Ghazal.M ارسال شده در 18 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) «به نام خالق هستی» نام رمان: پشیمان میشوی نویسنده: غزل محمدی ژانر: عاشقانه، تراژدی، اجتماعی، معمایی خلاصه: یک تصادف سرآغاز یکی شدن سرنوشت پریا با مردی میشود. که همسرش را از دست داده و در لبهی پرتگاه زندگیاش است. حال پس از گذشت چندماه؛ سایهی گذشته روی زندگی پریا سایه میاندازد. یک ردپا از عشق قدیمی پریا را وادار به ترک آشیانه و پناهش میکند، پا در مسیری میگذارد که نمیداند پایانش چیست؛ میان دو راهی میماند. یک طرف مسیر مردی چشم انتظارش است که بدون او امیدی ندارد و سمتی دیگر عشقی خالص و قدیمی. حال کدام را انتخاب میکند؟ انتهای این جاده چه کسی برنده میشود؟ یا شاید هم چه کسی بازنده است؟! مقدمه: نشسته ام وسطِ عاشقانه ای بی رحم و خیره ام به شروعِ ترانه ای بی رحم هنوز متّهمم که تو را نفهمیده ام و پایبند تو هستم به خانه ای بی رحم همیشه اشک چکیده میان قلبم، تا نلرزد آینه ی بغضِ چانه ای بی رحم هنوز هم که هنوز است عاشقت هستم جواب عشقِ من؛ اما بهانه ای بی رحم تمام بی کسی ام بی اراده می گرید بر استخوان پُر از دردِ شانه ای بی رحم ببین که سوختم از لحظه های تبدارت و مانده ام تهِ جیبِ زمانه ای بی رحم ویرایش شده 26 آبان، ۱۴۰۰ توسط Qazal 2 نقل قول نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F_MAHGOL ارسال شده در 23 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۴۰۰ رمانت افتاد تو شیفت من😎🍯 از نظر خودم عالیه اما یه نقدم کنم😎🍓 اسم کلیشهای نیست و حس خوبی رو بهم متنقل کرد😎 ژانر ها صحیح و به جا هست که تویِ نوشتن خوب میتونی ژانر هارو هم توصیف کنی😎 خلاصه جذاب بود و اطلاعات خوبی رو داد😎 عاشق مقدمه شدم غزل دل ها😎 در کل باید بگم طرفدار دو آتیشه رمانم😎قلمت به زیبایی رنگم😎 @Qazal @Ghazalehꨄ︎ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 23 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۴۰۰ 6 دقیقه قبل، ساتوری گفته است: رمانت افتاد تو شیفت من😎🍯 از نظر خودم عالیه اما یه نقدم کنم😎🍓 اسم کلیشهای نیست و حس خوبی رو بهم متنقل کرد😎 ژانر ها صحیح و به جا هست که تویِ نوشتن خوب میتونی ژانر هارو هم توصیف کنی😎 خلاصه جذاب بود و اطلاعات خوبی رو داد😎 عاشق مقدمه شدم غزل دل ها😎 در کل باید بگم طرفدار دو آتیشه رمانم😎قلمت به زیبایی رنگم😎 @Qazal @Ghazalehꨄ︎ باید بگمم اگه تو نبودی من چیکار می کردم؟!😂😂😅😅😂 مرسی بابت نقدت ولی اگه واقعا مشکل داره حتما بگو 😓 مدیونی نگی دمت گرم مهسا❤🍓 1 نقل قول نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Melika.☆ویژه☆ ارسال شده در 24 مهر، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۴۰۰ سلام گلییی @Qazal اسم رمانت به دور از کلیشست و من تا ب حال جایی نشنیدم. تا جایی که من دنبال کردم ژانر هات رو به خوبی توصیف کردی و عالی بود. و این که عاشق مقدمه و خلاصت شدم یه حس مبهم و خاصی رو میده که خیلی عالیه و حتما جذب کننده هم هست امیدوارم موفق باشی قلمت مانا💕 1 نقل قول این نفسا مشقیه من مردم:)🪄🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 24 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۴۰۰ 3 دقیقه قبل، Melika. گفته است: سلام گلییی @Qazal اسم رمانت به دور از کلیشست و من تا ب حال جایی نشنیدم. تا جایی که من دنبال کردم ژانر هات رو به خوبی توصیف کردی و عالی بود. و این که عاشق مقدمه و خلاصت شدم یه حس مبهم و خاصی رو میده که خیلی عالیه و حتما جذب کننده هم هست امیدوارم موفق باشی قلمت مانا💕 ممنون عزیزم که خوندی و نظر دادی خوشگلم 😘😘😘❤❣💗 😚😘 1 نقل قول نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Melika.☆ویژه☆ ارسال شده در 24 مهر، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۴۰۰ 7 ساعت قبل، Qazal گفته است: ممنون عزیزم که خوندی و نظر دادی خوشگلم 😘😘😘❤❣💗 😚😘 قربونتتتت عزیز دلم نه بابا کاری نکردم فدات🤤❤ 1 نقل قول این نفسا مشقیه من مردم:)🪄🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Atanaz. ارسال شده در 25 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۴۰۰ دلام😁 خب من چی بگم؟😂 فقط میتونم بگم همه چی عالی بود و کاملا معلوم بود که براش کامل و دقیق وقت گذاشتی . امیدوارم که موفق باشی و راهت باز باشه😜💕 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 25 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۴۰۰ 7 ساعت قبل، .Atanaz. گفته است: دلام😁 خب من چی بگم؟😂 فقط میتونم بگم همه چی عالی بود و کاملا معلوم بود که براش کامل و دقیق وقت گذاشتی . امیدوارم که موفق باشی و راهت باز باشه😜💕 ممنونم عزیزم بابت خوندن و نقد کردند💗❤ خیلی ممنونم خوشگله❣😘 1 نقل قول نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Soniya-Aslan ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ سلام گلم اومد برای نقد رمان زیبات اسمش کلیشه ای نیسو منو براحتی جذب کرد. ژانر ها هم مناسب با اسم و سیر رمان بود. خلاصه رو خیلی خوب نوشته بودی و اطلاعات خوبی رو داد بهم. مقدمه ی رمانت عالی بود و خیلی خیلی به دلم نشست. در کل رمانت عالیه ولی خواستم یه نقدی هم کرده باشم. موفق باشی گلم🌱 @Gh.aꨄ︎ @Qazal 1 نقل قول جان ها خواهم گرفت و خون ها خواهم ریخت طوری که خون های ظالمان استخر انتقامم را پر کند هراسی نداشته باش جانان من آنها را برایت قربانی خواهم کرد تا به آرامش رسی صفحه ی رمان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ در ۱ ساعت قبل، Soniya-Aslan گفته است: سلام گلم اومد برای نقد رمان زیبات اسمش کلیشه ای نیسو منو براحتی جذب کرد. ژانر ها هم مناسب با اسم و سیر رمان بود. خلاصه رو خیلی خوب نوشته بودی و اطلاعات خوبی رو داد بهم. مقدمه ی رمانت عالی بود و خیلی خیلی به دلم نشست. در کل رمانت عالیه ولی خواستم یه نقدی هم کرده باشم. موفق باشی گلم🌱 @Gh.aꨄ︎ @Qazal ممنونم ازت عزیزم 😍😍😍😍😘❤❤❤ 1 نقل قول نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دخترماه ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ دروووووود من اومدم خب عزیزم من امشب با یه حال داغونی اومدم سراغ رمانت🥲 ولی خب یه آرامش خوبی بهم داد یجور تغییر توی رمانت بود که حس خوبی به آدم القا میکنه قلمت هم که عالیه مشکل نگارشی هم ندیدم اما درمورد اسم رمان، تکراری نیست؟ نمیدونم قبلا دیدم یا نه ولی محض اطمینان و یادآوری گفتم🤭♥️ در هر صورت که همه چی عالی بودقلمت مانا♥️♥️ @Gh.aꨄ︎ 2 نقل قول مَحال اگر شَوَم، من از رُخِ تو سیر! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ 18 دقیقه قبل، Sarai.Rş گفته است: دروووووود من اومدم خب عزیزم من امشب با یه حال داغونی اومدم سراغ رمانت🥲 ولی خب یه آرامش خوبی بهم داد یجور تغییر توی رمانت بود که حس خوبی به آدم القا میکنه قلمت هم که عالیه مشکل نگارشی هم ندیدم اما درمورد اسم رمان، تکراری نیست؟ نمیدونم قبلا دیدم یا نه ولی محض اطمینان و یادآوری گفتم🤭♥️ در هر صورت که همه چی عالی بودقلمت مانا♥️♥️ @Gh.aꨄ︎ ممنونم عزیزم که رمانم و نقد کردی هرچند حالت خوب نبود❤😍😘 درمورد اسم رمانم نه تکراری نیست💓❤😍😘💞❣ 2 نقل قول نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Atanaz. ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ @Qazalچرا جواب ندادم عه عه عه خواهش میکنم بانو😁❤ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AA ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۰ غزل جانم تا اینجا که واقعا قشنگه و پر از حس خوب😍 و هر پارت نسبت به پارت قبلی جذابتر😍 @Qazal 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۰ 7 ساعت قبل، sita_ni گفته است: غزل جانم تا اینجا که واقعا قشنگه و پر از حس خوب😍 و هر پارت نسبت به پارت قبلی جذابتر😍 @Qazal سلام عزیزم لطف کردی خوندی و نقد کردی💓😍😍😍❣ 2 نقل قول نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طهورا ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ خب سلام و دورد من طهورام ( خب به اون چه) +( محض اصلاع 😜😜😂😂) خوب رمانت عالی بود و اینکه جای نقدی نمیزاره یعنی من به شدت عاشقش شدم عالی بود و زیبا خسته نباشید خدا قوت قلمتان مانا طهورا @Gh.aꨄ︎ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ 11 دقیقه قبل، طهورا گفته است: خب سلام و دورد من طهورام ( خب به اون چه) +( محض اصلاع 😜😜😂😂) خوب رمانت عالی بود و اینکه جای نقدی نمیزاره یعنی من به شدت عاشقش شدم عالی بود و زیبا خسته نباشید خدا قوت قلمتان مانا طهورا @Gh.aꨄ︎ سلام طهورا جان😂😂😂✌❤ خب خدارو شکر عزیزم خوشت اومد😍😘😘 لطف کردی خوندی خوشگلم🌿🌾🍀🍬 نقل قول نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طهورا ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ خب خب من دوباره اومدم نویسنده عزیز رمانت عالی بود و من برای خالی نبودن غریزه میگم عالی به دور از کلیشه و ژانر های تکراری و زیبا و این به این معنی است که واقعا استعداد خوبی در نویسندگی دارید خدا قوت قلمتان مانا @Gh.aꨄ︎ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ 38 دقیقه قبل، طهورا گفته است: خب خب من دوباره اومدم نویسنده عزیز رمانت عالی بود و من برای خالی نبودن غریزه میگم عالی به دور از کلیشه و ژانر های تکراری و زیبا و این به این معنی است که واقعا استعداد خوبی در نویسندگی دارید خدا قوت قلمتان مانا @Gh.aꨄ︎ سلام طهورا جان لطف کردی بازم اومدی، خوندی و نظرت و گفتی اگه کم و کاستی دیدی حتما بگو❤😘 راستی نام من @Qazal این هست😂❤ شما غزاله رو تک می کنی😥😂 نقل قول نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طهورا ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ 6 دقیقه قبل، Qazal گفته است: سلام طهورا جان لطف کردی بازم اومدی، خوندی و نظرت و گفتی اگه کم و کاستی دیدی حتما بگو❤😘 راستی نام من @Qazal این هست😂❤ شما غزاله رو تک می کنی😥😂 خب ما تیم رمانخور ها باید در شیفتمان هر رمانی که پارت جدید گذاشت را نقد کنیم و غزاله جان را تگ کنیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ 20 دقیقه قبل، طهورا گفته است: خب ما تیم رمانخور ها باید در شیفتمان هر رمانی که پارت جدید گذاشت را نقد کنیم و غزاله جان را تگ کنیم آهان از اون لحاظ😂😂😂😂 فکر کردم اشتباه نام غزاله رو به جای من می زنین💔😂 شرمنده نقل قول نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ANISO ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام نویسنده گل خسته نباشی🌹🌹😊 من رمانت و تا جایی که نوشتی خوندم و گفتم یک نقدی هم بکنم تا واسه توهم قوت قلب بشه و همینطور زیبا بتونی قلمتو ادامه بدی اول از همه در مورد اسم :واقعا زیباس و دور از کلیشه و اسم مناسب با متن رمانته در مورد ژانر ها: واقعا همهی ژانرها یک به یک داخل رمان دیده میشه و معمایی هم خیلی چون من واقعا بعضی جاها به دنبال این بودم که چیشده که اینطور شده و ... در مورد خلاصه و مقدمه: خلاصه واقعا زیبا و به اندازس و مخاطب و کنجکاو میکنه و مقدمه هم زیباست شروع رمانت خیلی خوب بود و بدور از کلیشه و از زبان راوی به خوبی صحبت شده بود. علائم نگارشی کامل و به موقع و صحیح بودن فقط دو نکته کوچیک یکی اینکه بعضی از پارت ها کوتاه و بعضی بلند بودن سعی کن تعداد خط های پارت هات به اندازه باشه یعنی همون ۶۰ خط باشه و دومین نکته: من به عنوان کسی که رمانت و خوندخ این نظرو دارم که دیالوگ زیاد در رمان گفته نشده بود و بیشتر رمان توصیف مکان و حال و هوا و ... وقتی تعداد توصیف ها زیاد میشه مخاطب از خوندن خسته میشه درسته از زبان راوی و تقریبا باید به این صورت باشه اما سعی کن توصیفات کمتر و با فاصله تر باشند و همینا..... امیدوارم ناراحت نشده باشی در کل رمانت زیباس و کنجکاو کننده همینطور قوی ادامه بده اینم از نقد بنده 😎😎😁🌹❤ ویرایش شده 1 آذر، ۱۴۰۰ توسط ANISO 1 نقل قول انگشتتو بکوب اینجا(پشیمون نمیشی)😉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ 13 ساعت قبل، ANISO گفته است: سلام نویسنده گل خسته نباشی🌹🌹😊 من رمانت و تا جایی که نوشتی خوندم و گفتم یک نقدی هم بکنم تا واسه توهم قوت قلب بشه و همینطور زیبا بتونی قلمتو ادامه بدی اول از همه در مورد اسم :واقعا زیباس و دور از کلیشه و اسم مناسب با متن رمانته در مورد ژانر ها: واقعا همهی ژانرها یک به یک داخل رمان دیده میشه و معمایی هم خیلی چون من واقعا بعضی جاها به دنبال این بودم که چیشده که اینطور شده و ... در مورد خلاصه و مقدمه: خلاصه واقعا زیبا و به اندازس و مخاطب و کنجکاو میکنه و مقدمه هم زیباست شروع رمانت خیلی خوب بود و بدور از کلیشه و از زبان راوی به خوبی صحبت شده بود. علائم نگارشی کامل و به موقع و صحیح بودن فقط دو نکته کوچیک یکی اینکه بعضی از پارت ها کوتاه و بعضی بلند بودن سعی کن تعداد خط های پارت هات به اندازه باشه یعنی همون ۶۰ خط باشه و دومین نکته: من به عنوان کسی که رمانت و خوندخ این نظرو دارم که دیالوگ زیاد در رمان گفته نشده بود و بیشتر رمان توصیف مکان و حال و هوا و ... وقتی تعداد توصیف ها زیاد میشه مخاطب از خوندن خسته میشه درسته از زبان راوی و تقریبا باید به این صورت باشه اما سعی کن توصیفات کمتر و با فاصله تر باشند و همینا..... امیدوارم ناراحت نشده باشی در کل رمانت زیباس و کنجکاو کننده همینطور قوی ادامه بده اینم از نقد بنده 😎😎😁🌹❤ سلام عزیزم خیلی متشکرم چشم از این به بعد دیالوگ ها رو بیشتر میکنم😍😍😍❤💔😘😘 بعد حجم خطوط هم😥 چون من با سیستم پارت میذارم💔 1 نقل قول نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ANISO ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۴۰۰ 12 دقیقه قبل، Qazal گفته است: سلام عزیزم خیلی متشکرم چشم از این به بعد دیالوگ ها رو بیشتر میکنم😍😍😍❤💔😘😘 بعد حجم خطوط هم😥 چون من با سیستم پارت میذارم💔 قربونت خوب با سیستم که پارت مینویسی باید ۳۰ خط بشه فکر کنم 1 نقل قول انگشتتو بکوب اینجا(پشیمون نمیشی)😉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Mahdiye ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۴۰۰ های لاو... بیا که میخوام یکم از هیجانم رو با جدیت تخلیه کنم:) نام رمان حتی با اتفاقِ آخر جلد اول هم ارتباط داره! ساده و دلنشین و دور از کلیشه، تا اینجا که خوندم ارتباط اسم با محتوا آشکار بود و حس میشد، بسیار جالب و زیبا! ژانر رمان انتخاب درستی داشتی، عاشقانه خیلی واضح و روشنه توی تموم صحنهها و در این بین تراژدی رو کمرنگتر از عاشقانه ( به ترتیبِ ژانرها ) در صحنههای بهزاد، پریا و حتی پیمان شاهد بودم؛ اما هنوز ارتباطی با ژانر معمایی نگرفتم به جز برگشتنِ پریا که خیلی کمرنگ بود. رمان، به نوعی ادامهی پر تفاوتِ جلد یک رو بیان میکنه و برخلاف جلد یک که معمایی بود در این جلد هنوز چیزی که به ژانر معمایی بخوره ندیدم اما با توجه به ترتیب انتخاب ژانرت در آینده بیشتر شاهد ماجراهایی که معمایی باشه و ذهن رو به چالش دعوت کنه خواهم بود. خلاصه جذاب بود اما نه زیاد برای منی که رمان رو تا اینجا خوندم و درواقع مطمئن شدم که در این جلد قراره سرنوشتِ باز موندهی کاراکترهای جلد یک، بسته بشه. چرا؟ چون فقط درموردِ بهزاد و پریا بود و هیچ اشارهای به باقی کاراکترها نشد. درگیری الهام و کیانمهر و پارسا به نظرم چیزیه که توی خلاصه باید ذکر میشد. درنتیجه بنظرم خلاصت نسبت به محتوای رمانت بسته بود، نه اینکه بد باشه نه، اما کامل نیست! البته لازم به ذکره که ارتباط خلاصت با ژانرها و پارت اول کاملا حس شد. مقدمه سخنی نیست، زیبا و دارای ارتباط مفهومی با نام رمان، خلاصه و محتوای رمان. شروع رمان شروعت آروم بود و زیبا، من دوستش داشتم! بنظرم نقطهی خوبی رو برای شروع رمان انتخاب کردی. پارت رو که شروع کردم ذهنم ناخوداگاه از پایانِ جلد یک شروع به داستان سازی کرد و من رو مشتاق کرد که ادامهی رمان رو بخونم. برام جذاب بود و هنوزم هست. نکات و ادامهی رمان بالا و پایینهای جذابی داشتی، ماجرای برگشتنِ پریا، ورودِ پیمان و درگیریِ الهام بین کیانمهر و پارسا خیلی برام جذاب بود و تونستی با هر اتفاق و گاهی با یه دیالوگ من رو جذب ادامهی رمان کنی و پارت به پارت مشتاقتر و نذاری که از رمانت دست بکشم و این نکتهی خوبیه که قشنگیِ رمانت رو با هر پارت به رخ میکشی. دیالوگ نویسیت رو خیلی دوست دارم، گاهی بعضی دیالوگها توی سرم تکرار میشه و برام خیلی جذابن، خصوصا این پارت آخری که گذاشتی، البته این رو خودت بهتر میدونی! نکات نوشتاری نیمفاصلههای رعایت نشده، گاهی استفاده از « و » به جای « رو » در دیالوگها، خط دیالوگی که به دیالوگ چسبیده و باید یک فاصله بذاری، گاهی از نقطه جایی استفاده میشه که پایانِ جمله نیست یا لازم نیست، استفاده از سه نقطه هم فقط هنگامِ لکنت زبان باشه بهتره! اینم از این:) بدرود! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .