مدیر انتقال ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۰ بسم الله الرحمن الرحیم سلام و درود به نویسنده های پرتلاش و پرانگیزه ی نودهشتیا! برای شرکت در فراخوان ویژه ی آبان ماه که از تاریخ 1400/08/02 تا 1400/08/28 برگزار می گردد، لینک داستان خود را در همین تاپیک ارسال کنید. قوانین: داستان نباید زیر هفتصد کلمه و بالای پانزده هزار کلمه باشد. در فراخوان های قبلی مقام نیاورده باشد. ( اگر شرکت کننده ی ماه قبل هستید تا اعلام نتایج مهرماه صبور باشید. ) نوشته ی خودتان باشد. از نوشتن ایده های کلیشه ای و تکراری خودداری کنید. جوایز: مقام کاربرمنتخب پانصد امتیاز سیصد امیتاز به داستان هر سه برنده ویراستار تعلق می گیرد و روی سایت منتشر می شود. باقی شرکت کننده ها می توانند شانس خود را برای فراخوان های بعدی امتحان کنند. اگر سوالی بود به خصوصی @مدیر انتقال مراجعه بفرمایید. موفق باشید! 7 درخواست انتقال به تالار برتر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده حرفه ای Roshana ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۰ نویسنده حرفه ای اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۰ -داستان-هاوژین- امیدوارم واس این ماه تموم بشه که میشه! 5 مآ خُودِمُونَم از دسـت دادیم دیگه از دست دادن بَقیه برآم͢ون مهم نٰٖیست:) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Beretta ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۰ لیلی عنکبوتی اعلام آمادگی! 5 عشقی ممنوعه، نفرتی بیپایان و دختری که برای برادرش آیندهاش را نابود کرد اما میفهمد تمام مدت رو دست خورده! رمان بدلکاران، ریسمان سیاه و سفید دختری که برای نجات جان همکارش از چنگ یک خلافکار، جانش را کف دستش میگیرد! رمان اسلحه خودکشی عشقی برخاسته از نفرتی دیرینه میان کشور اوشِن «سرزمین آبها» و کشور اسکورچ «سرزمین آتش» رمان مفقود شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ara.wr.o.O ارسال شده در 9 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۴۰۰ اعلام آمادگی^^ 5 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-ashob- ارسال شده در 10 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۴۰۰ با اینکه امیدی نیست ولی شانسم رو امتحان میکنم=) 4 1 جنون لیلا وار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر فعال Psycho ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ اعلام آمادگی البته تکمیل شده 4 کامل شده: رمان سیرک سلاخی دلنوشتهی بایکُد دلنوشتهی تقدیم به آقای الاسدی دلنوشتهی سفید- فوبیا¹ در حال تایپ: رمانهای... دراگون پارازیت، سجدهی شیطان، کت قدیس، ناپاکزادههای رم، سبز نعنایی داستانهای... پیست سایکدلیک، سایکواکتیو، بانی کلاید، اربوس"خوناشام آبی"، مجموعه سادیسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Neda ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) https://s21.picofile.com/d/8443763584/78d50e38-3f30-441c-86a4-cbfa88460469/و_عشق_هرگز_نمیمیرد.docx سلام اولین باره شرکت می کنم و لینک پیکو فایله به شکل ورد این داستان رو من داخل سایت آپلود نکردم نام: و عشق هرگز نمی میرد ژانر : عاشقانه درام ویرایش شده 23 آبان، ۱۴۰۰ توسط Neda 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reyyan ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ میدونم شانسی ندارم، ولی اینبار بد شانسیم رو امتحان میکنم -_- داستان تکمیل شده و ویرایش شده. 3 سَّرَّمّ دَّرّدّ مّیّکُّنِّهّ بَّرّاّیِّ دَّرّدِّ سَّرّ ♤SAMFOONI AZAB♤_سمفونی عذاب♤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ara.wr.o.O ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۹ در 11:26، Ara.wr.o.O گفته است: اعلام آمادگی^^ @مدیر انتقال داستان من هم تموم شده^^ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر انتقال ارسال شده در 11 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۴ در ۲۳:۲۷، Beretta گفته است: لیلی عنکبوتی اعلام آمادگی! بررسی شد. 1 درخواست انتقال به تالار برتر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر انتقال ارسال شده در 11 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۳ در 14:30، Neda گفته است: https://s21.picofile.com/d/8443763584/78d50e38-3f30-441c-86a4-cbfa88460469/و_عشق_هرگز_نمیمیرد.docx سلام اولین باره شرکت می کنم و لینک پیکو فایله به شکل ورد این داستان رو من داخل سایت آپلود نکردم نام: و عشق هرگز نمی میرد ژانر : عاشقانه درام عزیزم سریعاً تاپیکش رو بزن و همه ی پارت ها رو قرار بده تا بنده بررسی کنم. وگرنه بررسی نمیشه. درخواست انتقال به تالار برتر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر انتقال ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۰ در 00:11، -ashob- گفته است: با اینکه امیدی نیست ولی شانسم رو امتحان میکنم=) بررسی شد. درخواست انتقال به تالار برتر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر انتقال ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۳ در 14:06، Atarin گفته است: اعلام آمادگی البته تکمیل شده بررسی شد. درخواست انتقال به تالار برتر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر انتقال ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۳ در ۱۴:۳۰، Neda گفته است: https://s21.picofile.com/d/8443763584/78d50e38-3f30-441c-86a4-cbfa88460469/و_عشق_هرگز_نمیمیرد.docx سلام اولین باره شرکت می کنم و لینک پیکو فایله به شکل ورد این داستان رو من داخل سایت آپلود نکردم نام: و عشق هرگز نمی میرد ژانر : عاشقانه درام بررسی شد. درخواست انتقال به تالار برتر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر انتقال ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۹ در 11:26، Ara.wr.o.O گفته است: اعلام آمادگی^^ بررسی شد. درخواست انتقال به تالار برتر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر انتقال ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۸ در ۲۰:۴۹، reyyan گفته است: میدونم شانسی ندارم، ولی اینبار بد شانسیم رو امتحان میکنم -_- داستان تکمیل شده و ویرایش شده. بررسی شد. 1 درخواست انتقال به تالار برتر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر انتقال ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) خب! سلام و خسته نباشین خدمت همه ی شرکت کننده هایی که داستانشون رو به اتمام رسوندن و برای شرکت در مسابقه جرئت به خرج دادن. ابتدا یه نکته ای رو عرض می کنم. کیفیت داستان های آبان ماه بسیار پایین بود و ما برای رتبه بندی، ناچار به مقایسه شدیم. *** نفر اول: @Ara.wr.o.O با داستان دنده ی شکسته... تبریک میگم عزیزم! نفر دوم: @reyyan با داستان قاتل خدای جنگ... تبریک میگم عزیزم! نفر سوم: @-ashob- با داستان ارسباران... تبریک میگم عزیزم! نفر چهارم: @Beretta با داستان لیلی عنکبوتی... تبریک میگم عزیزم! نفر پنجم: @Atarin با داستان لیکوریس رادیاتا... تبریک میگم عزیزم! دوباره تبریک گلکانم! بقیه ی شرکت کننده ها می تونن شانس خودشون رو در فراخوان بهمن ماه امتحان کنند. @مدیر رصد هر پنج داستان رصد بشن. @مدیر ویراستار هر پنج داستان بعد از رصد ویراستاری بشن. @مدیر گرافیست هر پنج داستان بعد از رصد و ویرایش مجوز انتشار روی سایت رو دارند. برای دریافت جوایز خودتون با مدیر ارشد صحبت کنید. موفق باشید! ویرایش شده 16 آذر، ۱۴۰۰ توسط مدیر انتقال 2 1 2 3 درخواست انتقال به تالار برتر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ تبریک به تمام نویسنده های خوش قلم و خوش ذوق انجمن 🔥 لطفا بعد از زدن تاپیک بنده رو تگ کنید تا هر چه سریع تر به کارتون رسیدگی بشه ♥️♥️♥️ 2 2 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده