مدیر خبرنگار ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ "بسم تعالی" ~*.*~ اخبار طنز N.V.A اخبار طنز N.V.A از شما کاربران و نویسندگان گرامی دعوت به خواندن و تنها ساعت هایی شاد بودن در این تاپیک دعوت می نماید... اخبارگو: 15 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آفتابگردون ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین اهم اهم یک دو سه امتحان میکنیم🙄🎤 از همین تریبون میخوام اعلام کنم که خیلی دلم میخواست این قضیه رو تو تاپیک اخبار به ثبت برسونم. و اون هم سرعت پارت گذاری یک سری از نویسندههامونه که این طور تو ذهنمه که انگار سالهاست دارن هر روز پارت میذارن😐😂 از جایی که بنده هر شب برای تهیه اخبار به تالارها سر میزنم این قضیه رو خیلی حس میکنم و به این بهونه میخوام یه خسته نباشیدی عرض بکنم به این دوستان😌 رمان دروغ شیرین، دروغ تلخ به نویسندگی @ Mehraneh از هجده مهر شروع شده و هماکنون که من در خدمت شما هستم با پارت گذاری پی در پی این مدت به صفحه هشتم رسیده. نه خدایی یه کف دست نداره؟😐😂👏🏻 راستی یه خبری هم قراره به زودی جمعآوری کنم درباره طولانیترین رمانهای طولانیِ درحال تایپِ طولانی🧐 رمان ریشههای مخفی، نوشته @ ZeinabHDM از یازدهم شهریور شروع شده و شامل دو فصله که فصل دوم درحال تایپ در صفحه پنجمه. ایشونم به خرگوش تیز پا طعنه زده و در یک ماه گذشته پای ثابت اعلان تالار تایپ رمانه🙂😂 رمان سفاک آمر، نوشته @ mahdiyeh هم تقریبا هر روز پارتگذاری میشه. تازه از شش اسفند در هاگوارتز شروع شده و شاید باور نکنین الان تو صفحه سومه با حدود ۶۵ پارت اینا😐 یعنی میکنه به عبارتی میانگین حدود دو پارت در روز😌👏🏻 رمان زمان عاشقانه از کاربر نودهشتیای عزیزمون @ yeghaneh.bayat با اینکه در گذشتههای دور ( سوم آبان قرن گذشته😑😂) شروع شده ولی این مدت اخیر تقریبا هر روز پارت گذاری شده و خسته نباشی نویسنده جان👍🏻 رمان ماه من، اثر آقای @ Shervin کاربر فعال و منتخب هم ششم اسفند استارت خورده و تا الان در صفحه سومش به حدود پنجاه و پنج پارت رسیده. ایشونم از دانشآموختگان هاگوارتز هستن🙂👏🏻 رمان پشیمان میشوی، نوشته @ Sibel یا اگه اشتباه نکنم غزل سابق، در تالار مورد تایید مدیرای عزیز خیلی زیاد فعال بوده. یعنی اصلا یه چی میگم یه چی میشنوینا😐☝🏻 با اینکه این رمانم مال قرن گذشتهست و اثر باستانی محسوب میشه (شورش در اومد دیگه😂) در صفحه هشتمشه و این مدت اخیر نویسنده خیلی فعال بوده👏🏻 اوه رمان کابوس افعی که اصلا رو دست همه اومده از نظر سرعت نوشتن. اثر @ سادات.82 کاربر محبوب انجمنه و با اینکه دو روزه پارت نذاشته (ببین چقد حواسم هست با اینکه وقت نمیکنم بخونم😂💔) در اسفند ماه خیلی خیلی فعال بوده و تقریبا هر روز پارت گذاشته و باریکلا در کل👍🏻 رمان پالس وابستگی در ته تغاری تالارها به تنهایی روزگار میگذرونه و نوشته @ _NAJIW80_ قرمز رنگ انجمنه. این رمان که تنها رمان تالار طنز هست هر زمان که فعالیت نداشت بازم شرح احساسات نویسنده مبنی بر اینکه ذهن شریف قفل شده رو با خودش داشته😂👌🏻 تازه رمان آکادمی جهان های موازی هم با اینکه تازه شروع شده تقریبا هر روز پارت میگذاره و اصلا هم نویسندهش من نیستم و اصلا هم تبلیغ نمیکنم🙄😂🌻 نوشتن اخبار دیگهای از این دست بستگی به توجه کاربرای عزیز داره که ببینم چقدر خوششون میاد تا هر از گاهی به این بهونه نویسندههای عزیزمون رو به اخبار بکشونیم و بهشون خسته نباشید و خداقوت بگیم😎🌻 3 3 11 نقل قول *A* داستان سیویک⏳ *A* تاک، سکوتی عاشقانه🌱 *A* اکسیر، تناسخ و طلسم🎴 *A* آکادمی نظامی، جهان موازی🀄(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی ZeinabHDM ارسال شده در 7 فروردین سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین ای جان، خیلی هم عالی؛ خسته نباشید میگم به شما دوست عزیزم؛ از دقت و تمرکز شما متشکرم. 😍😍 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Latifeh ارسال شده در 19 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین یالله😌 اول از همه... اومدن دوباررررممممم به تالار اخبار مبااااارکتووووووننننن باشههههه😄 به افتخار اومدنم همه شب دعوتید به صرف شام خونهی @ khakestar عه بله😌 خب خب بگذریم 👻آدامس بادکنکی چیست؟؟؟ آدامس بادکنکی خوردنی تو دل بروایست که هی میجویش هی بادش میکنی هی میترکه هی خوشحال میشی هی باز میترکونی ... حالا جدیدا ما، مخصوصا جناب @ seta._rh بعضیا تو انجمن به جشم میخورند که رنگشون شبیه آدماس بادکنکیاعه، عه از همونا که برچسب داشت میزدیم رو دستمون فاز تتو میگرفتیم یادتون اومد؟😂 عه نه یعنی خب داشتم میگفتم که اصلا برید پایین رو ببینید نصیحت امشب🍰 کاربرای خوشگل عادی اصلا جلو شهرزاد آفتابی نشید👀، چشمش شوره میزنه هممون رو چپرچلاغی میکنه، شبیه جلبک پلاسیده ته جوب میشیم😂 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 عه بنده از طرف سرپرست بقالی اخبار نودهشتیا یعنی @ MMMahdis اومدم اعلام کنم که... انواع اقسام اخبار بادکنکی در رنگهای بسیار زیبا و متنوع، خیلی جیگر و مظلوم منتظرند که شماها پاشید برید بخونیدشون نه اینکه فقط برچسبهاشون رو بردارید بزنید رو سر و صورتتون😌 بـــله! شبتون آلبالویی با طعم آناناس گردویی 🍒🍳😌 1 7 نقل قول گمان میکردم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتیها زلال بود در عصرپلشتیها انسان بود در عصر آدمکشان لعلی نایاب بود میان تلی از خزف جادوگری بود اصیل میان انبوهی از جادوگران مصنوعی... •| رمان یغــــماگر نفــاث |• ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ>🌹<ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Latifeh ارسال شده در 28 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد یالله بنده آمدهام آمدنِ.... عه براتون سوژه دارم یعنی سوژههاااااااا خب خببببب اخبار امروز رو با آیا میدانید شروع میکنم😌 آیا میدانید؟ _چیو؟ اینکه..... اصلا پایین و مشاهده بنماییییید👇👇👇👇👇👇👇 چراااا واقعاااا؟؟؟؟ این فشار گرسنگیییی که در زمان نوشتن بوجود میاد اینقدر فشارش زیاده که این دوست عزیزمون الهام خانم@ Flare راهی برای دسترسی سریع غذا، میوه.... و تمام محتویات خوراکی دارند. راهی بسیار آسان ولی خب ممکنه دیگه تو خونه به اسم گوریلانگوری، میمون همه چیزخوار، خیکی، و .... صداتون بزنن حالا چه راهی میخواین بدونید؟ 👇👇👇👇👇 بلیییی راهی آسان. پاشیدد برید عین تصمیمی که الهام گرفته، کنار یخچال بست بشینید و بنویسید و تایپ کنید و بخورید و بیاشامید ولی لقبهایی که در خونواده بهتون نسبت میدن رو هم بشنوید ولی بعد جوابشون رو بدیدتازه چون تابستونه میتونید هربار که درِ یخچال رو باز میکنید از خنکی یخچال هم لذت ببرید 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 سوالی دیگری که برای شما خوانندگان رمان افسانهی گوهران پیش میاد اینه که بااباااااااااااا مهتااااب @ .mahtab. چرا اینقدر تند تند پارت میدی؟ چرا حس نوشتنت اینقده زیاد😶 این بنده خدا در پاسخ به سوال چه گفت؟؟؟ بچم مظلومه کاریش نداشته باشید😶 سریع مینویسه ایدش یادش نره یاد بگیرن یکم ازش😐نصفه شماعهااااااااااا یاد بگیرن اصلا من کلا فک کردم چون ذوق داره، داره تند تند پارت میده نگو طفلی ترس پریدن ایدشو داره شماهم برای اینکه بفهمید ایدش چیه یه سر به رمانش بزنید😊 اتمام اخبار امشب💗 شبتون آلبالویی با طعم فالوده شیرازی🍧البته این بستنیه شما فالوده فرضش کنید 2 3 1 نقل قول گمان میکردم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتیها زلال بود در عصرپلشتیها انسان بود در عصر آدمکشان لعلی نایاب بود میان تلی از خزف جادوگری بود اصیل میان انبوهی از جادوگران مصنوعی... •| رمان یغــــماگر نفــاث |• ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ>🌹<ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .