کاربر فعال Psycho ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ سلام خسته نباشید درخواست طراحی جلد رمان رو دارم @مدیر گرافیست 1 کامل شده: رمان سیرک سلاخی دلنوشتهی بایکُد دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی دلنوشتهی سفید- فوبیا¹ در حال تایپ: رمانهای... دراگون پارازیت، سجدهی شیطان، کت قدیس، ناپاکزادههای رم، سبز نعنایی داستانهای... پیست سایکدلیک، سایکواکتیو، بانی کلاید، اربوس"خوناشام آبی"، مجموعه سادیسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، Atarin گفته است: سلام خسته نباشید درخواست طراحی جلد رمان رو دارم @مدیر گرافیست رمانتون باید ۲۵ پارت باشه جانا 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر فعال Psycho ارسال شده در 29 مهر، ۱۴۰۰ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، مدیر گرافیست گفته است: رمانتون باید ۲۵ پارت باشه جانا قبلاً 15 پارت بود بهخاطر همین اشتباه شد، ممنون بانو 1 کامل شده: رمان سیرک سلاخی دلنوشتهی بایکُد دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی دلنوشتهی سفید- فوبیا¹ در حال تایپ: رمانهای... دراگون پارازیت، سجدهی شیطان، کت قدیس، ناپاکزادههای رم، سبز نعنایی داستانهای... پیست سایکدلیک، سایکواکتیو، بانی کلاید، اربوس"خوناشام آبی"، مجموعه سادیسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 29 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۴۰۰ 9 ساعت قبل، Atarin گفته است: قبلاً 15 پارت بود بهخاطر همین اشتباه شد، ممنون بانو خواهش میکنم عزیزم، ۲۵ پارت شد من رو تگ کنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر فعال Psycho ارسال شده در 19 تیر مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر هاییی باز من اومدم@[email protected] @ مدیر گرافیست الان ۴۳ پارته و خب درخواست طراحی جلدش رو دارم کامل شده: رمان سیرک سلاخی دلنوشتهی بایکُد دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی دلنوشتهی سفید- فوبیا¹ در حال تایپ: رمانهای... دراگون پارازیت، سجدهی شیطان، کت قدیس، ناپاکزادههای رم، سبز نعنایی داستانهای... پیست سایکدلیک، سایکواکتیو، بانی کلاید، اربوس"خوناشام آبی"، مجموعه سادیسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 19 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر 1 ساعت قبل، Psycho گفته است: هاییی باز من اومدم@[email protected] @ مدیر گرافیست الان ۴۳ پارته و خب درخواست طراحی جلدش رو دارم با شما @ جانان بانو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر فعال Psycho ارسال شده در 19 تیر مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر خب گلم های! @ جانان بانو در ۱۴۰۰/۷/۲۸ در 22:21، Psycho گفته است: سلام خسته نباشید درخواست طراحی جلد رمان رو دارم @مدیر گرافیست اگه میشه عکس آخری روی جلد باشه، عکس سومی پشت جلد ک یکم تاره اسم نویسنده هم سایکو بزن لطفاً^^💙 ممکنه یه دیالوگ کوتاه هم روش بزنی؟ چون یکی از گرافیستها گفته بود اگه یه چیز کوتاه بخوام، میتونه بزنه 1 کامل شده: رمان سیرک سلاخی دلنوشتهی بایکُد دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی دلنوشتهی سفید- فوبیا¹ در حال تایپ: رمانهای... دراگون پارازیت، سجدهی شیطان، کت قدیس، ناپاکزادههای رم، سبز نعنایی داستانهای... پیست سایکدلیک، سایکواکتیو، بانی کلاید، اربوس"خوناشام آبی"، مجموعه سادیسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 19 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر ۱ ساعت قبل، W.Yogen گفته است: خب گلم های! @ جانان بانو اگه میشه عکس آخری روی جلد باشه، عکس سومی پشت جلد ک یکم تاره اسم نویسنده هم سایکو بزن لطفاً^^💙 ممکنه یه دیالوگ کوتاه هم روش بزنی؟ چون یکی از گرافیستها گفته بود اگه یه چیز کوتاه بخوام، میتونه بزنه سلام گلکم باشه گلم اره گلم میشه یک متن کوتاه گذاشت روی جلد تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر فعال Psycho ارسال شده در 19 تیر مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر ۳ دقیقه قبل، جانان بانو گفته است: سلام گلکم باشه گلم اره گلم میشه یک متن کوتاه گذاشت روی جلد عزیز مپس میشه این جمله رو بذاری "خون در مقابل خون، گناه در قبال گناه" 1 کامل شده: رمان سیرک سلاخی دلنوشتهی بایکُد دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی دلنوشتهی سفید- فوبیا¹ در حال تایپ: رمانهای... دراگون پارازیت، سجدهی شیطان، کت قدیس، ناپاکزادههای رم، سبز نعنایی داستانهای... پیست سایکدلیک، سایکواکتیو، بانی کلاید، اربوس"خوناشام آبی"، مجموعه سادیسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 19 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر 5 دقیقه قبل، W.Yogen گفته است: عزیز مپس میشه این جمله رو بذاری "خون در مقابل خون، گناه در قبال گناه" در اسرع وقت اماده میشه بانو 1 تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر فعال Psycho ارسال شده در 19 تیر مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر 3 دقیقه قبل، جانان بانو گفته است: در اسرع وقت اماده میشه بانو مرسی جانانم💙 1 کامل شده: رمان سیرک سلاخی دلنوشتهی بایکُد دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی دلنوشتهی سفید- فوبیا¹ در حال تایپ: رمانهای... دراگون پارازیت، سجدهی شیطان، کت قدیس، ناپاکزادههای رم، سبز نعنایی داستانهای... پیست سایکدلیک، سایکواکتیو، بانی کلاید، اربوس"خوناشام آبی"، مجموعه سادیسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 20 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر خدمت شما بانو🧡 1 تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 22 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر @ Psycho تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر فعال Psycho ارسال شده در 22 تیر مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر ممنون بابت جلد جانم خیلی قشنگ شده💚 کامل شده: رمان سیرک سلاخی دلنوشتهی بایکُد دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی دلنوشتهی سفید- فوبیا¹ در حال تایپ: رمانهای... دراگون پارازیت، سجدهی شیطان، کت قدیس، ناپاکزادههای رم، سبز نعنایی داستانهای... پیست سایکدلیک، سایکواکتیو، بانی کلاید، اربوس"خوناشام آبی"، مجموعه سادیسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده