مدیر کل Nasim.M ارسال شده در جولای 21 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 21 سلام نویسندگان عزیز 🌸 لطفاً هنگام درخواست انتقال رمان، موارد زیر را در یک پیام ارسال کنید: لینک رمان خود را قرار دهید. نام تالاری که رمانتان پیش از انتقال به این تالار در آن قرار داشته است را بنویسید. (برای مثال: «رمان من قبلاً در تالار رمانهای در حال تایپ بود.») 📌 پس از دریافت پیام شما، در اسرع وقت رمان بررسی شده و در صورت ویرایش کامل پارتها، به تالار مناسب منتقل خواهد شد. با تشکر از همراهی شما♡ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
donya ارسال شده در آگوست 13 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 13 سلام میخواستم درخواست انتقال رمانم به تالار رمانهای در حال تایپ بدم، قبلا تو این تالار بود. D8%A8%D8%B6-%D9%85%D8%B1%DA%AF-donya-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%86%D9%88%D8%AF%D9%87%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A7 لینک رمانم، ممنونم از شما 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در آگوست 13 نویسنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 13 25 دقیقه قبل، donya گفته است: سلام میخواستم درخواست انتقال رمانم به تالار رمانهای در حال تایپ بدم، قبلا تو این تالار بود. D8%A8%D8%B6-%D9%85%D8%B1%DA%AF-donya-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%86%D9%88%D8%AF%D9%87%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A7 لینک رمانم، ممنونم از شما انجام شد✓ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
yeganeh07 ارسال شده در سِپتامبر 1 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 1 سلام رمانم قبلا تو تالار تایپ بود میخوام دوباره همونجا برگرده 1 نقل قول لینک ورود به تاپیک رمان با من بمان، من سپیدار نیستم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در سِپتامبر 1 نویسنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 1 1 ساعت قبل، yeganeh07 گفته است: سلام رمانم قبلا تو تالار تایپ بود میخوام دوباره همونجا برگرده انجام شد✓ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.