F_MAHGOL ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) . ﷽ . 𖧷 نام دلنوشته: "نامه هایی به آقایِ کیم" 𖧷 𖧷 ژانر: "عاشقانه، تراژدی" 𖧷 𖧷 خلاصه: "عکس هایش را نگاه نکن! به او نگاه نکن، به او لبخند نزن، لبخند او را نگاه نکن، به چشمانش که تو را جادو میکند نگاه نکن! نه... او مال تو نیست به او نَنِگَر!"𖧷 𖧷نام نویسنده: "ساتوری"𖧷 مقدمه: میخواهم، دوستداشتنم را نسبت به تو بگویم! اما؛ تو از من دوری! و این دوری تو محزونترین جمله است که؛ هیچ گاه ترجمه نمیشود. مثل یک قایق شکسته هستی، که تکه- تکههایش در دریاچه فواد شکسته من به جای مانده است و پیدا نمیشود. چقدر وخیم است که؛ بین این همه ناخوشی و آشوب درونت، همچنان خاطره های تو، یاد تو در ذهن من است و تو دوری. لینک: ویرایش شده 15 فروردین توسط F_MAHGOL 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sogand_g ارسال شده در 22 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۴۰۰ سلام ممنون میشم نظر بدین درمورد رمان منم☺️👋🏻 طرز نوشت تو رو خیلی دوست داشتم و اسمش کلیشه نیست ولی مخاطب رو حذب نمیکنه ولی خوشم اومد♥️ @ساتوری 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F_MAHGOL ارسال شده در 22 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۴۰۰ هم اکنون، sogand_g گفته است: سلام ممنون میشم نظر بدین درمورد رمان منم☺️👋🏻 طرز نوشت تو رو خیلی دوست داشتم و اسمش کلیشه نیست ولی مخاطب رو حذب نمیکنه ولی خوشم اومد♥️ @ساتوری باشه🌸 خیلی ممنون عزیزم خوشحالم که دوست داشتی.♥️ در مورد اسم چیزی پیدا نکردم! چون همین فقط به موضوع میخوره عزیزم🙃💗 بازم مرسی🌸 @sogand_g 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M.f ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ سلام قلمتو دوست داشتم خوب بود اسمم خوب بود و دور از کلیشه و در آخر کم کم داشتی اشک من و در می اوردیا خجالت بکش این کارا زشته😉 با قدرت ادامه بده❤️❤️ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
F_MAHGOL ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۴ در ۲۱:۰۴، M.f گفته است: سلام قلمتو دوست داشتم خوب بود اسمم خوب بود و دور از کلیشه و در آخر کم کم داشتی اشک من و در می اوردیا خجالت بکش این کارا زشته😉 با قدرت ادامه بده❤️❤️ سلام جانم. خیلی ممنون♥️ مرسی خیلی انرژی گرفتم واسه نوشتن بیشتر💕 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .