helia ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) . ویرایش شده 11 فروردین توسط helia نقل قول وقتی چیزی پیدا کردی که ازش محافظت کنی، همون موقع بازنده شدی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Li_liumღ ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام عزیز اومدم یه نقدی از داستانت بکنم اسمش جدید بود ! خلاصه اش هم خوب و به اندازه بود همچنین ایدت جدید بود و دوستش داشتم شخصیت پردازیت هم خوب بود فقط توی پارت اول همون جمله اولت سربندم رو ویرایش بزن گلی چون داستانت از زبان سوم شخصه البته فک کنم اشتباهی شده💞💥 قلمت مانا موفق باشی عزیزم♡¡☆ @Gh.aꨄ︎ ویرایش شده 16 آبان، ۱۴۰۰ توسط ._.Fati._. 2 نقل قول گاهی دلم آنقدر میگیرد که با صدای بلند میخندم،،،:) وصال ارتحال:-! |._.لیلیوم._. کاربر انجمن نودهشتیا دلنوشتهِ رهگذرِ قلبم| 𝐋𝐢_𝐥𝐢𝐮𝐦 کاربر انجمن نودهشتیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
helia ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ 5 دقیقه قبل، ._.Fati._. گفته است: سلام عزیز اومدم یه نقدی از داستانت بکنم اسمش جدید بود ! خلاصه اش هم خوب و به اندازه بود همچنین ایدت جدید بود و دوستش داشتم شخصیت پردازیت هم خوب بود فقط توی پارت اول همون جمله اولت سربندم رو ویرایش بزن گلی چون داستانت از زبان سوم شخصه البته فک کنم اشتباهی شده💞💥 قلمت مانا موفق باشی عزیزم♡¡☆ @Gh.aꨄ︎ وقتی که برام گذاشتی خیلی ارزشمنده جانم ممنون لطف کردی^-^ نقل قول وقتی چیزی پیدا کردی که ازش محافظت کنی، همون موقع بازنده شدی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک سادات.۸۲ ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱ در 10:20، helia گفته است: به نام نامی الله نام:گایلاردیا نویسنده:helia.z ژانر: اجتماعی_معمایی هدف:به تحریر درآوردن ایدهای جدید! خلاصه: در تمام طول عمرم، محکوم به زدن نقاب بودم. دو نقاب متفاوت! در یک نقاب، دختری مظلوم. در نقاب دیگر، فردی نفوذناپذیر. دختر مظلوم، مایهی تمسخر اطرافیان، و دختر سنگدل، مورد تحیر همگان بود. هیچکس حاضر به پذیرش بطن واقعی من نشد. سرانجام... آنروز میرسد. روز انتقام! روزی که تمام نقابها از بین بروند. روزی که همهی کسانی که مرا مجبور به نقاب زدن کردند، نقاب خود را از هم بدرند! گایلاردیا یا گل دوروی گلی دو رنگ میباشد که رنگ زیرین آن با رنگ رویی آن متفاوت است.* https://forum.98ia2.ir/topic/1739-داستان-کوتاه-گایلاردیا-heliaz-کاربر-انجمن-نودهشتیا/?do=findComment&comment=22703 چه اسم جالب دراه رمانت. 1 نقل قول رمان کابوس افعی _ تخیلی رمان ها: دیگه نیستم _ تقدیرخونین _ عصیانگرقرن _ پس از تردید(چاپ شده) _ کابوس افعی داستان ها: زیرتخت _ ماژور _ شیشه شکسته _ آخرین لحظه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
helia ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ ۸ ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: چه اسم جالب دراه رمانت. نظر لطفته سادات جانم🤍 1 نقل قول وقتی چیزی پیدا کردی که ازش محافظت کنی، همون موقع بازنده شدی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .