الهه پورعلی✨ ارسال شده در دِسامبر 1 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 1 2024 با سلام درخواست طراحی جلد رمانم رو داشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Arshiya✨ ارسال شده در دِسامبر 15 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 15 2024 جلد این رمان چیشد؟ @morganit نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در دِسامبر 16 2024 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 16 2024 14 ساعت قبل، Arshiya گفته است: جلد این رمان چیشد؟ @morganit این جلد رو خودم میزنم. سلام عزیزم، اگه امکانش هست چندتا عکس با کیفیت و اندازه سه در چهار ارسال کن یکیشون رو هم انتخاب کن تا جلد رو بزنم، شرمنده بنده سرم شلوغه نمیتونم دنبال عکس بگردم♡ @الهه پورعلی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در دِسامبر 31 2024 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 31 2024 عزیزم ارسال نمیکنید؟! @الهه پورعلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
الهه پورعلی✨ ارسال شده در ژانویه 3 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 3 یکم درگیر بودم گلم ارسال میکنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در ژانویه 28 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 28 عزیزم این تاپیک قفل میشه، هر وقت خواستی ارسال کنی حتما به مدیر گرافیست اطلاع بده تا تاپیک رو باز کنن @الهه پورعلی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در مِی 18 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 18 کار این رمان رو انجام بده عزیزم @n.t 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
n.t ارسال شده در مِی 18 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 18 @الهه پورعلیعزیزم لطفاً عکسهای پیشنهادیت رو ارسال کن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
الهه پورعلی✨ ارسال شده در مِی 22 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 22 چشم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
n.t ارسال شده در مِی 23 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 23 20 ساعت قبل، الهه پورعلی گفته است: چشم منتظرم عزیزم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
n.t ارسال شده در مِی 30 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 30 @الهه پورعلی عزیزم چیشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
الهه پورعلی✨ ارسال شده در ژوئن 2 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 2 https://uupload.ir/view/large_31cc16a5-5433-49dc-a264-1dbdcbca73b5_80p7.webp/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در ژوئن 2 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 2 ۱ ساعت قبل، الهه پورعلی گفته است: https://uupload.ir/view/large_31cc16a5-5433-49dc-a264-1dbdcbca73b5_80p7.webp/ @n.t 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
n.t ارسال شده در ژوئن 3 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 3 در ۱۴۰۴/۳/۱۲ در 16:54، الهه پورعلی گفته است: https://uupload.ir/view/large_31cc16a5-5433-49dc-a264-1dbdcbca73b5_80p7.webp/ عزیزم مطمئنی این عکسو بذارم؟ به اسم رمان نمیخوره خیلی ولی باز با خودته. اگه میخوای من برات عکسهای بهتری بفرستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
الهه پورعلی✨ ارسال شده در ژوئن 9 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 9 در ۱۴۰۴/۳/۱۳ در 20:01، n.t گفته است: عزیزم مطمئنی این عکسو بذارم؟ به اسم رمان نمیخوره خیلی ولی باز با خودته. اگه میخوای من برات عکسهای بهتری بفرستم. باشه بفرستید ببینم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
n.t ارسال شده در ژوئن 10 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 10 @الهه پورعلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
n.t ارسال شده در جولای 7 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 7 @الهه پورعلی عزیزم چون جواب نمیدی مجبور شدم با یه عکس انتخابی خودم جلد بزنم، تاییده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.