مدیر کل Nasim.M ارسال شده در نُوامبر 26 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 26 سلام عزیزانم بیتی از شاعر یا شعری که دوست داری رو در این تاپیک ارسال کن. لطفا اسپم نکنید و فقط بیتهای که دوست دارید رو ارسال کنید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Shahrokh ارسال شده در نُوامبر 26 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 26 سحر آمدم به کویت که ببینمت نهانی ارنی نگفته گفتی دو هزار لن ترانی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Shahrokh ارسال شده در نُوامبر 26 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 26 تو را جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Eriik🌻 ارسال شده در دِسامبر 1 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 1 تو مرا یاد کنی یا نکنی باورت گر بشود؛ گر نشود حرفی نیست. اما نفسم می گیرد در هوایی که نفسهای تو نیست. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در دِسامبر 1 نویسنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 1 خوش خرامان میروی ای جان جان بی من مرو ای حیات دوستان در بوستان بی من مرو ای فلک بی من مگرد و ای قمر بی من متاب ای زمین بی من مروی و ای زمان بی من مرو 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.