آفتابگردون ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۰ سلام وقتتون بخیر💕 من چون رمان اکسیر رو برای چاپ آماده میکنم درخواست نقد حرفهای رو داشتم @مدیر منتقد 1 2 1 نقل قول *A* داستان سیویک⏳ *A* تاک، سکوتی عاشقانه🌱 *A* اکسیر، تناسخ و طلسم🎴 *A* آکادمی نظامی، جهان موازی🀄(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار منتقد♥️ ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ در در 10/24/2021 در 2:59 PM، آفتابگردون گفته است: سلام وقتتون بخیر💕 من چون رمان اکسیر رو برای چاپ آماده میکنم درخواست نقد حرفهای رو داشتم @مدیر منتقد به زودی رسیدگی میشه. ممنون از صبر و شکیباییتون🌹 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آفتابگردون ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، همکار منتقد گفته است: به زودی رسیدگی میشه. ممنون از صبر و شکیباییتون🌹 صبر میکنم ممنونم🙏🏻 1 1 نقل قول *A* داستان سیویک⏳ *A* تاک، سکوتی عاشقانه🌱 *A* اکسیر، تناسخ و طلسم🎴 *A* آکادمی نظامی، جهان موازی🀄(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aryana ارسال شده در 10 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۴۰۰ @ مدیر منتقد رسیدگی بشه جانا 1 1 نقل قول عطشیازجنسِخونریختن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست ..mAhShid..🌻 ارسال شده در شنبه در ۱۹:۳۳ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در ۱۹:۳۳ @ مدیر منتقد مدیرجان تاریخ شروع رو لطف میکنید؟ 1 نقل قول ✨لینک رمان لحظات بعد از تو✨ https://forum.98ia2.ir/topic/2965-رمان-لحظات-بعد-از-تو-mazim-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ 🌸لینک رمان آلیفروس🌸 https://forum.98ia2.ir/topic/10200-رمان-آلیفروس-mahshid-کاربر-انجمن-نودهشتیا/#comment-101317 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر منتقد ارسال شده در شنبه در ۲۱:۱۷ اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در ۲۱:۱۷ (ویرایش شده) 1 ساعت قبل، ..mAhShid.. گفته است: @ مدیر منتقد مدیرجان تاریخ شروع رو لطف میکنید؟ این نقد خیلی وقت پیش درخواست داده شده بوده و بیننقدها گم شده، منتقدان فعلا مشغول نقد حرفهای هستن. اوایل شهریور براشون منتقد تگ میکنم🌹 ویرایش شده شنبه در ۲۱:۱۷ توسط مدیر منتقد 1 نقل قول 🌹همه چیز درمورد تالار معرفی و نقد کتاب کاربران❤️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .