arisky ارسال شده در 22 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۴۰۰ بدون مقدمه ازتون بسی عذرمیخوام بخاطر بدقولیم=-= سعی میکنم دیگه تکرار نشه^^ قبل از شروع نتایج میخوام ازتون تشکر کنم برای اینکه در مسابقه این بنده حقیر اما کبیر شرکت کردید و بسی خسته نباشید^^ امتیازها از 17 محسوب میشن و اگر اعتراضی داشتید فقط تو خصوصی در خدمتتون هستم^^ 7 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arisky ارسال شده در 22 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۴۰۰ گروه A @Aramis.R_U & @tara-Lr برنده: ستایش عزیز با 13 امتیاز بررسی متن تارای عزیز: ⭕خلاقیت در ایده(دارای 6 امتیاز) ایدهی اصلیت یکی از خلاقانهترین ایدههایی بود که در بین متنها دیدم. هرچند اگر برای ساخت اون مکان که متعلق به یک اتاق گیمر بود، خلاقانهتر و بهتر عمل میکردی خیلی بهتر میشد. متاسفانه جزئیات این زندگی، خیلی ساده و ابتدایی هستن و چندان فانتزی به نظر نمیان. شاید برای کاراکتر این جهان خیلی ارزش داشته باشه اما کسی از چندین خطوط و لوگو داخل اتاق ذوقزده نمیشه. درواقع، اتاق و اجزاش هیچ شباهتی به ژانر فانتزی ندارن و تنها مورد فانتزی متن، بروزسانی بازی ساخت دنیا هست. با توجه به این ایده میتونستی خیلی بهتر عمل کنی و ذهنت رو بازتر کنی تا موردهای بهتر و خلاقانهتری به ذهنت برسه 3امتیاز از 6 امتیاز ⭕نحوه پردازش(دارای 5 امتیاز) با توجه به ایدت میشه گفت نحوه پردازش نسبتا خوب بود اما هنوز جای بهتر شدن داره.اگر همین اجزا رو با ظرافت و جزئیات بیشتری پردازش میکردی مسلما خیلی بهتر میبود و ایده هم گسترش پیدا میکرد. 3.5 امتیاز از 5 امتیاز ⭕قلم(دارای 4 امتیاز) قلمت ساده، اما مجذوب کنند هست. استفاده از تشبیههات جالب و مترادف کلمات به زیبایی قلم سادت، زیبایی و ظرافت خاصی افزوده. شاید بشه گفت نکتهی قوت متن، قلم روونته^^ 4 امتیاز از 4 امتیاز ⭕جزئیات(2 امتیاز) توصیف احساسات رو میشه گفت تقریبا خوب نشون دادی اما فضاسازی هنوز جای کار داشت و میتونستی خیلی بهتر فضاسازی کنی. مثلا بوی سوخته وسایلهای فعلیش که تغییر میکنن و... 1.5 امتیاز از 2 . امتیاز کلی: 12 از 17 امتیاز بررسی متن ستایش عزیز: ⭕خلاقیت در ایده(دارای 6 امتیاز) ایدهی مهی که خاطرات رو نشون میداد، بسی جذاب و خفنه. همچنین تخت ماه مانند هم خیلی رویاگونه به نظر میرسه. اما متاسفانه، ایدهها و پردازشت با توجه به ایدهها، خیلی خیلی کم هستن که همین مورد بدجور روی امتیاز این ملاکت تاثیر گذاشته. 3.5 امتیاز از 6 امتیاز ⭕نحوه پردازش(دارای 5 امتیاز) سولمیت عزیزم احساسات زیادی خرج این متن کری و از موضوع و هدف اصلی، یعنی نمایش یک مکان فانتزی دور شدی.در واقع متنت بیشتر شبیه به یک متن احساسی هست نه متنی که باید در شان یک متن فانتزی باشه. نوشتن زیاد احساسات، تو رو از هدف اصلی دور کرده و نزاشته به خوبی بتونی ایدههارو پردازش کنی. بر فرض مثال همین مهای که خاطرات رو نشون میداد رو میتونستی بیشتر پردازش کنی یا حتی ماهی که تخت کاراکتر شد. متاسفانه بخاطر دور شدن از هدف، امتیاز زیادی از بخش ایده ازت کم شد و قراره در این بخش هم کم بشه. 3.5 امتیاز از 5 امتیاز. ⭕قلم(دارای 4 امتیاز) خودت که میدونی چقدر قلمت عالی و قویای هست پس ایا حرفی باقی میمونه؟ به خوبی تونستی بار دیگه قلم قویت رو به رخ بکشی^^ 4 امتیاز از 4 امتیاز ⭕جزئیات(2 امتیاز) یکی از کاملترین جزئیات رو داشتی. مخصوصا فضاسازی که در تمام متن به چشم خور و همچنین احساساتی مثل دلتنگی رو به خوبی نشون دادی. 2 ا از 2 امتیاز امتیاز کلی: 13 از 17 10 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arisky ارسال شده در 22 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۴۰۰ گروه B @Marynana & @.Abi.AR برنده: مریم عیز با 15 امتیاز بررسی متن آبی عزیز(متاسفانه اسمتو نمیدونستم=-=): ⭕خلاقیت در ایده(دارای 6 امتیاز) ایدهی بسی دلنشینی داشتی که باعث شد لبخند بیاد روی لبهام درمان کردن بیماریها با استفاده از احساسات، پلههای ابری و... یک مکان ملموس رو ساخته بودن. اما متاسفانه پردازشت کم بود که همین دلیل سبب شد امتیاز نسبتا زیادی رو از دست بدی و ایدههات برای متن هم ساده به نظر برسن. 3.5 امتیاز از 6 امتیاز. ⭕نحوه پردازش(دارای 5 امتیاز) همانطور که در بالا گفتم، بخاطر پردازش کم ایدهها بسیار ساده به نظر میرسیدن. تا به اینجا دو ایده داشتی؛ ابرها و درمان کردن بیماری از طریق احساسات. میتونستی این دوتا ایده رو بهتر پردازش کنی تا ایده گستردهتر جلوه کنه. مثلا ابرهایی که بسته به مود ر فرد رنگشون عوض میشد یا احساساتی که مانند گلبرک وارد خونها میشد و... 3 امتیاز از 5 امتیاز. ⭕قلم(دارای 4 امتیاز) میشه گفت قلم نسبتا خوب و دلنشینی داری اما بازهم میتونه بهتر از اینها باشه. نبود ارایهها یا کم بودنشون، یکی از دلایلی هست که متاسفانه از امتیازت کم میشه. 3 امتیاز از4 امتیاز. ⭕جزئیات(2 امتیاز) جزئیات نسبتا خوبی داشتی که توضیف ظاهر و احساسات بیشتر از همشون به چشم میخوره. اما فضاسازی بسیار کمی داشتی که میتونستی بهتر از اینها دَرِشون عمل کنی و بیشتر از فضا، آب و هوا و... بگی. 1.5 امتیاز از 2 امتیاز امتیاز کلی: 11 امتیاز از 17 امتیاز بررسی متن مریم عزیز: ⭕خلاقیت در ایده(دارای 6 امتیاز) ایدهها، جدید و جالب و بعضی جذاب بودن اما متاسفانه سطح ایدهها بر طبق توقعها نبود. همونطور که گفتم، ایدهها جالب بودن که این یک چیز مثبت تلقی میشه. اما میتونستی جزئیات بهتری بهشون اضافی کنی جوری که من یا دیگر خوانندهها متنت رو میخوندیم، میگفتیم" وای چقدر خفن" و... اما در حالت کلی، ایدهها خوب بودن. 5 امتیاز از 6 امتیاز ⭕نحوه پردازش(دارای 5 امتیاز) نحوه پردازش بسیار خوبی داشتی و من تک به تک ایدههات برای مکان هارو تونستم تصور کنم که این توانایی بالا تورو میرسونه. هرچند که میتونستی درخت ققنوس رو بیشتر گسترش و پردازش کنی . متاسفانه بعد اون قسمت، سیر متن تند شد و بنده نتونستم از اون قسمت به خوبی لذت ببرم. اما در مجموع پردازش بسی عالیای رو داشتی*-* 4.5 از 5 امتیاز. ⭕قلم(دارای 4 امتیاز) استفاده از تشبیهها یکی از عواملی هست که قلم رو خوب جلوه میده که این موضوع برا تو هم استثنا نیست. تشبیههات خوب به همراه کلمات خوبتری داشتی اما تشبیههای تو برای نشون دادن مکان، میتونست خلاقانهتر باشه. 3.5 امتیاز از 4 امتیاز. ⭕جزئیات(2 امتیاز) جزئیات بسی کاملی رو داشتی که همین من رو خیلی ذوق زده کرد. فضاسازی، توصیف احساسات و حتی توصیف زمانی رو داشتی که در متنهای دیگه ندیده بودم. در کل جزئیات اینچنینی رو کامل نوشتی*-* 2 امتیاز از 2 امتیاز امتیاز کلی: 15 امتیاز از 17 امتیاز 9 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arisky ارسال شده در 22 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۴۰۰ گروه C @Atria& @Nilay07 برنده: محبوبه عزیز با 10 امتیاز بررسی متن نیلای عزیز: ⭕خلاقیت در ایده(دارای 6 امتیاز) متاسفانه ایدههای داده شده، جالب نبودن و حرف زدن بوته هم چندان ایدهی جدیدی محسوب نمیشه. همچنین متن اصلا یک متن با ژانر فانتزی نیست و تنها ایدهت، حرف زدن بوته و یک الفا که غرشی شبیه شیر داره بود. هرچند از درختان وبوتههای عجیب نام بردی اما ایا اونهارو پردازش کردی؟ نشون دادی که اونها واقعا عجیبن؟خیر. اگر ایدههای بیشتر یا بهتری داشتی، مسلما امتیاز بهتری میگرفتی. 2 امتیاز از 6 امتیاز ⭕نحوه پردازش(دارای 5 امتیاز) یک اصل در نویسندگی هست با مضنون" نگو!نشون بده!" که متاسفانه تو به جای نشون دادن، از گفتن استفاده و تنها به گفتن اینکه درختها و بوتهها عجیب هستن، اکتفا کردی. میتونستی همین ایده و بوتهی سخنگو رو خیلی بهتر پردازش و به گستردش ایده هم کمک کنی. 2.5 امتیاز از 5 امتیاز. ⭕قلم(دارای 4 امتیاز) قلم زیبا و قویت، من رو از همون اول جذب کرد و کنجکاوم کرد که بدونم با چنین قلمی چه متنی نوشته شده؟ استفاده از تشبیهها و مترادف کلمات، جذابیت قلمته. اما متاسفانه در نوشتن دایلوگ ها چندان حوصله به خرج ندادی و کلمات و محتوای دیالوگها، چندان جالب نبودن. 3.5 امتیاز از 4 امتیاز. ⭕جزئیات(2 امتیاز) فضاسازی در ابتدا خیلی بود اما در ادامه، این فضاسازی به ارومی محو شد... اما با این وجود، داشتن فضاسازی بیشتر از اروم اروم محو شدنش روی امتیاز این ملاک اعمال میشه^^ همچنین توصیف احساسات نسبتا خوبی داشتی که کم در متن بچهها، دیده شد. 1.5 امتیاز از 2 امتیاز امتیاز کلی: 9.5 امتیاز از 17 امتیاز بررسی متن محبوبه عزیز: ⭕خلاقیت در ایده(دارای 6 امتیاز) کشانی بودن مکانت، باعث شد من با توقع بالاتری سراغ متنت برم. استفاده از یک سیاره یا کهکشان، ایدهی جدیدی بود اما، فقط یک ایده بود! البته، البته! تو میتونستی با همین یک ایده، یک متن فانتزی با جزئیات جدید بنویسی. اما متاسفانه هیچ جزئیات یا ایدهی فرعیای یافت نشد و بنده تنها ایدهی اصلی رو دیدم. همچنین بخاط کمبود ایده، متن درواقع یک متن علمی_ تخیلی هست نه تخیلی_فانتزی.اگر نحوه پردازشت بهتر و گستردهتر بود، شاید این کم بودن ایده یا علمی تخیلی بودنش، خیلی کمتر به چشم میومد. 3 از 6 امتیاز ⭕نحوه پردازش(دارای 5 امتیاز) یکی از مشکلهای اساسی متن، نحوهپردازش نادرست بود. به خوبی ایدهت رو پردازش نکردی در صورتی که اگر میکردی، مسلما امتیازملاک ایده بیشتر شد. برای پردازش و نشون دادن مکان متن، تنها گفتن سیارات، ستارهها و... اکتفا کردی در صورتی که میتونستی همین موارد جزئی رو گسترده کنی. 3 از 5 امتیاز ⭕قلم(دارای 4 امتیاز) سادگی قلم، با نداشتن تشبیههای بهتر و کلمات بهتری، چندان دلنشین نبود. به همین خاطر متن یه کم ابتدایی و سطح پایین به نظر رسید. البته تکرار نکردن کلمات و فعلها، خوب بود و من این مورد رو روی امتیازت اثر دادم. اما دخترکم این قلم برای برای مرحلهی بعدی کافی نیست پس تلاشتو بیشتر کن 3امتیاز از 4 امتیاز ⭕جزئیات(2 امتیاز) توصیف ظاهر نسبتا خب بود اما نبود فضاسازی، شدید به چشم میخوره. در این قسمت میتوسنیت خیلی بهتر عمل کنی مخصوصا فضاسازی. چون من اصلا احساس نکردم که داخل یک مکانِ دارای سیاره، کهکشان و ... هستم. 1 یک از 2 امتیاز کلی:10 از 17 8 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arisky ارسال شده در 23 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۴۰۰ گروه D @FAR_AX & @Flare برنده: الهام عزیز با 15 امتیاز بررسی متن فرخنده عزیز: ⭕خلاقیت در ایده(دارای 6 امتیاز) رودی از خون، ایدهی تکراریای هست اما جزئیاتی مثل ماهیهای عجیب و ابشاری که برخلاف جاذبهی زمین هست، این ایدهی تکراری رو بسی خفن و جذاب کرده. هرچند به نظرم میتونستی ایدههای بیشتری رو داخل متن بیاری به جای توجه روی ظاهر افراد، ایدههای جدیدی خلق میکردی. اما در مجموع، کارت خوب بود*-* 5 از 6 ⭕نحوه پردازش(دارای 5 امتیاز) نحوه پردازش نسبت به ایده، خیلی خوب و کامل بود اما اینکه از یه جای به بعد متن، پردازشت از ایده برداشته شد و روی چهره رفت، از جذابیت این پردازش عالی کم کرد. اگر توجهت بیشتر روی ایده بود، صد در صد میتونستی امتیاز کاملی بگیری. 4 از 5 ⭕قلم(دارای 4 امتیاز) خوشحالم که تونستم به چنین قلم قوی و مجذوب کنندهای اشنا بشمو بدون شک یکیباز نقاط قوت متن، قلم قویته*-* 4 امتیاز از 4 امتیاز. ⭕جزئیات(2 امتیاز) میشه گفت جزئیات نویسی قویای داشتی اما فضاسازی میتونست گستردهتر صورت بگیره. مثلا بوی خونها، نوع زمین(مثلا نرم، سفت) و... اما در نهایت کارت بسی عالی بود*-* 1.5 از 2 امتیاز: 14.5 از 17 امتیاز بررسی متن الهام عزیز: خلاقیت در ایده(دارای 6 امتیاز) دارک بودن ایدههای متن به خوبی حس شد. نسل سوم انسانها، ماهی های بیماری که در اسمان پرواز میکردن. جزئیات ریزی مثل الماسهای خیسانده شده و زمین گرسنه، نشون میدن که چقدر میتونی فراتر از این دنیای عادی، فکر کنی و چنین ایدههای جالبی رو رقم بزنی. هیچ کلیشهای در ایدهها یافت نشد که این مورد بسی نکتهی مثبتی محسوب میشه^^ 5.5 امتیاز از 6 امتیاز ⭕نحوه پردازش(دارای 5 امتیاز) نحوهی پردازشت با استفاده از تشبیهها بینقص به نظر میرسه. هرچند که اوایل متن کمی گیج و مبهوت بودم بخاطر تشبیهها و ناآشنایی با ایده اما در نهایت به خوبی تونستی ایدههای خفنتو پردازش و به من نشون بدی. اما، اما! بیا سری بزنیم به امتیاز "خلاقیت در ایده"ات. به نظرت چرا نیم امتیاز از دست دادی؟ بخاطر پردازشت! استفاده زیاد از تشبیه، اون هم برای یک متن فانتزی با ایدههای جدید، باعث شد که من در بعضی از خطوط نتونم تشخیص بدم که ایا این جمله متعلق به ایدهت هست یا داری تنها چیزی رو تشبیه میکنی؟ اولین بار که متنت رو خوندم تصمیم گرفتم سه بند اخر رو جزء ایدهها حساب نکنم. چون تشخیص دادنشون کمی سخت بود . اما در نهایت، بعد از چندین بار خوندن، تونستم بند آخر و دو یکی مونده به آخر رو به عنوان ایده حساب کنم. تنها میمونه بند یکی مونده به آخر، یعنی گاز زدن ماه و ریختن ستاره ها در قالب. این بند رو هرچقدر که خوندم باز هم نتوستم خودم رو راضی کنم که این بند درواقع داره یک ایدهی جدید و بامزه اما تلخ رو نشون میده. استفادهی زیاد از تشبیه، باعث چنین بلایی میشه. یادت هست که در مرحلهی اول گفته بودم ایده، پردازش و قلم هر سه به هم وصل هستن و روی هم اثر میزارن؟ به همین دلیل هست که تنها بخاطر یک اشکال، امتیازی از ملاک ایده کم شد و قراره از این ملاک هم کم بشه. 4 از 5 امتیاز ⭕قلم(دارای 4 امتیاز) استفاده از تشبیههای عالی و باقی ارایهها، نبود تکرار کلمه و فعل و استفاده از کلمات جدید باعث شد سطح متن خیلی خیلی بالا بره. قلمت یکی از دلایلی هست که آرزو میکنم این ایده رو تبدیل به یک رمان کنی و بزاری من و باقی خوانندهها، در قلم جادویی و دارکت غرق بشیم^^ 4 امتیاز کامل رو میگیری فرزندم. ⭕جزئیات(2 امتیاز) جزئیات نسبتا خوب بود اما باز هم میتونستی بیشتر روش کار کنی. اگر مواردی مثل اب و هوا، صداها و بوها(مثل بوی گندیدهی ماهیها، زمین و صدای گوشخراش ماهیها که دارن از درد ناله میکنن)رو هم وصف میکردی، متنت تبدیل به یک متن درجه یکتر میشد^^ 1.5امتیاز از 2 امتیاز. امتیاز کلی: 15 از 17 امتیاز 6 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arisky ارسال شده در 23 مهر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۴۰۰ گروه E @Ghazal & @Sogandnamgo برنده: غزل عزیز با 10 امتیاز متاسفانه سوگند جان متنی ارسال نکردن. بررسی متن غزل عزیز: ⭕خلاقیت در ایده(دارای 6 امتیاز) رودی از خون، ایدهی کلیشهای نیست اما دیگه جذابیتی نداره(البته اکر جزئیات چشمگیری داشته باشه، بسی جذاب خواهد بود). همچنین متاسفانه تو هم مثل محبوبه تنها یک ایده که نمایانگر ایدهی اصلی بود، داشتی و چندان با دست و دلبازی، ایدههای دیگه یا پردازش و گسترش ایده استفاده نکردی. درواقع تنها ایدهی متن، رود خونی هست و توصیف و ایدهات از چهرهی کاراکتر، چندان ربطی به یک مکان فانتزی نداره بیشتر به یک موجود فانتزی شباهت داره. اما با اینحال، من این مورد رو روی امتیاز اعمال کردم. 3 امتیاز از 6 امتیاز. ⭕نحوه پردازش(دارای 5 امتیاز) بخاطر ایدهی ساده و گسترده نکردن ایدهها، امتیاز نسبتا زیادی از ملاک ازت کسر میشه. ماه رود خونی رو میتونستی بهتر پردازش کنی تا حداقل ایده، بیشتر به چشم بیاد. نحوه پردازش، با توجه به ایده، در سطح متوسط قرار میگیره. 2 امتیاز از 5 امتیاز. ⭕قلم(دارای 4 امتیاز) قلم در سطح نسبتا خوبی قرار میگیره. وجود کلمات جدید و تشبیهت برای توصیف ظاهر، باعث شدن که قلم نسبتا خوب جلوه کنه. هرچند هنوز جای کار هست مخصوصا برای استفاده از تشبیهها 3 امتیاز از 4 امتیاز. ⭕جزئیات(2 امتیاز) نبود فضاسازی، باعث شد من نتونم به خوبی مکان رو وصف کنم یا خودمو اونجا و با اون اب و هوا تصور کنم. اما توصیف ظاهر از کاراکتر خوب و میشه گفت نسبتا جامع بود. برای این توصیف ظاهر، امتیاز نسبتا خوبی میگیری^^ 1 امتیاز از 2 امتیاز امتیاز کلی: 10از 17 امتیاز 5 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .