MELiaw 10 ارسال شده در 16 بهمن 1399 Share ارسال شده در 16 بهمن 1399 من نمیتونم پیام بدم مینویسه شما مجاز به ۰ پیام در روز هستید و چتباکس و نمیاره 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hany Pary 33,303 ارسال شده در 17 بهمن 1399 Share ارسال شده در 17 بهمن 1399 در 41 دقیقه قبل، MELiaw گفته است : من نمیتونم پیام بدم مینویسه شما مجاز به ۰ پیام در روز هستید و چتباکس و نمیاره سلام جان دل اینها محدودیت مقام تازهواردن عزیزکم. بعد از گذشت ۱۸۰ روز از عضویتتون + داشتن ۱۰۰ ارسالی، مقام شما بصورت خودکار عادی میشه و محدودیتهاتون از بین میره جانم سوال یا مورد مبهمی بود بفرمائید 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samaneh590 102 ارسال شده در 17 بهمن 1399 Share ارسال شده در 17 بهمن 1399 در در 4 مهر 1399 در 09:22، مدیرراهنما گفته است : سلام خوش اومدید هرسوالی دارید من در خدمتم سلام من تازه عضو شدم و داخل ساخت تاپینگ موندم و نتونستم لینک صفحه نقد براش درست کنم ولی برای صفحه نقد همه کهر های لازم رو انجام دادم و یک علامت مثلثی کنار اسمش اومده و ارسال نشده و هنوز کسی جوابی نداده میشه راهنمایی کنید 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hany Pary 33,303 ارسال شده در 17 بهمن 1399 Share ارسال شده در 17 بهمن 1399 در 14 ساعت قبل، Samaneh590 گفته است : سلام من تازه عضو شدم و داخل ساخت تاپینگ موندم و نتونستم لینک صفحه نقد براش درست کنم ولی برای صفحه نقد همه کهر های لازم رو انجام دادم و یک علامت مثلثی کنار اسمش اومده و ارسال نشده و هنوز کسی جوابی نداده میشه راهنمایی کنید سلام جان دل خوشامدید این لینک صفحهی نقد شماست جانم: نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samaneh590 102 ارسال شده در 18 بهمن 1399 Share ارسال شده در 18 بهمن 1399 در 7 ساعت قبل، Hany Pary گفته است : سلام جان دل خوشامدید این لینک صفحهی نقد شماست جانم: خیلی ممنونم ☺️❤️ 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
minatavili 5 ارسال شده در 28 بهمن 1399 Share ارسال شده در 28 بهمن 1399 سلام منم میخواستم تایپک رمانم رو شروع کنم میشه راهنمایی کنید نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
N.a25 50,968 ارسال شده در 29 بهمن 1399 Share ارسال شده در 29 بهمن 1399 در در 28 بهمن 1399 در 10:19، minatavili گفته است : سلام منم میخواستم تایپک رمانم رو شروع کنم میشه راهنمایی کنید رمان شما تایید شده باید پارت بذارید نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohadesehs 19 ارسال شده در 1 اسفند 1399 Share ارسال شده در 1 اسفند 1399 سلام ببخشید کی می فهمیم که رمان تایید شده؟ نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdiyeh.P 27 ارسال شده در 1 اسفند 1399 Share ارسال شده در 1 اسفند 1399 سلام اون قسمت که میشه پیام داد برای من نمیاره محدودیت هم نزده. نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
anonymous0 1,598 ارسال شده در 2 اسفند 1399 Share ارسال شده در 2 اسفند 1399 چطوری حالت شب رو غیر فعال کنیم نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
anonymous0 1,598 ارسال شده در 2 اسفند 1399 Share ارسال شده در 2 اسفند 1399 در در 1 اسفند 1399 در 18:19، mohadesehs گفته است : سلام ببخشید کی می فهمیم که رمان تایید شده؟ وقتی تو تاپیک مدیر ناظر ویراستار تست قلم رو میزاره یعنی تایید نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Dina.d 162 ارسال شده در 5 اسفند 1399 Share ارسال شده در 5 اسفند 1399 سلام چطور باید اسممو عوض کنم؟ نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asasl 0 ارسال شده در چهارشنبه در 06:15 Share ارسال شده در چهارشنبه در 06:15 سلام من میخوام رمان بنویسم چطوری میتونم؟ نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Haniyeh81 38 ارسال شده در چهارشنبه در 11:25 Share ارسال شده در چهارشنبه در 11:25 سلام عزیزم من میخوام رمانمو متروکه کنم باید چیکار کنم؟! 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار eliif 692 ارسال شده در چهارشنبه در 11:26 ویراستار Share ارسال شده در چهارشنبه در 11:26 در 1 دقیقه قبل، Haniyeh81 گفته است : سلام عزیزم من میخوام رمانمو متروکه کنم باید چیکار کنم؟! یک تایپیک هست برای درخواست های متروکه، لینک رمانت رو اونجا میزاری دیگه مدیر ارشد خودش حذفش میکنه نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Haniyeh81 38 ارسال شده در چهارشنبه در 11:27 Share ارسال شده در چهارشنبه در 11:27 در هم اکنون، eliif گفته است : یک تایپیک هست برای درخواست های متروکه، لینک رمانت رو اونجا میزاری دیگه مدیر ارشد خودش حذفش میکنه از کجا باید پیداش کنم؟ میشه بهم بگین 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار eliif 692 ارسال شده در چهارشنبه در 11:28 ویراستار Share ارسال شده در چهارشنبه در 11:28 در 1 دقیقه قبل، Haniyeh81 گفته است : از کجا باید پیداش کنم؟ میشه بهم بگین میخوای لینکش بزارم نمایت؟ نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Haniyeh81 38 ارسال شده در چهارشنبه در 11:30 Share ارسال شده در چهارشنبه در 11:30 در هم اکنون، eliif گفته است : میخوای لینکش بزارم نمایت؟ آره ممنون میشم ❤️ چون خودم هرچی گشتم پیدا نکردم 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار eliif 692 ارسال شده در چهارشنبه در 11:30 ویراستار Share ارسال شده در چهارشنبه در 11:30 در 1 دقیقه قبل، Haniyeh81 گفته است : آره ممنون میشم ❤️ چون خودم هرچی گشتم پیدا نکردم باشه عزیزم نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Yeganeh.t 10 ارسال شده در چهارشنبه در 15:06 Share ارسال شده در چهارشنبه در 15:06 سلام من تو بخش تایپ رمان ایجاد موضوع جدید رو بزنم و خلاصه رمان رو بفرستم تا تایید کنن یا باید جای دیگه ای برای تایید بفرستم رمانو؟؟؟ نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Yeganeh.t 10 ارسال شده در چهارشنبه در 15:08 Share ارسال شده در چهارشنبه در 15:08 سلام من تو بخش تایپ رمان ایجاد موضوع جدید رو بزنم و خلاصه رمان رو بفرستم تا تایید کنن یا باید جای دیگه ای برای تایید بفرستم رمانو؟؟؟ نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ghazaleh85 8,314 ارسال شده در چهارشنبه در 15:10 Share ارسال شده در چهارشنبه در 15:10 در 3 دقیقه قبل، Yeganeh.t گفته است : سلام من تو بخش تایپ رمان ایجاد موضوع جدید رو بزنم و خلاصه رمان رو بفرستم تا تایید کنن یا باید جای دیگه ای برای تایید بفرستم رمانو؟؟؟ عزیزدلم پیام راهنمایی برات فرستادم اون رو بخون تا بیشتر با انجمن آشنا بشی! بله تو تالار تایپ رمان باید تاپیک رمانت رو بزنی! نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .