مدیر رصد ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) با سلام خدمت تمام رمان نویس های انجمن این تاپیک برای رمانهای در حال تایپ زده شده تا شما نویسندگان عزیز، به محض اینکه رمانتون به ۴۰ پارت رسید . لینک رمانتون رو اینجا قرار بدید تا رمانتون از نظر ممنوعه ها بررسی بشه . در آخر هم اگر در رمانتون ممنوعهای وجود داشت براتون ارسال میشه و شما باید نسبت به تغییر ممنوعه ها اقدام بفرمایید. توجه کنید این کار برای تمام کاربران الزامی است. پس از گذاشتن لینک رمان حتما @مدیر رصد رو برای رسیدگی به رمان تگ بفرمایید. توجه: دوستان عزیزم میتونید تاپیک جدا در همین تالار رصد به اسم رمان خودتون بزنید . با تشکر از همکاری و همراهی شما عزیزان لیست-ممنوعه-های-رمان ویرایش شده 18 آبان، ۱۴۰۰ توسط مدیر رصد 15 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار سایت Ghazal ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ همکار سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ دوستت دارم💔 @مدیر رصد 9 2 نقل قول 🖤نبضِ مرگ🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آیلار مومنی ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ سلام رمان من پارت سیصده. من هم باید بزارم ؟ 9 2 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ در ۱ ساعت قبل، آیلار مومنی گفته است: سلام رمان من پارت سیصده. من هم باید بزارم ؟ عزیزم همونطور که در تاپیک گفتم وقتی چهل پارت شد بزار 💙 9 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ در 1 ساعت قبل، Ghazal گفته است: دوستت دارم💔 @مدیر رصد رصد این رمان با خودم سه روز زمان 8 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آیلار مومنی ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ در ۱ ساعت قبل، مدیر رصد گفته است: عزیزم همونطور که در تاپیک گفتم وقتی چهل پارت شد بزار 💙 منظور این بود که چهل پارت رو گذشتم الان توی پارت 300 ام 10 1 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ در 16 دقیقه قبل، آیلار مومنی گفته است: منظور این بود که چهل پارت رو گذشتم الان توی پارت 300 ام نه عزیزم بزارید بعد اتمام رمان درخواست بدید 9 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۰ 6 ساعت قبل، Ghazal گفته است: دوستت دارم💔 @مدیر رصد رصد به اتمام رسید لطفاً ممنوعه هایی که ارسال شده رو اصلاح بفرمایید 8 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۰ رصد به اتمام رسید لطفا ممنوعه هایی که ارسال شده رو اصلاح بفرمایید 7 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زهرارمضانی🌻 ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ درخواست رصد ۵۰ پارت @مدیر رصد 7 1 نقل قول عشق به رانندگی در من هویداست! 👈 پادشاه-جادهها آفری از جنس فرشته! 👈 آفرودیت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) در ۱۴۰۰/۸/۶ در ۰۲:۰۶، زهرارمضانی گفته است: درخواست رصد ۵۰ پارت @مدیر رصد رصد کننده: @Healer به محض گفتن شروع کار تایمشون شروع میشه ویرایش شده 7 آبان، ۱۴۰۰ توسط مدیر رصد 8 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آیلار مومنی ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ https://forum.98ia2.ir/topic/49-رمان-دلبر-بلاگردان-آیلار-مومنی-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ 7 1 نقل قول نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو اتمام یافته: دانلود دلبر بلاگردان💖 در حال تایپ: رمان فریادرس 😍 صفحهٔ نقد رمان فریادرس 💟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ درخواست رصد | رمان سیاهکار (۴۴ پارت) @مدیر رصد @همکار رصد 8 2 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، آیلار مومنی گفته است: https://forum.98ia2.ir/topic/49-رمان-دلبر-بلاگردان-آیلار-مومنی-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ عزیزم شما ۳۰۰ پارت گذاشتید لطفاً وقتی رمان به اتمام رسید درخواست رصد و ویراستاری رو باهم بدید 6 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، زری گل گفته است: درخواست رصد | رمان سیاهکار (۴۴ پارت) @مدیر رصد @همکار رصد رصد با خودم ممنون از صبوریتون حداکثر زمان سه روز ویرایش شده 6 آبان، ۱۴۰۰ توسط مدیر رصد 6 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Bhreh_rah ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۰ 4 2 نقل قول نمیتوانست باور کند هرآنچه را که دیده بود در این دنیای ماورایی و جادویی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۶ در 14:31، مدیر رصد گفته است: رصد با خودم ممنون از صبوریتون حداکثر زمان سه روز انجام شد رمان مشکلی نداشت 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ 18 ساعت قبل، Bhreh_rah گفته است: رصد رمان با خودم سه روز زمان 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 8 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۷ در 14:49، مدیر رصد گفته است: رصد رمان با خودم سه روز زمان انجام شد لطفاً ممنوعه هایی که براتون ارسال شده رو تغییر بدید با تشکر 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سارا رئیسی ارسال شده در 9 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۳ در ۱۷:۵۲، مدیر رصد گفته است: با سلام خدمت تمام رمان نویس های انجمن این تاپیک برای رمانهای در حال تایپ زده شده تا شما نویسندگان عزیز، به محض اینکه رمانتون به ۴۰ پارت رسید . لینک رمانتون رو اینجا قرار بدید تا رمانتون از نظر ممنوعه ها بررسی بشه . در آخر هم اگر در رمانتون ممنوعهای وجود داشت براتون ارسال میشه و شما باید نسبت به تغییر ممنوعه ها اقدام بفرمایید. توجه کنید این کار برای تمام کاربران الزامی است. پس از گذاشتن لینک رمان حتما @مدیر رصد رو برای رسیدگی به رمان تگ بفرمایید. با تشکر از همکاری و همراهی شما عزیزان سلام وقت بخیر درخواست رصد رمان مانگ امید 4 1 نقل قول جز تو یاری نگرفتیم و نخواهیم گرفت💫 بر همان عهد که بودیم، بر آنیم هنوز! مانگ🌙 امید، عاشقانهای از جنس واقعیت ♥️ صفحهی نقد مانگ امید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 9 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۴۰۰ 6 ساعت قبل، Sarai.Rş گفته است: سلام وقت بخیر درخواست رصد رمان مانگ امید سلام بر شما رصد رمان شما با خودم حداکثر زمان سه روز 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 10 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۹ در 07:48، مدیر رصد گفته است: سلام بر شما رصد رمان شما با خودم حداکثر زمان سه روز انجام شد نویسنده عزیز لطفاً موارد ارسال شده رو اصلاح کنید @Sarai.Rş 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hony.m ارسال شده در 10 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام درخواست رصد رمان هشتگ دهه هشتادیا رو دارم https://forum.98ia2.ir/topic/358-هشتگ-دهه-هشتادیا-honym-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ ممنون💞 ویرایش شده 10 آبان، ۱۴۰۰ توسط Hony.m 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر رصد ارسال شده در 10 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۴۰۰ 16 دقیقه قبل، Hony.m گفته است: سلام درخواست رصد رمان هشتگ دهه هشتادیا رو دارم https://forum.98ia2.ir/topic/358-هشتگ-دهه-هشتادیا-honym-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ ممنون💞 با سلام خدمت شما رصد به دست خانوم : @Healer زمان: سه روز به محض دیدن رصد کننده و تایید ایشون، کار رصد شروع میشه با تشکر 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zahra_g ارسال شده در 18 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۴۰۰ سلام در خواست رصد داشتم https://forum.98ia2.ir/topic/2610-رمان-عمق-دریای-چشمانتzahra_g-کاربرانجمن-نودهشتیا/ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .