مدیر آگهی Mahsabp4 ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ سلام درخواست رصد و ویراستاری داستانم رو داشتم. تکمیل شده. 1 1 • او مانند جهنمی که در آتش میوسخت، درد نداشت، او خودِ جهنم بود 🕷‘ شیاطین سرخ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ در ۱ ساعت قبل، mahsabp4 گفته است: سلام درخواست رصد و ویراستاری داستانم رو داشتم. تکمیل شده. سلام عزیزم داستانتون تو فراخوان برنده شده؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Mahsabp4 ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ در 5 ساعت قبل، مدیر رصد گفته است: سلام عزیزم داستانتون تو فراخوان برنده شده؟ خیر عزیزم من توی فراخوان شرکت نکردم. 1 • او مانند جهنمی که در آتش میوسخت، درد نداشت، او خودِ جهنم بود 🕷‘ شیاطین سرخ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ در 2 ساعت قبل، mahsabp4 گفته است: خیر عزیزم من توی فراخوان شرکت نکردم. تاپیکتون رو قفل میکنم تنها داستان هایی مورد رصد و ویراستاری قرار میگیرن که بنده فراخوان های ماه شده باشند اگر برنده شدید تو نمایه بهم خبر بدید تا تاپیک تون رو باز کنم 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست ..zAhrA..🌻 ارسال شده در 25 فروردین مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین عزیزم قانون تغییر کرده و داستان ودلنوشته هایی که برنده فرخوادن نیستن هم به کارشون رسیدگی میشه. @ Mahsabp4 @ مدیر رصد @ مدیر ویراستار پیگیر باشید عزیزای دلم! 1 1 ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 26 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین تعداد پارت:۲۰ رصد کننده: @ khakestar زمان تحویل:سه روز @ همکار رصد♥️ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست ..zAhrA..🌻 ارسال شده در 28 فروردین مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین 🚫با توجه به عوض شدن قانون، داستان و دلنوشته ها بروی سایت منتشر نخواهند شد. ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده