..Raha.. 4,382 ارسال شده در 11 بهمن 1399 Share ارسال شده در 11 بهمن 1399 با سلام و خسته نباشید طراحی جلد رمان نوار کاست ژانر: اجتماعی، عاشقانه هدف: آسیبهای اجتماعی و تصمیمات در هم آمیخته صحیح و غلط! خلاصه: مدت استفاده نوار کاست هم بعد از مدتی تمام خواهد شد. هیچ کس در ابتدای داستان بدین نمیاندیشد؛ نوار هیچ شود که دیگر موسیقی روح انگیز، بر دار روزگار نواخته نگردد. انسانها تا لحظه آخر از آخرین ظرفیت موجود استفاده میکنند و لحظهای به شک نخواهند افتاد. شاید اگر پیش از اتفاقات و واکنشها تامل کنند، جهان به دو جبهه حق و باطل تسخیر نمیشد. مقدمه: ناخواسته آغاز شد و ناخواسته فرمان بازی را بر دست گرفت. کسی نمی دانست، با کدام تصمیم تباه شد! بازی زمانه، خود را در هاله ای از دود پنهان کرد. در این روزگار پر فریب، سرانجام دختری مبهم به نظر می رسید. انسان از خاک است؟ باشد. اما انسان یک مجسمه ساختگی نیست که گنجایش ترمیم مجدد داشته باشد؛ زخمش تا قیامت در روحش باقی خواهد ماند! گرافیست درخواستی: @_Hadiseh_ @SADAT.82 2 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
..Raha.. 4,382 ارسال شده در 11 بهمن 1399 مالک Share ارسال شده در 11 بهمن 1399 (ویرایش شده) گرافیست عزیز! عکس پیشنهادیم اینه البته تعدادی دیگه هم هست که در صورت نیاز ارسال میشه اگر عکس بهتر و با محتوایی نزدیک تر پیدا کردین، لطفا برای من بفرستین که انتخاب بشه عکس زمینه لازم نیست؟ ویرایش شده 11 بهمن 1399 توسط ..Raha.. 3 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hadiseh.SH 3,328 ارسال شده در 12 بهمن 1399 Share ارسال شده در 12 بهمن 1399 @Roar 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Roar 11,208 ارسال شده در 12 بهمن 1399 Share ارسال شده در 12 بهمن 1399 در در 11 بهمن 1399 در 12:48، ..Raha.. گفته است : گرافیست عزیز! عکس پیشنهادیم اینه البته تعدادی دیگه هم هست که در صورت نیاز ارسال میشه اگر عکس بهتر و با محتوایی نزدیک تر پیدا کردین، لطفا برای من بفرستین که انتخاب بشه عکس زمینه لازم نیست؟ سلام دوست عزیز عکستون عکس قشنگیه، ولی به نظرم عکس های دیگه ای هم که مد نظرتون رو هست رو بفرستید تا بتونیم بهترین عکس رو انتخاب کنیم و من کارم رو شروع کنم ❤😊 2 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
..Raha.. 4,382 ارسال شده در 12 بهمن 1399 مالک Share ارسال شده در 12 بهمن 1399 سلام عزیزدل! این ها هست. اگر لازم بود بفرمایین، مجدد ارسال بشه یا خودتون باتوجه مقدمه و خلاصه و نام پیدا کنین. @Roar 2 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Roar 11,208 ارسال شده در 12 بهمن 1399 Share ارسال شده در 12 بهمن 1399 در ۱ ساعت قبل، ..Raha.. گفته است : سلام عزیزدل! این ها هست. اگر لازم بود بفرمایین، مجدد ارسال بشه یا خودتون باتوجه مقدمه و خلاصه و نام پیدا کنین. @Roar همه عکس ها خوبن، و خب من جای شما نیستم تا بدونم که چی قراره در اثرتون پیش بیاد، ممنون میشم نظر خودتون رو در رابطه با انتخاب عکس بدونم تا بتونم بهتر کمکتون کنم ❤ 1 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
..Raha.. 4,382 ارسال شده در 12 بهمن 1399 مالک Share ارسال شده در 12 بهمن 1399 در 3 ساعت قبل، Roar گفته است : همه عکس ها خوبن، و خب من جای شما نیستم تا بدونم که چی قراره در اثرتون پیش بیاد، ممنون میشم نظر خودتون رو در رابطه با انتخاب عکس بدونم تا بتونم بهتر کمکتون کنم ❤ پس لطفا روی همین عکس کار کنید متشکرم 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Roar 11,208 ارسال شده در 12 بهمن 1399 Share ارسال شده در 12 بهمن 1399 در 34 دقیقه قبل، ..Raha.. گفته است : پس لطفا روی همین عکس کار کنید متشکرم چشم گلم 🌻 1 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Roar 11,208 ارسال شده در 18 بهمن 1399 Share ارسال شده در 18 بهمن 1399 عزیزم این جلدتون هست ولی هنوز کامل نشده و قراره روی قالب قرار بگیره. مشکلی با جلد ندارین؟ @..Raha.. 1 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
..Raha.. 4,382 ارسال شده در 18 بهمن 1399 مالک Share ارسال شده در 18 بهمن 1399 در 13 ساعت قبل، Roar گفته است : عزیزم این جلدتون هست ولی هنوز کامل نشده و قراره روی قالب قرار بگیره. مشکلی با جلد ندارین؟ @..Raha.. مرسی بانو! در ابتدا باید بگم فونت با ژانر اصلا همخوانی نداره. نه تنها با ژانر حتی نام، خلاصه، مقدمه و یا حتی محتوا! به نظرم باید هم فونت و هم رنگ فونت، سخت بودن رمان رو نشون بده. بیشتر شبیه رمانتیک هست متاسفانه و همینطور ظرف گوشه به نظرم ربطی به فضا سازی عکس و اینها نداشت بنده (رها نصاری) هستم. نه (رها انصاری) شرمندم 2 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Roar 11,208 ارسال شده در 18 بهمن 1399 Share ارسال شده در 18 بهمن 1399 (ویرایش شده) در 6 دقیقه قبل، ..Raha.. گفته است : مرسی بانو! در ابتدا باید بگم فونت با ژانر اصلا همخوانی نداره. نه تنها با ژانر حتی نام، خلاصه، مقدمه و یا حتی محتوا! به نظرم باید هم فونت و هم رنگ فونت، سخت بودن رمان رو نشون بده. بیشتر شبیه رمانتیک هست متاسفانه و همینطور ظرف گوشه به نظرم ربطی به فضا سازی عکس و اینها نداشت بنده (رها نصاری) هستم. نه (رها انصاری) شرمندم البته که هر چی که شما بگید انجام میشه، ولی خواستم اطلاع بدم که توی ژانر شما عاشقانه هست و برای رمان های عاشقانه از این فونت استفاده میشه! یک سوال دارم ازتون، واقعا هم سواله و هیچ طعنه ای توی حرفام نیست این رو مطمئن باشید چه فونتی می تونه نوار کاست رو نشون بده؟ به نطرتون باید چه مزایایی داشته باشه؟ فونت برای ژانر عاشقانه ای که مد نظرتونه؟ یا ژانر اجتماعی؟ دوست جلدتون شلوغ باشه یا ساده؟ گل ها رو بردارم یا باشن؟ رنگ فونت تیره باشه یا یه روشن ملیح؟ فقط می توام بدونم که از جلدتون چه انتطاری دارید، تا بتونم یه جلد خوب بهتون تحویل بدم جانا ❤😊🌻 ویرایش شده 18 بهمن 1399 توسط Roar 2 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
..Raha.. 4,382 ارسال شده در 18 بهمن 1399 مالک Share ارسال شده در 18 بهمن 1399 در 10 دقیقه قبل، Roar گفته است : البته که هر چی که شما بگید انجام میشه، ولی خواستم اطلاع بدم که توی ژانر شما عاشقانه هست و برای رمان های عاشقانه از این فونت استفاده میشه! یک سوال دارم ازتون، واقعا هم سواله و هیچ طعنه ای توی حرفام نیست این رو مطمئن باشید چه فونتی می تونه نوار کاست رو نشون بده؟ به نطرتون باید چه مزایایی داشته باشه؟ فونت برای ژانر عاشقانه ای که مد نظرتونه؟ یا ژانر اجتماعی؟ دوست جلدتون شلوغ باشه یا ساده؟ گل ها رو بردارم یا باشن؟ رنگ فونت تیره باشه یا یه روشن ملیح؟ فقط می توام بدونم که از جلدتون چه انتطاری دارید، تا بتونم یه جلد خوب بهتون تحویل بدم جانا ❤😊🌻 ژانر عاشقانه، ژانر دوم رمان هست و ژانر اصلی (اجتماعی). در ضمن باتوجه به مقدمه و خلاصه ای که فرستادم، تصورم این بود که با فضای رمان آشنا شدین. من معذرت میخوام! باید توضیحاتم رو بیشتر میکردم من چون اصلااا سر رشته ای از این بخش ندارم و فقط همخوانی رو مقایسه میکنم این رو عرض کردم وگرنه خودتون استادین:) فونت و رنگ فکر میکنم کلاسیک باشه بهتره. در مورد گل و شلوغ و این ها هم نه. ساده جذاب تره! چون خود عکس شلوغ هست. تیره بودن یا روشن بودن هم بر عهده خودتون باشه لطفا. ترکیب رنگ ها رو نمیدونم واقعا:) ولی خوب چون فضا کمی تلخ به نظر میرسه بهتره تیره رنگ باشه (البته در شرایطی که ترکیب عکس هم باهاش همخوانی داشته باشه) لطف دارین شما:)) ممنونم از دقتتون! 2 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Roar 11,208 ارسال شده در 18 بهمن 1399 Share ارسال شده در 18 بهمن 1399 در 8 دقیقه قبل، ..Raha.. گفته است : ژانر عاشقانه، ژانر دوم رمان هست و ژانر اصلی (اجتماعی). در ضمن باتوجه به مقدمه و خلاصه ای که فرستادم، تصورم این بود که با فضای رمان آشنا شدین. من معذرت میخوام! باید توضیحاتم رو بیشتر میکردم من چون اصلااا سر رشته ای از این بخش ندارم و فقط همخوانی رو مقایسه میکنم این رو عرض کردم وگرنه خودتون استادین:) فونت و رنگ فکر میکنم کلاسیک باشه بهتره. در مورد گل و شلوغ و این ها هم نه. ساده جذاب تره! چون خود عکس شلوغ هست. تیره بودن یا روشن بودن هم بر عهده خودتون باشه لطفا. ترکیب رنگ ها رو نمیدونم واقعا:) ولی خوب چون فضا کمی تلخ به نظر میرسه بهتره تیره رنگ باشه (البته در شرایطی که ترکیب عکس هم باهاش همخوانی داشته باشه) لطف دارین شما:)) ممنونم از دقتتون! نه عزیز البته که ما باید لیشتر دقت کنیم به رمان و محتوا! اختیار دارین حتما تمام سعیم رو می کنم جلد بهتری براتون بزنم 2 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Roar 11,208 ارسال شده در 20 بهمن 1399 Share ارسال شده در 20 بهمن 1399 گلم بین اینا کدوم فونت رو می پسندی؟ چینش هنوز درست نیست، بافت رو هم همینجوری زدم ولی دوسش داری؟ https://uupload.ir/files/16fc_screenshot_20210208-231155_matnnegar.jpg https://uupload.ir/files/bcc_screenshot_20210208-231205_matnnegar.jpg https://uupload.ir/files/rbi9_screenshot_20210208-231213_matnnegar.jpg https://uupload.ir/files/17ct_screenshot_20210208-231218_matnnegar.jpg @..Raha.. 1 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
..Raha.. 4,382 ارسال شده در 21 بهمن 1399 مالک Share ارسال شده در 21 بهمن 1399 (ویرایش شده) در 19 ساعت قبل، Roar گفته است : گلم بین اینا کدوم فونت رو می پسندی؟ چینش هنوز درست نیست، بافت رو هم همینجوری زدم ولی دوسش داری؟ https://uupload.ir/files/16fc_screenshot_20210208-231155_matnnegar.jpg https://uupload.ir/files/bcc_screenshot_20210208-231205_matnnegar.jpg https://uupload.ir/files/rbi9_screenshot_20210208-231213_matnnegar.jpg https://uupload.ir/files/17ct_screenshot_20210208-231218_matnnegar.jpg @..Raha.. عزیزم چهارمی رو خیلی دوست داشتم اما یکی از دوستام اینو پیشنهاد داد، فکر کردم شاید نزدیک باشه به چیزی که میخوام شرمندم میشه ادامه کار رو با این بری؟؟ در ضمن انصاری نههه! نصاری ویرایش شده 21 بهمن 1399 توسط ..Raha.. 2 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Roar 11,208 ارسال شده در 21 بهمن 1399 Share ارسال شده در 21 بهمن 1399 در 6 دقیقه قبل، ..Raha.. گفته است : عزیزم چهارمی رو خیلی دوست داشتم اما یکی از دوستام اینو پیشنهاد داد، فکر کردم شاید نزدیک باشه به چیزی که میخوام شرمندم میشه ادامه کار رو با این بری؟؟ در ضمن انصاری نههه! نصاری باشه گلم هنوز درستش نکردم 🤭😂 1 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
..Raha.. 4,382 ارسال شده در 21 بهمن 1399 مالک Share ارسال شده در 21 بهمن 1399 (ویرایش شده) در 13 دقیقه قبل، Roar گفته است : باشه گلم هنوز درستش نکردم 🤭😂 مرسییی خسته نباشی:) پس لطفا همین که دادم رو بزن براش ویرایش شده 21 بهمن 1399 توسط ..Raha.. 2 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hadiseh.SH 3,328 ارسال شده در 24 بهمن 1399 Share ارسال شده در 24 بهمن 1399 در در 21 بهمن 1399 در 19:16، Roar گفته است : باشه گلم هنوز درستش نکردم 🤭😂 چی شد؟ 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Roar 11,208 ارسال شده در 25 بهمن 1399 Share ارسال شده در 25 بهمن 1399 در 16 ساعت قبل، SADAT.82 گفته است : چی شد؟ درست بشه برای تایید می فرستم دیگه 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Roar 11,208 ارسال شده در 26 بهمن 1399 Share ارسال شده در 26 بهمن 1399 در در 21 بهمن 1399 در 19:09، ..Raha.. گفته است : عزیزم چهارمی رو خیلی دوست داشتم اما یکی از دوستام اینو پیشنهاد داد، فکر کردم شاید نزدیک باشه به چیزی که میخوام شرمندم میشه ادامه کار رو با این بری؟؟ در ضمن انصاری نههه! نصاری گلم من با این فونت همه جوره امتحان کردم ولی اصلا خوب در نمیاد لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
..Raha.. 4,382 ارسال شده در 26 بهمن 1399 مالک Share ارسال شده در 26 بهمن 1399 در 6 ساعت قبل، Roar گفته است : گلم من با این فونت همه جوره امتحان کردم ولی اصلا خوب در نمیاد یه چیزی تو این مایه ها میتونی برام بزنی ببینم؟ لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
-Hadiseh- 2,675 ارسال شده در 27 بهمن 1399 Share ارسال شده در 27 بهمن 1399 @Roar 2 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Roar 11,208 ارسال شده در 27 بهمن 1399 Share ارسال شده در 27 بهمن 1399 در 10 ساعت قبل، ..Raha.. گفته است : یه چیزی تو این مایه ها میتونی برام بزنی ببینم؟ می فرستم واست لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Roar 11,208 ارسال شده در 27 بهمن 1399 Share ارسال شده در 27 بهمن 1399 کلا یه جوریه چشم برای خوندنش اذیت میشه @..Raha.. 1 لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
..Raha.. 4,382 ارسال شده در 28 بهمن 1399 مالک Share ارسال شده در 28 بهمن 1399 در 11 ساعت قبل، Roar گفته است : کلا یه جوریه چشم برای خوندنش اذیت میشه @..Raha.. درسته... اما فونت دیگه ای به نظرم نیومده میشه نام عکس اولی رو ببری بالاتر و سایز رو کوچک تر کنی؟ لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده