مدیر ارشد نسترن اکبریان ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ سلام و خسته نباشید. نویسندگانی که قصد چاپ کتاب در این نشریه رو دارن لطفا لینک ورد یا تاپیک رمانشون رو در همین تاپیک ارسال کنند. شرایط این انتشارات به شکلی است که پس از پرداخت مبلغ تایین شده کتاب به چاپ میرسد. مبلغ فعلی توافقی با انتشارات: 350 تومان هزینه کار های اداری و خرید 15 جلد از کتاب بعد از چاپ (امکان پرداخت اقساط 350 تومان) چند شرایط مهم این نشر عبارت است از: کتاب ارسالی از نظر ایده محدودیتی ندارد. رمان بدون اشکال های تایپی و جمله بندی ارسال شود. نثر رمان محدودیتی ندارد. از نوشتن موضوعات ممنوعه و ضد اسلامی به شدت خودداری کنید. سطح قلم مورد نیاز برای درخواست در این نشر: C تعداد صفحه رمان محدودیتی ندارد کار های چاپ را تنها از طریق مدیران انجمن پیگیری کنید. 25 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Tiam_sarabi ارسال شده در 9 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد در ۱۴۰۰/۷/۲۸ در 09:58، N.a25 گفته است: سلام و خسته نباشید. نویسندگانی که قصد چاپ کتاب در این نشریه رو دارن لطفا لینک ورد یا تاپیک رمانشون رو در همین تاپیک ارسال کنند. شرایط این انتشارات به شکلی است که پس از پرداخت مبلغ تایین شده کتاب به چاپ میرسد. مبلغ فعلی توافقی با انتشارات: 350 تومان هزینه کار های اداری و خرید 15 جلد از کتاب بعد از چاپ (امکان پرداخت اقساط 350 تومان) چند شرایط مهم این نشر عبارت است از: کتاب ارسالی از نظر ایده محدودیتی ندارد. رمان بدون اشکال های تایپی و جمله بندی ارسال شود. نثر رمان محدودیتی ندارد. از نوشتن موضوعات ممنوعه و ضد اسلامی به شدت خودداری کنید. سطح قلم مورد نیاز برای درخواست در این نشر: C تعداد صفحه رمان محدودیتی ندارد کار های چاپ را تنها از طریق مدیران انجمن پیگیری کنید. Pdf رو بفرستیم؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد نسترن اکبریان ارسال شده در 9 مرداد مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد 28 دقیقه قبل، Tiam_sarabi گفته است: Pdf رو بفرستیم؟ ورد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Princess.D ارسال شده در 9 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد در ۱۴۰۰/۷/۲۸ در 09:58، N.a25 گفته است: سلام و خسته نباشید. نویسندگانی که قصد چاپ کتاب در این نشریه رو دارن لطفا لینک ورد یا تاپیک رمانشون رو در همین تاپیک ارسال کنند. شرایط این انتشارات به شکلی است که پس از پرداخت مبلغ تایین شده کتاب به چاپ میرسد. مبلغ فعلی توافقی با انتشارات: 350 تومان هزینه کار های اداری و خرید 15 جلد از کتاب بعد از چاپ (امکان پرداخت اقساط 350 تومان) چند شرایط مهم این نشر عبارت است از: کتاب ارسالی از نظر ایده محدودیتی ندارد. رمان بدون اشکال های تایپی و جمله بندی ارسال شود. نثر رمان محدودیتی ندارد. از نوشتن موضوعات ممنوعه و ضد اسلامی به شدت خودداری کنید. سطح قلم مورد نیاز برای درخواست در این نشر: C تعداد صفحه رمان محدودیتی ندارد کار های چاپ را تنها از طریق مدیران انجمن پیگیری کنید. سلام نمیشه یک ماه دیگه هم چاپ کنید.چون رمانم رو دارم می نویسم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی ZeinabHDM ارسال شده در 9 مرداد سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد سلام من قصد دارم رمانم رو چاپ کنم، اما در سایت هم منتشر شده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی ZeinabHDM ارسال شده در 9 مرداد سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد https://uupload.ir/view/rishe_hayi_makhfi_cqdg.docx/ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی ZeinabHDM ارسال شده در 10 مرداد سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد سطح قلم رمان من بی هستش 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد نسترن اکبریان ارسال شده در 10 مرداد مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد 9 ساعت قبل، ZeinabHDM گفته است: https://uupload.ir/view/rishe_hayi_makhfi_cqdg.docx/ واتساپ من پیام بذار 09388382904 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماهک ارسال شده در 11 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد در ۱۴۰۰/۷/۲۸ در 09:58، N.a25 گفته است: سلام و خسته نباشید. نویسندگانی که قصد چاپ کتاب در این نشریه رو دارن لطفا لینک ورد یا تاپیک رمانشون رو در همین تاپیک ارسال کنند. شرایط این انتشارات به شکلی است که پس از پرداخت مبلغ تایین شده کتاب به چاپ میرسد. مبلغ فعلی توافقی با انتشارات: 350 تومان هزینه کار های اداری و خرید 15 جلد از کتاب بعد از چاپ (امکان پرداخت اقساط 350 تومان) چند شرایط مهم این نشر عبارت است از: کتاب ارسالی از نظر ایده محدودیتی ندارد. رمان بدون اشکال های تایپی و جمله بندی ارسال شود. نثر رمان محدودیتی ندارد. از نوشتن موضوعات ممنوعه و ضد اسلامی به شدت خودداری کنید. سطح قلم مورد نیاز برای درخواست در این نشر: C تعداد صفحه رمان محدودیتی ندارد کار های چاپ را تنها از طریق مدیران انجمن پیگیری کنید. سلام کل هزینه چاپ 350هزارتومنه؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد نسترن اکبریان ارسال شده در 11 مرداد مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد 8 ساعت قبل، ماهک گفته است: سلام کل هزینه چاپ 350هزارتومنه؟ اره عزیزم 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان negin yazdani ارسال شده در 13 مرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد (ویرایش شده) در ۱۴۰۱/۵/۹ در 21:35، Princess.D گفته است: سلام نمیشه یک ماه دیگه هم چاپ کنید.چون رمانم رو دارم می نویسم سلام مدیرجان! بنده هم قصد چاپ آثارم رو دارم که البته سطح b خورده و یک مقدار خیلی کمی باقی مونده تا بنویسمش. میخواستم ببینم تا کی فرصت داریم؟ داخل واتساپ هم براتون پیام گذاشتم. @ N.a25 ویرایش شده 13 مرداد توسط negin yazdani 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نلیا ارسال شده در 17 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد سلام روز بخیر عزیزم من فرستادم ولی متاسفانه جواب ندادید @ نسترن اکبریان 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد نسترن اکبریان ارسال شده در 18 مرداد مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد در ۱۴۰۱/۵/۱۷ در 16:34، نلیا گفته است: سلام روز بخیر عزیزم من فرستادم ولی متاسفانه جواب ندادید @ نسترن اکبریان کچا فرستادی گلم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد نسترن اکبریان ارسال شده در 18 مرداد مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد در ۱۴۰۱/۵/۱۳ در 06:16، negin yazdani گفته است: سلام مدیرجان! بنده هم قصد چاپ آثارم رو دارم که البته سطح b خورده و یک مقدار خیلی کمی باقی مونده تا بنویسمش. میخواستم ببینم تا کی فرصت داریم؟ داخل واتساپ هم براتون پیام گذاشتم. @ N.a25 سلام چند اثر؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی بانوی غم ارسال شده در 19 مرداد مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد سلام منم رمان دارم که سطح c+هستش هنوز کامل نشده تا کی فرصت دارم برای ارسال کامل اون 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان negin yazdani ارسال شده در 19 مرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد 21 ساعت قبل، نسترن اکبریان گفته است: سلام چند اثر؟ یک اثر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hasti.abdoshahirad ارسال شده در 20 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد سلام وقتتون بخیر باشه کتاب من تموم شده ویراستار میخوان ادیت نهایی رو روش بزنن 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد نسترن اکبریان ارسال شده در 21 مرداد مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد ۱۲ ساعت قبل، hasti.abdoshahirad گفته است: سلام وقتتون بخیر باشه کتاب من تموم شده ویراستار میخوان ادیت نهایی رو روش بزنن برای چاپ؟ در ۱۴۰۱/۵/۱۹ در 17:49، negin yazdani گفته است: یک اثر واتساپ بیا 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان negin yazdani ارسال شده در 21 مرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد 3 ساعت قبل، نسترن اکبریان گفته است: برای چاپ؟ واتساپ بیا اوکی شد عزیزم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی بانوی غم ارسال شده در 21 مرداد مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد 9 ساعت قبل، negin yazdani گفته است: اوکی شد عزی عزیزم میشه جواب بدید بگید تا کی مهلت هستش 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان negin yazdani ارسال شده در 22 مرداد ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد 1 ساعت قبل، بانوی غم گفته است: عزیزم میشه جواب بدید بگید تا کی مهلت هستش عزیزم از نسترن جان بپرسید، من دقیق اطلاع ندارم و فایلم و دیروز تحویل دادم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی بانوی غم ارسال شده در شنبه در ۱۰:۲۳ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در ۱۰:۲۳ در ۱۴۰۱/۵/۲۱ در 09:44، نسترن اکبریان گفته است: برای چاپ؟ واتساپ بیا ببخشید میشه بگید مهلتش تا کی هست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hasti.abdoshahirad ارسال شده در شنبه در ۰۱:۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در ۰۱:۰۰ @ نسترن اکبریان سلام میشه روی کتاب من هم یه بررسی انجام بدید برای چاپ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد نسترن اکبریان ارسال شده در شنبه در ۰۸:۳۷ مالک مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در ۰۸:۳۷ در ۱۴۰۱/۵/۲۱ در 22:48، بانوی غم گفته است: عزیزم میشه جواب بدید بگید تا کی مهلت هستش 22 ساعت قبل، بانوی غم گفته است: ببخشید میشه بگید مهلتش تا کی هست اخر ماه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hasti.abdoshahirad ارسال شده در شنبه در ۱۸:۲۷ اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در ۱۸:۲۷ @ نسترن اکبریان عزیزم منم درخواست چاپ کتابم رو داشتم میشه راهنماییم کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده