N_Mohammadi🌻 ارسال شده در دِسامبر 1 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 1 2024 خب با اخرین حرف شعر شعر بعدی باید شروع بشه. آمدی نعش غزل باخته را جان بدهی یا جنگل سوخته را وعده باران بدهی @n.t @Nasim.M @aryana @morganit @mahoor @منیع @ماه تی تی @مهی۸ @الهه پورعلی @فاطمه بهرامی. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در دِسامبر 1 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 1 2024 (ویرایش شده) یاد تو در دل من غوغا به پا میکنه تا آسمون زندگی با من شنا میکنه ویرایش شده در دِسامبر 1 2024 توسط فاطمه بهرامی. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در دِسامبر 1 2024 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 1 2024 3 ساعت قبل، فاطمه بهرامی. گفته است: یاد تو در دل من غوغا به پا میکنه تا آسمون زندگی با من شنا میکنه همای اوج سعادت به دام ما افتد اگر تو را گذری بر مقام ما افتد 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در دِسامبر 2 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 2 2024 (ویرایش شده) دست در دست عشق دهیم این بار تا شود لحظههای خوبمان بیدار شعر: فاطمهبهرامی ویرایش شده در دِسامبر 2 2024 توسط فاطمه بهرامی. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
الهه پورعلی✨ ارسال شده در دِسامبر 2 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 2 2024 شر زشتی را برون ریز ای خدا از قلب ما ای رفیق و همدم و ای چاره ساز درد ما شعر: الهه پورعلی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در دِسامبر 2 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 2 2024 از او بالا دختر میاد یک دونه کفتر میاد بیا دورت بگردم دور دونه دختر من شعر: فاطمه بهرامی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
الهه پورعلی✨ ارسال شده در دِسامبر 2 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 2 2024 نه بیگانه شدی با قلب زارم نه دردانه شدی آیی به کارم ز پیشم رفتی و بردی ز قلبم همه عشق و همه دار و ندارم شاعر: الهه پورعلی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
منیع ارسال شده در دِسامبر 2 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 2 2024 ماه من طایفه روزه بگیران چه کنند شب عیدی که تو پنهان شده باشی جایی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در دِسامبر 2 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 2 2024 (ویرایش شده) یکی رفت و یک موند در این میخانه عشق که باز من باشم تو شب مهتابی ما... شعر: فاطمه بهرامی ویرایش شده در دِسامبر 2 2024 توسط فاطمه بهرامی. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
الهه پورعلی✨ ارسال شده در دِسامبر 2 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 2 2024 آرزو کردم تو باشی در کنارم شوی قلب من و دار و ندارم برایم گویی از عشق و محبت بریزم زیر پایت هر چه دارم شاعر: الهه پورعلی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در دِسامبر 3 2024 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 3 2024 20 ساعت قبل، الهه پورعلی گفته است: آرزو کردم تو باشی در کنارم شوی قلب من و دار و ندارم برایم گویی از عشق و محبت بریزم زیر پایت هر چه دارم شاعر: الهه پورعلی مطربِ عشق عجب ساز و نوایی دارد نقشِ هر نغمه که زد راه به جایی دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
الهه پورعلی✨ ارسال شده در دِسامبر 3 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 3 2024 3 ساعت قبل، Nasim.M گفته است: مطربِ عشق عجب ساز و نوایی دارد نقشِ هر نغمه که زد راه به جایی دارد درد دوری ز تو را قلب فقط میداند از نگاه تو فقط خاطره ها میماند شاعر : الهه پورعلی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Arshiya ارسال شده در دِسامبر 4 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 4 2024 22 ساعت قبل، الهه پورعلی گفته است: درد دوری ز تو را قلب فقط میداند از نگاه تو فقط خاطره ها میماند شاعر : الهه پورعلی در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم عاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مونا ارسال شده در دِسامبر 5 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 5 2024 11 ساعت قبل، Arshiya گفته است: در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم عاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم. مگوی آن سخن کاندران سودنیست کزین آتشت بهره جز دود نیست 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
N_Mohammadi🌻 ارسال شده در دِسامبر 5 2024 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 5 2024 1 ساعت قبل، مونا گفته است: مگوی آن سخن کاندران سودنیست کزین آتشت بهره جز دود نیست تا زهره و مه در آسمان گشت پدید بهتر ز می ناب کسی هیچ ندید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در دِسامبر 5 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 5 2024 (ویرایش شده) دنیا دیگه مثل تو نداره نتونه حتی دنیا بیاره دلا همه بیقرار عشقه همون عشقی که واسه تو بیقراره ویرایش شده در دِسامبر 5 2024 توسط فاطمه بهرامی. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در دِسامبر 6 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 6 2024 هر جاکه گیری پا میذاری از خودت برام یه ردایی جا میذاری 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
N_Mohammadi🌻 ارسال شده در دِسامبر 14 2024 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 14 2024 در ۱۴۰۳/۹/۱۶ در 21:01، فاطمه بهرامی. گفته است: هر جاکه گیری پا میذاری از خودت برام یه ردایی جا میذاری یک روز به شیدایی، در زلفِ تو آویزم زان دو لبِ شیرینت، صد شور برانگیزم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در دِسامبر 14 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 14 2024 من میرم ولی باز تو بدون همیشه یاد تو از خاطر من فراموش نمیشه گل من خوب میدونی بدون تو نمیشه زندگی.... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
N_Mohammadi🌻 ارسال شده در دِسامبر 17 2024 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 17 2024 در ۱۴۰۳/۹/۲۴ در 11:58، فاطمه بهرامی. گفته است: من میرم ولی باز تو بدون همیشه یاد تو از خاطر من فراموش نمیشه گل من خوب میدونی بدون تو نمیشه زندگی.... یار اگر ننشست با ما نیست جای اعتراض پادشاهی کامران بود از گدایی عار داشت در نمیگیرد نیاز و ناز ما با حسن دوست خرم آن کز نازنینان بخت برخوردار داشت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
fateme ارسال شده در دِسامبر 18 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 18 2024 21 ساعت قبل، N_Mohammadi گفته است: یار اگر ننشست با ما نیست جای اعتراض پادشاهی کامران بود از گدایی عار داشت در نمیگیرد نیاز و ناز ما با حسن دوست خرم آن کز نازنینان بخت برخوردار داشت ترک ما کردی برو همصحبت اغیار باش یار ما چون نیستی، با هر که خواهی یار باش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
فاطمه بهرامی. ارسال شده در دِسامبر 18 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 18 2024 شب شب بی قراره امشب شب وصاله عروس میره به حجله دوماد چه بی قراره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
N_Mohammadi🌻 ارسال شده در ژانویه 6 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 6 در ۱۴۰۳/۹/۲۸ در 16:49، فاطمه بهرامی. گفته است: شب شب بی قراره امشب شب وصاله عروس میره به حجله دوماد چه بی قراره هر آن کو خاطرِ مجموع و یارِ نازنین دارد سعادت همدم او گشت و دولتْ همنشین دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.