مدیر کل Nasim.M ارسال شده در نُوامبر 26 2024 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 26 2024 سلام عزیزانم بیتی از شاعر یا شعری که دوست داری رو در این تاپیک ارسال کن. لطفا اسپم نکنید و فقط بیتهای که دوست دارید رو ارسال کنید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Shahrokh✨ ارسال شده در نُوامبر 26 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 26 2024 سحر آمدم به کویت که ببینمت نهانی ارنی نگفته گفتی دو هزار لن ترانی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Shahrokh✨ ارسال شده در نُوامبر 26 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 26 2024 تو را جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
nazi nima✨ ارسال شده در دِسامبر 1 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 1 2024 تو مرا یاد کنی یا نکنی باورت گر بشود؛ گر نشود حرفی نیست. اما نفسم می گیرد در هوایی که نفسهای تو نیست. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در دِسامبر 1 2024 نویسنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 1 2024 خوش خرامان میروی ای جان جان بی من مرو ای حیات دوستان در بوستان بی من مرو ای فلک بی من مگرد و ای قمر بی من متاب ای زمین بی من مروی و ای زمان بی من مرو 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.