ویراستار asal_janam 761 ارسال شده در 5 اسفند 1399 ویراستار Share ارسال شده در 5 اسفند 1399 سلام به عشقای دلم❤ داخل این تاپیک شما هر سوالی که دوست داشته باشین میتونی از من بپرسین و منم جواب میدم فقط به فنام ندین ها😂 خب گوگولیا تگ هم یادتون نره بزن بریم💜 4 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hany Pary 33,161 ارسال شده در 5 اسفند 1399 Share ارسال شده در 5 اسفند 1399 بهترین اتفاق زندگیت چه بوده؟ و الان چی میتونه باشه!؟ بهترین کتابی که خوندی!؟ یکی از فانتزی(رویا)های جالبت رو لو بده! یه قانون جهانی بذار... قیافه و وزن و قدت رو هم بگو! @asal_janam 4 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ته یان 6,286 ارسال شده در 5 اسفند 1399 Share ارسال شده در 5 اسفند 1399 در 11 ساعت قبل، asal_janam گفته است : سلام به عشقای دلم❤ داخل این تاپیک شما هر سوالی که دوست داشته باشین میتونی از من بپرسین و منم جواب میدم فقط به فنام ندین ها😂 خب گوگولیا تگ هم یادتون نره بزن بریم💜 خب من چ اخلاق بدی داارم 4 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کاربر منتخب -Sahar- 17,388 ارسال شده در 5 اسفند 1399 کاربر منتخب Share ارسال شده در 5 اسفند 1399 اسم عشق اولت؟ بزرگترین آرزوت؟ کیو تو انجمن دوس داری؟ 4 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ماه تی تی 2,241 ارسال شده در 6 اسفند 1399 Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 بزرگترین دروغی که گفتی؟ تابحال دل کسی رو با حرفات شکستی؟ کاری که انجامش باعث پشیمونیت شده؟ حرفی که باعث پشیمونیت شده؟ حرفی که خواستی به مهم ترین فرد زندگیت بزنی ولی نتونستی؟ 3 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samar 227 ارسال شده در 6 اسفند 1399 Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 17 ساعت قبل، asal_janam گفته است : سلام به عشقای دلم❤ داخل این تاپیک شما هر سوالی که دوست داشته باشین میتونی از من بپرسین و منم جواب میدم فقط به فنام ندین ها😂 خب گوگولیا تگ هم یادتون نره بزن بریم💜 زندگی ات را دوس داری؟ اگه میتونستی یه نفر را از زندگیت پاک کنی اون کی بود؟ @asal_janam 2 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار MOBINA.H 1,869 ارسال شده در 6 اسفند 1399 ویراستار Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 18 ساعت قبل، asal_janam گفته است : سلام به عشقای دلم❤ داخل این تاپیک شما هر سوالی که دوست داشته باشین میتونی از من بپرسین و منم جواب میدم فقط به فنام ندین ها😂 خب گوگولیا تگ هم یادتون نره بزن بریم💜 چه فصلی رو دوست داری؟ نویسنده مورد علاقت؟ چه غذایی دوست داری؟😀 اسم بهترین رفیق صمیمیت؟ تا حالا عاشق شدی؟ همین دیگه...! 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار asal_janam 761 ارسال شده در 6 اسفند 1399 مالک ویراستار Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 7 ساعت قبل، Hany Pary گفته است : بهترین اتفاق زندگیت چه بوده؟ و الان چی میتونه باشه!؟ بهترین کتابی که خوندی!؟ یکی از فانتزی(رویا)های جالبت رو لو بده! یه قانون جهانی بذار... قیافه و وزن و قدت رو هم بگو! @asal_janam بهترین اتفاق زندگیم این بوده که خوشحالم از اینکه تصمیم درستی گرفتم و رشته تجربی رو انتخاب کردم تا ایشالله دکتر بشم و این ارزوی قلبیمه❤ الان هم وجود کسایی هستن که من خیلی دوسشون دارم💓 بهترین کتابی که خوندم اسمش رو یادم نمیاد ولی یه کتاب داستان خیلی قشنگ بود که سبک داستانش راجب یه گل بود که کل دنیا رو سفر میکنه و اتفاقات جالبی براش میفته🎀💓 یکی از فانتزی هام اینه که داخل یه منظره زیبا باشم و ساعت ها با خودم خلوت کنم و از فضای با خودم بودن نهایت بهره رو ببرم❤ اگه میشد که یه قانون برای کل جهان بزارم این بود که ادم ها اینقدر به هم بدی نکنند و دو رو نباشند، دل کسیو نشکنند و این رفتار هاشون رو کنار بذارن💙 راجب قیافم باید بگم که صورتم گرده، چشمهام درشته و مژه هام خدایی بلنده، لبهامم متوسطه و بینیم هم همینطور. قدم ۱۶۳ و وزنم ۵۴ @Hany Pary 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار asal_janam 761 ارسال شده در 6 اسفند 1399 مالک ویراستار Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 7 ساعت قبل، ته یان گفته است : خب من چ اخلاق بدی داارم عزیزم من که اخلاق بدی ازت ندیدم شما خیلی گلی و علاقه شدیدی به پیدا کردن نسبت ها داری و این خیلی جالبه😍😂💜 @ته یان 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ته یان 6,286 ارسال شده در 6 اسفند 1399 Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در هم اکنون، asal_janam گفته است : عزیزم من که اخلاق بدی ازت ندیدم شما خیلی گلی و علاقه شدیدی به پیدا کردن نسبت ها داری و این خیلی جالبه😍😂💜 @ته یان نسبت ها حالا ک اینطوره نسبتاتو لو بده ینی اگ کسی تو انحمن هس ک باهاش نسبت داری 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ghazal123 1,619 ارسال شده در 6 اسفند 1399 Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 19 ساعت قبل، asal_janam گفته است : سلام به عشقای دلم❤ داخل این تاپیک شما هر سوالی که دوست داشته باشین میتونی از من بپرسین و منم جواب میدم فقط به فنام ندین ها😂 خب گوگولیا تگ هم یادتون نره بزن بریم💜 تا حالا رمانی و تموم کردی؟!😁 @asal_janam 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار asal_janam 761 ارسال شده در 6 اسفند 1399 مالک ویراستار Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 7 ساعت قبل، -Sahar- گفته است : اسم عشق اولت؟ بزرگترین آرزوت؟ کیو تو انجمن دوس داری؟ عشق اولم خداست. آرزوم اینه که اول از همه سلامت باشم همه رو دوس دارم و همهی شما عشقای دلمین❤ @-Sahar- 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samar 227 ارسال شده در 6 اسفند 1399 Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 2 دقیقه قبل، asal_janam گفته است : عشق اولم خداست. آرزوم اینه که اول از همه سلامت باشم همه رو دوس دارم و همهی شما عشقای دلمین❤ @-Sahar- عسل نپیچون اسم عشق دومت چیه؟ مامان و بابا و عمو و خاله و داییی و.....نباشه کلا یه پسر گوگولی و....باشه 1 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار asal_janam 761 ارسال شده در 6 اسفند 1399 مالک ویراستار Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 2 ساعت قبل، ماه تی تی گفته است : بزرگترین دروغی که گفتی؟ تابحال دل کسی رو با حرفات شکستی؟ کاری که انجامش باعث پشیمونیت شده؟ حرفی که باعث پشیمونیت شده؟ حرفی که خواستی به مهم ترین فرد زندگیت بزنی ولی نتونستی؟ من همیشه تمام تلاشمو میکنم که دروغ نگم و واقعا یادم نمیاد که بزرگترین دروغم چیه راستش چون مهربونم و دلسوز فکر نکنم کسی ازم ناراحت شده باشه، بیشتر دلمو شکوندن و من رو نابود کردن. اگه هم کسی رو ناراحت کرده باشم از قصد نبوده مهربونیم و دل نازکیم خیلی جاها بهم ضربه زده ولی خب ذاتم همینه نمیتونم با کسی بد باشم. همینطور کینهای نبودنم خیلی بهم ضربه زده. آره خب ادما بعیً وقت ها حرفایی میزنن که پشیمون میشن و پشیمونی منم بابت این بوده که طرفم رو نگران نکنم. مهم ترین فرد زندگیم خودمم و با خودم خیلی حرف ها میزنم که کسی ازشون خبر نداره @ماه تی تی❤ 2 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار asal_janam 761 ارسال شده در 6 اسفند 1399 مالک ویراستار Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، GHAM گفته است : زندگی ات را دوس داری؟ اگه میتونستی یه نفر را از زندگیت پاک کنی اون کی بود؟ @asal_janam آره و تلاش میکنم که ایندم رو بهتر کنم💜 متاسفانه چون مهربون و دل پاکم همچین کاری نمیتونم بکنم. @GHAM ویرایش شده 6 اسفند 1399 توسط asal_janam 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Samar 227 ارسال شده در 6 اسفند 1399 Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 2 دقیقه قبل، asal_janam گفته است : آره و تلاش میکنم که ایندم رو بهتر کنم💜 متاسفانه چون مهربون و دل پاکم همچین کاری نمیتونم بکنم. @GHAM خوبه من ک اگه میتونستم الان 15تایی را حذفیده بودم 1 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار asal_janam 761 ارسال شده در 6 اسفند 1399 مالک ویراستار Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 46 دقیقه قبل، MOBINA.H گفته است : چه فصلی رو دوست داری؟ نویسنده مورد علاقت؟ چه غذایی دوست داری؟😀 اسم بهترین رفیق صمیمیت؟ تا حالا عاشق شدی؟ همین دیگه...! زمستون💙 خانوم هما پور اصفهانی و پرستو.س💜 پلو ماهی❤ یگانه و تینا💚 نه نشدم ولی در اینده با عشق ازدواج میکنم با کسی که عاشقش بشم💓 @MOBINA.H 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار asal_janam 761 ارسال شده در 6 اسفند 1399 مالک ویراستار Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 37 دقیقه قبل، ته یان گفته است : نسبت ها حالا ک اینطوره نسبتاتو لو بده ینی اگ کسی تو انحمن هس ک باهاش نسبت داری نه با کسی که نسبت فامیلی ندارم ولی دوست های گوگولی زیاد دارم حالا اگه میخوای بیا جریان منم در بیار @ته یان نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار asal_janam 761 ارسال شده در 6 اسفند 1399 مالک ویراستار Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 39 دقیقه قبل، Ghazal123 گفته است : تا حالا رمانی و تموم کردی؟!😁 @asal_janam راستش در حال حاضر اولین رمانم رو دارم مینویسم و در حال تایپه. اسمش هم هست تنها نوای من❤ خیلی خوشحال میشم بخونیش عزیزم @Ghazal123 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار asal_janam 761 ارسال شده در 6 اسفند 1399 مالک ویراستار Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 39 دقیقه قبل، GHAM گفته است : عسل نپیچون اسم عشق دومت چیه؟ مامان و بابا و عمو و خاله و داییی و.....نباشه کلا یه پسر گوگولی و....باشه نه بابا عشق کجا بود😂 حالا یه چیزی بعدا بهت میگم🎀 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ghazal123 1,619 ارسال شده در 6 اسفند 1399 Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 (ویرایش شده) در 2 دقیقه قبل، asal_janam گفته است : راستش در حال حاضر اولین رمانم رو دارم مینویسم و در حال تایپه. اسمش هم هست تنها نوای من❤ خیلی خوشحال میشم بخونیش عزیزم @Ghazal123 چشم گلی لینک بفرست نمایه ام ویرایش شده 6 اسفند 1399 توسط Ghazal123 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار asal_janam 761 ارسال شده در 6 اسفند 1399 مالک ویراستار Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 1 دقیقه قبل، Ghazal123 گفته است : چشم گلی لینک فرست نمایه ام بفرما گوگولی💜 @Ghazal123 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Madi 1,111 ارسال شده در 6 اسفند 1399 Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 (ویرایش شده) سلام عسلی ۱ ) اگه قرار باشه بری خارج از کشور کدوم شهر رو انتخاب میکنی؟ ۲) چند تا برادر خواهر داری ؟ ۳) اهل کجایی؟ ۴) کدوم رنگ رو دوست داری؟ ۵ ) اگه بهترین دوستت از پشت بهت خنجر بزنه چیکار میکنی ؟ ۶)من چه اخلاق بدی دارم ؟ ۷)نظرت در مورد رمانم چیه ؟😁 @asal_janam ویرایش شده 6 اسفند 1399 توسط Madi 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ویراستار asal_janam 761 ارسال شده در 6 اسفند 1399 مالک ویراستار Share ارسال شده در 6 اسفند 1399 در 20 دقیقه قبل، Madi گفته است : سلام عسلی ۱ ) اگه قرار باشه بری خارج از کشور کدوم شهر رو انتخاب میکنی؟ ۲) چند تا برادر خواهر داری ؟ ۳) اهل کجایی؟ ۴) کدوم رنگ رو دوست داری؟ ۵ ) اگه بهترین دوستت از پشت بهت خنجر بزنه چیکار میکنی ؟ ۶)من چه اخلاق بدی دارم ؟ ۷)نظرت در مورد رمانم چیه ؟😁 @asal_janam سلام عزیز دلم❤ ۱_ اوممم فکر میکنم ترکیه یا استانبول ۲_ فقط یه برادر دارم. ۳_ اهل اهوازم. ۴_ سبز و بنفش💜💚 ۵_ دلم واقعا میشکنه💔 نمیخوام بهش فکر کنم! ۶_ اخلاق بدی نداری اتفاقا خیلی هم خوب و گوگولی هستی🎀 ۷_ خیلی قشنگه و من خیلی خوشم میاد همینجور ادامه بده فوقالعادس! @Madi 1 نقل قول لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .