کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۰ کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) پادشاهانه کردهایم قمار داو اول خزانه باختهایم نام رمان: داو اول نویسنده: زهرا. ا. د. همان طور که در قسمت سخنی با خوانندگان توضیح داده شد، عکسهای بخشی از فضاسازی استفاده شده در رمان در این قسمت گذاشته میشود. «عکس مکانها صرفا برای فضاسازی بهتر است و وقایع در این مکانها در واقعیت اتفاق نیفتاده است.» ویرایش شده 19 مهر، ۱۴۰۰ توسط Z.A.D 9 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (تکمیل شده: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) لابی دانشکده ویرایش شده 7 آبان، ۱۴۰۰ توسط Z.A.D 13 1 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (تکمیل شده: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) لابی دانشکده از بالا ویرایش شده 7 آبان، ۱۴۰۰ توسط Z.A.D 12 2 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (تکمیل شده: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) کلاس ویرایش شده 7 آبان، ۱۴۰۰ توسط Z.A.D 13 1 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (تکمیل شده: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) محوطه دانشگاه با حضور درختان بید :) ویرایش شده 7 آبان، ۱۴۰۰ توسط Z.A.D 13 1 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (تکمیل شده: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Akva ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ واقعا احساس میکنم اومدم این دانشگاهه.😐 میگما بعضیاشونو خودتون گرفتین؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، Akva گفته است: واقعا احساس میکنم اومدم این دانشگاهه.😐 میگما بعضیاشونو خودتون گرفتین؟ از اینترنت برداشتم. ولی خودم اینجا بودم. 😉 8 2 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (تکمیل شده: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ 7 دقیقه قبل، Z.A.D گفته است: از اینترنت برداشتم. ولی خودم اینجا بودم. 😉 دانشگاه چیه؟ 8 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار سایت GHAZAL ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ همکار سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ در 10/11/2021 در 12:53 AM، Z.A.D گفته است: محوطه دانشگاه با حضور درختان بید 🙂 شاید باورت نشه اما من دقیقا همینجوری تصورش کرده بودم😐😂❤️ 7 1 1 نقل قول 🖤نبضِ مرگ🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ 14 دقیقه قبل، Ghazal گفته است: شاید باورت نشه اما من دقیقا همینجوری تصورش کرده بودم😐😂❤️ 😀 خیلی خوشحال شدم. 😀 7 1 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (تکمیل شده: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ 16 دقیقه قبل، ملیکا ملازاده گفته است: دانشگاه چیه؟ چون اتفاقات واقعا اینجا نیفتاده اسم دانشگاه رو نمیارم. ولی چون می خواستم تصور درستی داشته باشم از تجربیاتم استفاده کردم. 9 1 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (تکمیل شده: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، Z.A.D گفته است: چون اتفاقات واقعا اینجا نیفتاده اسم دانشگاه رو نمیارم. ولی چون می خواستم تصور درستی داشته باشم از تجربیاتم استفاده کردم. فکر کنم می دونم کجاست 6 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک سادات.۸۲ ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ در 10/11/2021 در 12:34 AM، Z.A.D گفته است: لابی دانشکده خوبن ولی یادت باشه باید حتما توی رمان توصیف کنی 6 نقل قول رمان کابوس افعی _ تخیلی رمان ها: دیگه نیستم _ تقدیرخونین _ عصیانگرقرن _ پس از تردید(چاپ شده) _ کابوس افعی داستان ها: زیرتخت _ ماژور _ شیشه شکسته _ آخرین لحظه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک سادات.۸۲ ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ عکس شخصیت هات رو نمی بینم 5 نقل قول رمان کابوس افعی _ تخیلی رمان ها: دیگه نیستم _ تقدیرخونین _ عصیانگرقرن _ پس از تردید(چاپ شده) _ کابوس افعی داستان ها: زیرتخت _ ماژور _ شیشه شکسته _ آخرین لحظه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ 4 دقیقه قبل، سادات.۸۲ گفته است: خوبن ولی یادت باشه باید حتما توی رمان توصیف کنی ممنون عزیزم. توصیف شده مکانها. 5 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (تکمیل شده: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ 4 دقیقه قبل، سادات.۸۲ گفته است: عکس شخصیت هات رو نمی بینم عکس شخصیتها رو نمیذارم. 4 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (تکمیل شده: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک سادات.۸۲ ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ 4 دقیقه قبل، Z.A.D گفته است: عکس شخصیتها رو نمیذارم. چرا؟ 5 نقل قول رمان کابوس افعی _ تخیلی رمان ها: دیگه نیستم _ تقدیرخونین _ عصیانگرقرن _ پس از تردید(چاپ شده) _ کابوس افعی داستان ها: زیرتخت _ ماژور _ شیشه شکسته _ آخرین لحظه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ هم اکنون، سادات.۸۲ گفته است: چرا؟ چون خودم با دیدن بعضی شخصیت رمانها از خوندنشون زده میشم. میذارم خود خواننده ها تصور کنند. در مورد ظاهرشون توضیح میدم داخل رمان. 😉 7 1 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (تکمیل شده: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک سادات.۸۲ ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ هم اکنون، Z.A.D گفته است: چون خودم با دیدن بعضی شخصیت رمانها از خوندنشون زده میشم. میذارم خود خواننده ها تصور کنند. در مورد ظاهرشون توضیح میدم داخل رمان. 😉 کار خوبی می کنی موفق باشی💙 4 2 نقل قول رمان کابوس افعی _ تخیلی رمان ها: دیگه نیستم _ تقدیرخونین _ عصیانگرقرن _ پس از تردید(چاپ شده) _ کابوس افعی داستان ها: زیرتخت _ ماژور _ شیشه شکسته _ آخرین لحظه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) بنتلی (جزو ماشینهای گران قیمت موجود در کشور :) ) ویرایش شده 8 آبان، ۱۴۰۰ توسط Z.A.D 5 1 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (تکمیل شده: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fatemeh ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۱۹ در 00:53، Z.A.D گفته است: محوطه دانشگاه با حضور درختان بید 🙂 یاد فضای دانشکدهی خودم افتادم، یادش بخیر 3 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fatemeh ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۲۱ در 16:41، Z.A.D گفته است: چون خودم با دیدن بعضی شخصیت رمانها از خوندنشون زده میشم. میذارم خود خواننده ها تصور کنند. در مورد ظاهرشون توضیح میدم داخل رمان. 😉 کاملا باهات همعقیده هستم عزیزم 3 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ ۴ دقیقه قبل، fatemeh گفته است: یاد فضای دانشکدهی خودم افتادم، یادش بخیر 💮 آره. خودم یادآوریشون رو دوست داشتم. 3 1 1 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (تکمیل شده: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nobody ارسال شده در 8 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 7 ساعت قبل، fatemeh گفته است: کاملا باهات همعقیده هستم عزیزم استفاده ابزاری از عکسها برای جلب مخاطب کار درستی نیست. من هم اون تصویری که نویسنده ارائه میده رو بیشتر میپسندم که در ذهنم ساخته بشه تا به عکسهای نه آنچنان جالب رو در ذهنم جا سازی کنم. ویرایش شده 8 آبان، ۱۴۰۰ توسط آقای مانش Mansh 4 1 نقل قول ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nobody ارسال شده در 8 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۲۱ در 13:11، Z.A.D گفته است: چون خودم با دیدن بعضی شخصیت رمانها از خوندنشون زده میشم. میذارم خود خواننده ها تصور کنند. در مورد ظاهرشون توضیح میدم داخل رمان. 😉 سپاس که به خواننده اجازه میدین تا از ذهنشون استفاده کنند. و استفاده ابزاری از عکسها نمیکنید. 4 1 نقل قول ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .