط املایی دارم😂😂با اینکه دوبار هم میخونم ولی دیگه از دستم در میره😂💚 چشم چشم از این پارت جدید به بعد دارم همین کار رو میکنم.. مرسی عزیزم از کمکت به من😍😍 خوشحالم که خوشت اومده🥺 همچنین توام موفق باشی گلی💚💚 @Fardis 3 1 نمیتوانست باور کند هرآنچه را که دیده بود در این دنیای ماورایی و جادویی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fardis ارسال شده در 6 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۴۰۰ 7 دقیقه قبل، Bhreh_rah گفته است: سلام عزیزدلممم خوبم تو خوبیی😍😍😍 چشم اگه تونستم حتما میخونم💚 آره بعضی جاها غلط املایی دارم😂😂با اینکه دوبار هم میخونم ولی دیگه از دستم در میره😂💚 چشم چشم از این پارت جدید به بعد دارم همین کار رو میکنم.. مرسی عزیزم از کمکت به من😍😍 خوشحالم که خوشت اومده🥺 همچنین توام موفق باشی گلی💚💚 @Fardis فدا سرت بابا😍💜 قرباااانت فدات بوس بوس وی نوشت: پیام قبلی یک جا نوشته بودم مقاله اشتباه نوشتم میخواستم بنویسم مثلا🤣😑 3 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_SAMIN_ ارسال شده در 27 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۴۰۰ دوست داشتنی♥️ 4 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Bhreh_rah ارسال شده در 27 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، _SAMIN_ گفته است: دوست داشتنی♥️ فداتشمم 4 نمیتوانست باور کند هرآنچه را که دیده بود در این دنیای ماورایی و جادویی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر منتقد ارسال شده در 30 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۴۰۰ سلام لطفاً در قسمت عنوان تاپیک عبارت « معرفی و نقد رمان از جنس آب از جنس آتش| bhreh_rah کاربر انجمن نودهشتیا» رو قرار بدید. ممنون @Bhreh_rah 5 🌹همه چیز درمورد تالار معرفی و نقد کتاب کاربران❤️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Bhreh_rah ارسال شده در 30 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۴۰۰ 17 ساعت قبل، مدیر منتقد گفته است: سلام لطفاً در قسمت عنوان تاپیک عبارت « معرفی و نقد رمان از جنس آب از جنس آتش| bhreh_rah کاربر انجمن نودهشتیا» رو قرار بدید. ممنون @Bhreh_rah چشم حتما💚 4 1 نمیتوانست باور کند هرآنچه را که دیده بود در این دنیای ماورایی و جادویی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سارا رئیسی ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ سلام سلام من اومدم 😎🖐🏻 خب اول اینکه چقدرررر دوست دارم رمانتو مدتها بود دنبال رمان تخیلی بودم😍🤭 یه کم باید توی ب کاربردن فعلهات رعایت کنی ک فعل با ضمیر همخوانی داشته باشه اندازه پارتها کاملا نرمالههه😍 فضاسازی و توصیف فضا فوقالعاده ست 😎 قلمت مانا عزیزم موفق باشی @Ghazalehꨄ︎ 2 1 1 جز تو یاری نگرفتیم و نخواهیم گرفت💫 بر همان عهد که بودیم، بر آنیم هنوز! مانگ🌙 امید، عاشقانهای از جنس واقعیت ♥️ صفحهی نقد مانگ امید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Bhreh_rah ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، Sarai.Rş گفته است: سلام سلام من اومدم 😎🖐🏻 خب اول اینکه چقدرررر دوست دارم رمانتو مدتها بود دنبال رمان تخیلی بودم😍🤭 یه کم باید توی ب کاربردن فعلهات رعایت کنی ک فعل با ضمیر همخوانی داشته باشه اندازه پارتها کاملا نرمالههه😍 فضاسازی و توصیف فضا فوقالعاده ست 😎 قلمت مانا عزیزم موفق باشی @Ghazalehꨄ︎ سلاممم ... چه زود خوردیش خوشحال شدم😍🥺🤌 چشم چشم دوباره. میخونم و ویرایش میزنم، خوشحال شدم که پسندیدی♥️♥️ 3 نمیتوانست باور کند هرآنچه را که دیده بود در این دنیای ماورایی و جادویی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Soniya-Aslan ارسال شده در 9 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام اومدم برا نقد طبق قول و قرارمون😍 خب همین اول میگم.عالیههههههههه🤭 خیلی وقت بود رمان تخیلی نخونده بودم و سیر رمانت هم خوب بود🙂 همه چیزش خوبه فقط بعضی جاها خیلی خیلی کم غلط املایی داری ولی توصیفاتت فوقالعاده ست و اندازه ی پارت ها هم خوبه😁 موفق باشی بهاره جون💌 @Gh.aꨄ︎ @Bhreh_rah ویرایش شده 9 آبان، ۱۴۰۰ توسط Soniya-Aslan 2 1 جان ها خواهم گرفت و خون ها خواهم ریخت طوری که خون های ظالمان استخر انتقامم را پر کند هراسی نداشته باش جانان من آنها را برایت قربانی خواهم کرد تا به آرامش رسی صفحه ی رمان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Bhreh_rah ارسال شده در 9 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، Soniya-Aslan گفته است: سلام اومدم برا نقد طبق قول و قرارمون😍 خب همین اول میگم.عالیههههههههه🤭 خیلی وقت بود رمان تخیلی نخونده بودم و سیر رمانت هم خوب بود🙂 همه چیزش خوبه فقط بعضی جاها خیلی خیلی کم غلط املایی داری ولی توصیفاتت فوقالعاده ست و اندازه ی پارت ها هم خوبه😁 موفق باشی بهاره جون💌 @Gh.aꨄ︎ @Bhreh_rah جانان🥺🧡مرسی کهخوندی.. خوشحالم خوشت اومد.. ممنون عزیزدل💙💙 1 1 نمیتوانست باور کند هرآنچه را که دیده بود در این دنیای ماورایی و جادویی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک سادات.82 ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ رمانت خیلی خوبه💙 1 1 رمان کابوس افعی _ تخیلی رمان ها: دیگه نیستم _ تقدیرخونین _ عصیانگرقرن _ پس از تردید(چاپ شده) _ کابوس افعی داستان ها: زیرتخت _ ماژور _ شیشه شکسته _ آخرین لحظه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fardis ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۴۰۰ سلام جگرررر چطوری تو؟ طبق معمول قشنگ بود و منتظر پارت بعدیت هستم😌🫀 فقط نازم ببین وقتی جمله نهاد داره باید از فعل استفاده کنی نه مصدر. تارهای صوتیم کار نمیکردن. ببین این یک جملهی عامیانه است و توی مونولوگ ها نباید استفاده کنی چون جمله از لحاظ ساختاری درست نیست. تارهای صوتیم کار نمیکردند. این میشه جمله درست. یک چند تا توی همین پارت آخر رمانت به چشمم خورد گفتم بهت بگم. موفق باشی عزیزکم 😍❤️ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Bhreh_rah ارسال شده در 3 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۳۰ در 16:47، Fardis گفته است: سلام جگرررر چطوری تو؟ طبق معمول قشنگ بود و منتظر پارت بعدیت هستم😌🫀 فقط نازم ببین وقتی جمله نهاد داره باید از فعل استفاده کنی نه مصدر. تارهای صوتیم کار نمیکردن. ببین این یک جملهی عامیانه است و توی مونولوگ ها نباید استفاده کنی چون جمله از لحاظ ساختاری درست نیست. تارهای صوتیم کار نمیکردند. این میشه جمله درست. یک چند تا توی همین پارت آخر رمانت به چشمم خورد گفتم بهت بگم. موفق باشی عزیزکم 😍❤️ فداتشمم مرسی دارم از اول بازنویسی میکنم که خبر نداریی🥲 باید از اول بخونی!!!!!! فعلا تا پارت پنج بازنویسی جدید🥺🧡 بخون نظرتم بدههه مرسی♥️ 1 نمیتوانست باور کند هرآنچه را که دیده بود در این دنیای ماورایی و جادویی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fardis ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ 19 ساعت قبل، Bhreh_rah گفته است: فداتشمم مرسی دارم از اول بازنویسی میکنم که خبر نداریی🥲 باید از اول بخونی!!!!!! فعلا تا پارت پنج بازنویسی جدید🥺🧡 بخون نظرتم بدههه مرسی♥️ باشههههه حتما مرسی گفتی میخونم حتما چشم نظرم میدم🥺💜 واااای خودم هم باید بازنویسی کنم ((((: 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Bhreh_rah ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۴ در 19:00، Fardis گفته است: باشههههه حتما مرسی گفتی میخونم حتما چشم نظرم میدم🥺💜 واااای خودم هم باید بازنویسی کنم ((((: مرسی گلیی نمیتوانست باور کند هرآنچه را که دیده بود در این دنیای ماورایی و جادویی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده