kati94 ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ من یه رمان نوشتم ب اسم پای میز قمار و تا طراحی جلد و ویراستاری رفت ولی حالا میبینم هیچ اثری ازش نیست 8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر ارشد نسترن اکبریان ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ 16 دقیقه قبل، ستایش گودرزی گفته است: من یه رمان نوشتم تایپیک کردم ولی چرا هیچ خبری نیست نمیدونم تایید شده یا نه؟ سلام @melika_sh لطفا راهنماییشون کنید 6 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1 مدیر ارشد نسترن اکبریان ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ 26 دقیقه قبل، kati94 گفته است: من یه رمان نوشتم ب اسم پای میز قمار و تا طراحی جلد و ویراستاری رفت ولی حالا میبینم هیچ اثری ازش نیست سلام عزیزم رمان شما منتشر شده 8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 سانسورچی اوپاکاروفیل ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ @مدیر راهنما @مدیر انتقال 8 نقل قول وقتی سالیان سال انسانها جهان رو با بیرحمی نابود کردن ما مثل شیاطین کوچکی هستیم که برای پاکسازی جهان زاده شدیم. دلفین سیاه | زندگی یک قاتل سریالی و رمان دار_چین؛) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 سانسورچی اوپاکاروفیل ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ 42 دقیقه قبل، ستایش گودرزی گفته است: تروخدا یکی تکلیف منو روشن کنه 😔 صبور باشین تا رمانتون تایید بشه🌸 6 نقل قول وقتی سالیان سال انسانها جهان رو با بیرحمی نابود کردن ما مثل شیاطین کوچکی هستیم که برای پاکسازی جهان زاده شدیم. دلفین سیاه | زندگی یک قاتل سریالی و رمان دار_چین؛) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نویسنده melika_sh ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ 51 دقیقه قبل، N.a25 گفته است: سلام @melika_sh لطفا راهنماییشون کنید سلام عزیزم خصوصی اومدن توضیح دادم بهشون 6 نقل قول رمان منتشر شده و تکمیل شده: لینک دانلود رمان باید رفت رمان منتشر شده و تکمیل شده: لینک دانلود رمان سیاه به رنگ بخت رمان در حال تایپ: لامکان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ستاره-Ensiyeh.gh ارسال شده در 26 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۲۸ در 08:33، kati94 گفته است: من یه رمان نوشتم ب اسم پای میز قمار و تا طراحی جلد و ویراستاری رفت ولی حالا میبینم هیچ اثری ازش نیست سلام آخرش چی شده بود؟! یعنی دلیل این اتفاق چی بود؟؟؟ میشه اینجا بگی تا هم من هم کاربر های دیگه اگه با این مشکل روبهرو شدن بفهمن دلیلش. 2 نقل قول Ensiyeh.gh 👇 دسترسی به فعالیتهای من با یک کلیک: 👇 .فعالیتهای اصلی "ستاره-Ensiyeh.gh" کاربر انجمن 98ia. 👆خوشحال میشم فعالیتهام رو ببینی، دنبال کنی و واکنش بدی؛ یک کلیک آروم بزن روش به همین سادگی... منتظرتونم👆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 26 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۴۰۰ 5 ساعت قبل، ستاره گفته است: سلام آخرش چی شده بود؟! یعنی دلیل این اتفاق چی بود؟؟؟ میشه اینجا بگی تا هم من هم کاربر های دیگه اگه با این مشکل روبهرو شدن بفهمن دلیلش. رمانشون منتظر شده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ستاره-Ensiyeh.gh ارسال شده در 26 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۴۰۰ 10 ساعت قبل، مدیر راهنما گفته است: رمانشون منتظر شده ببخشید منتظره یعنی چی من زیاد از سایت اطلاعی ندارم🥺 2 نقل قول Ensiyeh.gh 👇 دسترسی به فعالیتهای من با یک کلیک: 👇 .فعالیتهای اصلی "ستاره-Ensiyeh.gh" کاربر انجمن 98ia. 👆خوشحال میشم فعالیتهام رو ببینی، دنبال کنی و واکنش بدی؛ یک کلیک آروم بزن روش به همین سادگی... منتظرتونم👆 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر اسپم ارسال شده در 26 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۴۰۰ 4 دقیقه قبل، ستاره گفته است: ببخشید منتظره یعنی چی من زیاد از سایت اطلاعی ندارم🥺 منتشر عزیزم 1 نقل قول قوانین انجمن. تاپیک افراد بن شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kati94
من یه رمان نوشتم ب اسم پای میز قمار و تا طراحی جلد و ویراستاری رفت
ولی حالا میبینم هیچ اثری ازش نیست
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .