مدیر کل این ارسال پرطرفدار است. M@hta 15,956 ارسال شده در 9 آذر 1399 مدیر کل این ارسال پرطرفدار است. Share ارسال شده در 9 آذر 1399 "بسم الله الرحمن الرحیم" با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تک تک نویسنده ها و کاربران عزیز نودهشتیا: نودهشتیا تصمیم گرفته است که مسابقه ی بزرگی در راستای رمان نویسی برگذار کند، طبق شرایط و ضوابط این مسابقه؛ نویسنده ای که در آن شرکت می کند، موظف است رمانی با ژانر عاشقانه در مدت زمانی که مشخص می شود؛ نوشته و تحویل دهد. ما تمام رمان ها را برسی و از میان آن ها بهترین ها را بر می گزینیم و به آن ها جوایز نفیسی می دهیم! مسابقه ی ذکر شده در تاریخ 9/9/99 آغاز و تنها تا 30 دی ماه فرصت دارید که رمان های خود را تکمیل کنید. و اما جوایز: نفر اول چاپ رایگان اثر+ مدال مدال+ مقام نویسنده ی حرفه ای+ 700 امتیاز نفر سوم مدال+مقام نویسنده ی حرفه ای+ 500, امتیاز نفر چهارم مقام نویسنده حرفه ای+ 300 امتیاز نفر پنجم مقام نویسنده+ 300 امتیاز نکته ی مهم: همه ی این پنج رمان برتر، به صورت ویژه و با عنوان رمان حرفه ای روی سایت منتشر و توسط اکانت ادمین نودهشتیا بر روی سایت اصلی تبلیغ به خواندن و دانلود می شود!! چکیده ای از قوانین: -رمان رو دقیقا باید از 9/9/99 ماه شروع کنید و قبل از شروع باید توی این تاپیک اعلام آمادگی کنید! -رمان حداقل باید 100 صفحه باشد تا در مسابقه شرکت داده شود! -ژانر رمان صرف نظر از زیر مجموعه هایی مانند:( طنز، تراژدی، پلیسی و ...) باید حتما عاشقانه باشد! همه ی شما شانس و استعداد برنده شدن را دارید؛ پس هرچه سریع تر برای شرکت در مسابقه اعلا آمادگی کنید و تا سه روز آتی ایده ی خود را برای نوشتن آماده و تحقیقات لازم را انجام دهید. !!ظرفیت محدود!! !!هرچه سریع تر برای ثبت نام در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید!! موفق و موید باشید☕ تیم مدیریت 7 2 1 5 4 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ملیملازاده 5,383 ارسال شده در 9 آذر 1399 Share ارسال شده در 9 آذر 1399 من هستم 4 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار ..zahra.. 8,642 ارسال شده در 9 آذر 1399 ویراستار Share ارسال شده در 9 آذر 1399 (ویرایش شده) اعلام آمادگی🙃 رمان حسرت ویرایش شده 10 آذر 1399 توسط زری بانو 3 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asi girl 61 ارسال شده در 9 آذر 1399 Share ارسال شده در 9 آذر 1399 اعلام آمادگی 2 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ملیملازاده 5,383 ارسال شده در 9 آذر 1399 Share ارسال شده در 9 آذر 1399 من هم هستم همین الان شروع کردم 3 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nina4011 4,595 ارسال شده در 9 آذر 1399 Share ارسال شده در 9 آذر 1399 در 46 دقیقه قبل، M@hta گفته است : "بسم الله الرحمن الرحیم" با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تک تک نویسنده ها و کاربران عزیز نودهشتیا: نودهشتیا تصمیم گرفته است که مسابقه ی بزرگی در راستای رمان نویسی برگذار کند، طبق شرایط و ضوابط این مسابقه؛ نویسنده ای که در آن شرکت می کند، موظف است رمانی با ژانر عاشقانه در مدت زمانی که مشخص می شود؛ نوشته و تحویل دهد. ما تمام رمان ها را برسی و از میان آن ها بهترین ها را بر می گزینیم و به آن ها جوایز نفیسی می دهیم! مسابقه ی ذکر شده در تاریخ 9/9/99 آغاز و تنها تا 30 دی ماه فرصت دارید که رمان های خود را تکمیل کنید. و اما جوایز: نفر اول چاپ رایگان اثر+ مدال مدال+ مقام نویسنده ی حرفه ای+ 700 امتیاز نفر سوم مدال+مقام نویسنده ی حرفه ای+ 500, امتیاز نفر چهارم مقام نویسنده حرفه ای+ 300 امتیاز نفر پنجم مقام نویسنده+ 300 امتیاز نکته ی مهم: همه ی این پنج رمان برتر، به صورت ویژه و با عنوان رمان حرفه ای روی سایت منتشر و توسط اکانت ادمین نودهشتیا بر روی سایت اصلی تبلیغ به خواندن و دانلود می شود!! چکیده ای از قوانین: -رمان رو دقیقا باید از 9/9/99 ماه شروع کنید و قبل از شروع باید توی این تاپیک اعلام آمادگی کنید! -رمان حداقل باید 100 صفحه باشد تا در مسابقه شرکت داده شود! -ژانر رمان صرف نظر از زیر مجموعه هایی مانند:( طنز، تراژدی، پلیسی و ...) باید حتما عاشقانه باشد! همه ی شما شانس و استعداد برنده شدن را دارید؛ پس هرچه سریع تر برای شرکت در مسابقه اعلا آمادگی کنید و تا سه روز آتی ایده ی خود را برای نوشتن آماده و تحقیقات لازم را انجام دهید. !!ظرفیت محدود!! !!هرچه سریع تر برای ثبت نام در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید!! موفق و موید باشید☕ تیم مدیریت منم هستم. 2 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryam.PH 2,043 ارسال شده در 9 آذر 1399 Share ارسال شده در 9 آذر 1399 اعلام امادگی 2 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nina4011 4,595 ارسال شده در 9 آذر 1399 Share ارسال شده در 9 آذر 1399 در 1 ساعت قبل، M@hta گفته است : "بسم الله الرحمن الرحیم" با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تک تک نویسنده ها و کاربران عزیز نودهشتیا: نودهشتیا تصمیم گرفته است که مسابقه ی بزرگی در راستای رمان نویسی برگذار کند، طبق شرایط و ضوابط این مسابقه؛ نویسنده ای که در آن شرکت می کند، موظف است رمانی با ژانر عاشقانه در مدت زمانی که مشخص می شود؛ نوشته و تحویل دهد. ما تمام رمان ها را برسی و از میان آن ها بهترین ها را بر می گزینیم و به آن ها جوایز نفیسی می دهیم! مسابقه ی ذکر شده در تاریخ 9/9/99 آغاز و تنها تا 30 دی ماه فرصت دارید که رمان های خود را تکمیل کنید. و اما جوایز: نفر اول چاپ رایگان اثر+ مدال مدال+ مقام نویسنده ی حرفه ای+ 700 امتیاز نفر سوم مدال+مقام نویسنده ی حرفه ای+ 500, امتیاز نفر چهارم مقام نویسنده حرفه ای+ 300 امتیاز نفر پنجم مقام نویسنده+ 300 امتیاز نکته ی مهم: همه ی این پنج رمان برتر، به صورت ویژه و با عنوان رمان حرفه ای روی سایت منتشر و توسط اکانت ادمین نودهشتیا بر روی سایت اصلی تبلیغ به خواندن و دانلود می شود!! چکیده ای از قوانین: -رمان رو دقیقا باید از 9/9/99 ماه شروع کنید و قبل از شروع باید توی این تاپیک اعلام آمادگی کنید! -رمان حداقل باید 100 صفحه باشد تا در مسابقه شرکت داده شود! -ژانر رمان صرف نظر از زیر مجموعه هایی مانند:( طنز، تراژدی، پلیسی و ...) باید حتما عاشقانه باشد! همه ی شما شانس و استعداد برنده شدن را دارید؛ پس هرچه سریع تر برای شرکت در مسابقه اعلا آمادگی کنید و تا سه روز آتی ایده ی خود را برای نوشتن آماده و تحقیقات لازم را انجام دهید. !!ظرفیت محدود!! !!هرچه سریع تر برای ثبت نام در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید!! موفق و موید باشید☕ تیم مدیریت اعلام آمادگی 2 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nina4011 4,595 ارسال شده در 9 آذر 1399 Share ارسال شده در 9 آذر 1399 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، M@hta گفته است : "بسم الله الرحمن الرحیم" با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تک تک نویسنده ها و کاربران عزیز نودهشتیا: نودهشتیا تصمیم گرفته است که مسابقه ی بزرگی در راستای رمان نویسی برگذار کند، طبق شرایط و ضوابط این مسابقه؛ نویسنده ای که در آن شرکت می کند، موظف است رمانی با ژانر عاشقانه در مدت زمانی که مشخص می شود؛ نوشته و تحویل دهد. ما تمام رمان ها را برسی و از میان آن ها بهترین ها را بر می گزینیم و به آن ها جوایز نفیسی می دهیم! مسابقه ی ذکر شده در تاریخ 9/9/99 آغاز و تنها تا 30 دی ماه فرصت دارید که رمان های خود را تکمیل کنید. و اما جوایز: نفر اول چاپ رایگان اثر+ مدال مدال+ مقام نویسنده ی حرفه ای+ 700 امتیاز نفر سوم مدال+مقام نویسنده ی حرفه ای+ 500, امتیاز نفر چهارم مقام نویسنده حرفه ای+ 300 امتیاز نفر پنجم مقام نویسنده+ 300 امتیاز نکته ی مهم: همه ی این پنج رمان برتر، به صورت ویژه و با عنوان رمان حرفه ای روی سایت منتشر و توسط اکانت ادمین نودهشتیا بر روی سایت اصلی تبلیغ به خواندن و دانلود می شود!! چکیده ای از قوانین: -رمان رو دقیقا باید از 9/9/99 ماه شروع کنید و قبل از شروع باید توی این تاپیک اعلام آمادگی کنید! -رمان حداقل باید 100 صفحه باشد تا در مسابقه شرکت داده شود! -ژانر رمان صرف نظر از زیر مجموعه هایی مانند:( طنز، تراژدی، پلیسی و ...) باید حتما عاشقانه باشد! همه ی شما شانس و استعداد برنده شدن را دارید؛ پس هرچه سریع تر برای شرکت در مسابقه اعلا آمادگی کنید و تا سه روز آتی ایده ی خود را برای نوشتن آماده و تحقیقات لازم را انجام دهید. !!ظرفیت محدود!! !!هرچه سریع تر برای ثبت نام در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید!! موفق و موید باشید☕ تیم مدیریت تایپینگ رو امروز زدم و منتظرم تایید بشه. @M@hta ویرایش شده 9 آذر 1399 توسط nina4011 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
D.Rezaei 1,841 ارسال شده در 10 آذر 1399 Share ارسال شده در 10 آذر 1399 (ویرایش شده) اعلام امادگی https://forum.98ia2.ir/topic/21864-رمان-تپش-قلب-پر-شپش-دنیا-رضایی-کاربر-انجمن-نودوهشتیا/ ویرایش شده 11 آذر 1399 توسط Donya1385 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سـانـاز 17,248 ارسال شده در 10 آذر 1399 Share ارسال شده در 10 آذر 1399 هام زشته که منم بخوام اعلام آمادگی کنم؟! منم هستم 1 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار Maiy 9,465 ارسال شده در 10 آذر 1399 ویراستار Share ارسال شده در 10 آذر 1399 اعلام آمادگی 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
flare 21,730 ارسال شده در 10 آذر 1399 Share ارسال شده در 10 آذر 1399 اعلام آمادکی_^ 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alef 557 ارسال شده در 10 آذر 1399 Share ارسال شده در 10 آذر 1399 (ویرایش شده) در 22 ساعت قبل، M@hta گفته است : "بسم الله الرحمن الرحیم" با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تک تک نویسنده ها و کاربران عزیز نودهشتیا: نودهشتیا تصمیم گرفته است که مسابقه ی بزرگی در راستای رمان نویسی برگذار کند، طبق شرایط و ضوابط این مسابقه؛ نویسنده ای که در آن شرکت می کند، موظف است رمانی با ژانر عاشقانه در مدت زمانی که مشخص می شود؛ نوشته و تحویل دهد. ما تمام رمان ها را برسی و از میان آن ها بهترین ها را بر می گزینیم و به آن ها جوایز نفیسی می دهیم! مسابقه ی ذکر شده در تاریخ 9/9/99 آغاز و تنها تا 30 دی ماه فرصت دارید که رمان های خود را تکمیل کنید. و اما جوایز: نفر اول چاپ رایگان اثر+ مدال مدال+ مقام نویسنده ی حرفه ای+ 700 امتیاز نفر سوم مدال+مقام نویسنده ی حرفه ای+ 500, امتیاز نفر چهارم مقام نویسنده حرفه ای+ 300 امتیاز نفر پنجم مقام نویسنده+ 300 امتیاز نکته ی مهم: همه ی این پنج رمان برتر، به صورت ویژه و با عنوان رمان حرفه ای روی سایت منتشر و توسط اکانت ادمین نودهشتیا بر روی سایت اصلی تبلیغ به خواندن و دانلود می شود!! چکیده ای از قوانین: -رمان رو دقیقا باید از 9/9/99 ماه شروع کنید و قبل از شروع باید توی این تاپیک اعلام آمادگی کنید! -رمان حداقل باید 100 صفحه باشد تا در مسابقه شرکت داده شود! -ژانر رمان صرف نظر از زیر مجموعه هایی مانند:( طنز، تراژدی، پلیسی و ...) باید حتما عاشقانه باشد! همه ی شما شانس و استعداد برنده شدن را دارید؛ پس هرچه سریع تر برای شرکت در مسابقه اعلا آمادگی کنید و تا سه روز آتی ایده ی خود را برای نوشتن آماده و تحقیقات لازم را انجام دهید. !!ظرفیت محدود!! !!هرچه سریع تر برای ثبت نام در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید!! موفق و موید باشید☕ تیم مدیریت اعلام آمادگی من جا موندم😅 اگه پذیرفته باشه تایپیک رو زدم الان و شروع کردم💛 ویرایش شده 10 آذر 1399 توسط Alef 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Parisa7522 21 ارسال شده در 10 آذر 1399 Share ارسال شده در 10 آذر 1399 من آماده هستم 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سارا امیری 4 ارسال شده در 10 آذر 1399 Share ارسال شده در 10 آذر 1399 اعلام امادگی 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Parisa7522 21 ارسال شده در 10 آذر 1399 Share ارسال شده در 10 آذر 1399 من آماده ام https://forum.98ia2.ir/topic/21840-گناه-من-نبود-parisa7522-کاربر-انجمن-نودوهشتیا/?do=findComment&comment=582062 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FATEMEH.KARIMI 8,776 ارسال شده در 11 آذر 1399 Share ارسال شده در 11 آذر 1399 اعلام آمادگی @M@hta @N.a25 3 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Elahe Haji 3,202 ارسال شده در 11 آذر 1399 Share ارسال شده در 11 آذر 1399 (ویرایش شده) در در 9 آذر 1399 در 23:45، M@hta گفته است : "بسم الله الرحمن الرحیم" با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تک تک نویسنده ها و کاربران عزیز نودهشتیا: نودهشتیا تصمیم گرفته است که مسابقه ی بزرگی در راستای رمان نویسی برگذار کند، طبق شرایط و ضوابط این مسابقه؛ نویسنده ای که در آن شرکت می کند، موظف است رمانی با ژانر عاشقانه در مدت زمانی که مشخص می شود؛ نوشته و تحویل دهد. ما تمام رمان ها را برسی و از میان آن ها بهترین ها را بر می گزینیم و به آن ها جوایز نفیسی می دهیم! مسابقه ی ذکر شده در تاریخ 9/9/99 آغاز و تنها تا 30 دی ماه فرصت دارید که رمان های خود را تکمیل کنید. و اما جوایز: نفر اول چاپ رایگان اثر+ مدال مدال+ مقام نویسنده ی حرفه ای+ 700 امتیاز نفر سوم مدال+مقام نویسنده ی حرفه ای+ 500, امتیاز نفر چهارم مقام نویسنده حرفه ای+ 300 امتیاز نفر پنجم مقام نویسنده+ 300 امتیاز نکته ی مهم: همه ی این پنج رمان برتر، به صورت ویژه و با عنوان رمان حرفه ای روی سایت منتشر و توسط اکانت ادمین نودهشتیا بر روی سایت اصلی تبلیغ به خواندن و دانلود می شود!! چکیده ای از قوانین: -رمان رو دقیقا باید از 9/9/99 ماه شروع کنید و قبل از شروع باید توی این تاپیک اعلام آمادگی کنید! -رمان حداقل باید 100 صفحه باشد تا در مسابقه شرکت داده شود! -ژانر رمان صرف نظر از زیر مجموعه هایی مانند:( طنز، تراژدی، پلیسی و ...) باید حتما عاشقانه باشد! همه ی شما شانس و استعداد برنده شدن را دارید؛ پس هرچه سریع تر برای شرکت در مسابقه اعلا آمادگی کنید و تا سه روز آتی ایده ی خود را برای نوشتن آماده و تحقیقات لازم را انجام دهید. !!ظرفیت محدود!! !!هرچه سریع تر برای ثبت نام در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید!! موفق و موید باشید☕ تیم مدیریت سلام منم هستم😎 https://forum.98ia2.ir/topic/20934-رمان-محصور-به-ارباب-الهه-حاجی-حسنی-کاربر-انجمن-نودهشتیا/?tab=comments#comment-581194 ویرایش شده 11 آذر 1399 توسط Elahe Haji 1 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoo 9,378 ارسال شده در 11 آذر 1399 Share ارسال شده در 11 آذر 1399 من رمانمو چند وقت پیش شروع کردم میشه با همین شرکت کنم؟ @N.a25 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بنگ 995 ارسال شده در 14 آذر 1399 Share ارسال شده در 14 آذر 1399 (ویرایش شده) انصراف ویرایش شده 19 آذر 1399 توسط بادیگآرد 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M.alishahi 23,284 ارسال شده در 16 آذر 1399 Share ارسال شده در 16 آذر 1399 مهتا جونم من یه رمان همین تازگی تایپک زدم براش. اما فقط زده بودم توش پارت نمی ذاشتم. منتظر بودم رمان قبلیم تموم شه اینو شروع کنم. یعنی شروعش شد 99/9/10 یه روز بعد اینکه گفتین مسابقه می ذارین نمیشه منم بیام توی مسابقه تایپکش رو هم توی همون هفته زده بودم ولی خب یکم قبل تر من گوناه دارم خبر نداشتم تازه تایپک و دیدم نسییییی😭 @N.a25 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mana.s 1,199 ارسال شده در 17 آذر 1399 Share ارسال شده در 17 آذر 1399 منم هستم. https://forum.98ia2.ir/topic/21782-رمان-انفجار-manas-کاربر-انجمن-نود-و-هشتیا/?tab=comments#comment-581026 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M.alishahi 23,284 ارسال شده در 18 آذر 1399 Share ارسال شده در 18 آذر 1399 (ویرایش شده) منم هستم سپاس از اجزه ی مهتا جونی https://forum.98ia2.ir/topic/21707-رمان-بیا-من-و-بخور-مرضیه-علیشاهی-کاربر-انجمن-نودهشتیا/?do=findComment&comment=579693 ویرایش شده 20 آذر 1399 توسط M.alishahi نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Matarsak. 3,168 ارسال شده در 29 آذر 1399 Share ارسال شده در 29 آذر 1399 در در 9 آذر 1399 در 23:45، M@hta گفته است : "بسم الله الرحمن الرحیم" با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تک تک نویسنده ها و کاربران عزیز نودهشتیا: نودهشتیا تصمیم گرفته است که مسابقه ی بزرگی در راستای رمان نویسی برگذار کند، طبق شرایط و ضوابط این مسابقه؛ نویسنده ای که در آن شرکت می کند، موظف است رمانی با ژانر عاشقانه در مدت زمانی که مشخص می شود؛ نوشته و تحویل دهد. ما تمام رمان ها را برسی و از میان آن ها بهترین ها را بر می گزینیم و به آن ها جوایز نفیسی می دهیم! مسابقه ی ذکر شده در تاریخ 9/9/99 آغاز و تنها تا 30 دی ماه فرصت دارید که رمان های خود را تکمیل کنید. و اما جوایز: نفر اول چاپ رایگان اثر+ مدال مدال+ مقام نویسنده ی حرفه ای+ 700 امتیاز نفر سوم مدال+مقام نویسنده ی حرفه ای+ 500, امتیاز نفر چهارم مقام نویسنده حرفه ای+ 300 امتیاز نفر پنجم مقام نویسنده+ 300 امتیاز نکته ی مهم: همه ی این پنج رمان برتر، به صورت ویژه و با عنوان رمان حرفه ای روی سایت منتشر و توسط اکانت ادمین نودهشتیا بر روی سایت اصلی تبلیغ به خواندن و دانلود می شود!! چکیده ای از قوانین: -رمان رو دقیقا باید از 9/9/99 ماه شروع کنید و قبل از شروع باید توی این تاپیک اعلام آمادگی کنید! -رمان حداقل باید 100 صفحه باشد تا در مسابقه شرکت داده شود! -ژانر رمان صرف نظر از زیر مجموعه هایی مانند:( طنز، تراژدی، پلیسی و ...) باید حتما عاشقانه باشد! همه ی شما شانس و استعداد برنده شدن را دارید؛ پس هرچه سریع تر برای شرکت در مسابقه اعلا آمادگی کنید و تا سه روز آتی ایده ی خود را برای نوشتن آماده و تحقیقات لازم را انجام دهید. !!ظرفیت محدود!! !!هرچه سریع تر برای ثبت نام در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید!! موفق و موید باشید☕ تیم مدیریت من هم میخوام شرکت کنم! 2 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
ارسال شده توسط N.a25 ,
تمدید زمان فراخوان
توصیه شده توسط N.a25
1 واکنش
رفتن به پست
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .