کاربر منتخب sogand-A ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۰ کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۰ سلام مدیر جانم @مدیر گوینده میخوام دلنوشته صوتی بشه منتهی خودم گویندش باشم، عاشق گویندگی ام ولی وقت نمیکنم، حداقل گوینده ی اثر خودم باشم. با نسترن جان هم صحبت می کنم. @N.a25 1 نقل قول دلنوشته گذری به کوچه پس کوچه های ذهنم ورود به معما ها( مجموعه داستان های تغییر ناپذیر) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب sogand-A ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) https://forum.98ia2.ir/topic/234-دلنوشته-گذری-به-کوچه-پس-کوچه-های-ذهنم-سوگند-آقائی-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ اینم لینک تاپیک، توی فراخوان مهر ماه اول شده ویرایش شده 4 آبان، ۱۴۰۰ توسط sogand-A 1 نقل قول دلنوشته گذری به کوچه پس کوچه های ذهنم ورود به معما ها( مجموعه داستان های تغییر ناپذیر) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب sogand-A ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ مدیر جانم؟ خیلی وقته منتظرما @مدیر گوینده 1 نقل قول دلنوشته گذری به کوچه پس کوچه های ذهنم ورود به معما ها( مجموعه داستان های تغییر ناپذیر) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست Aryana🌻 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۹ در ۰۸:۱۶، sogand-A گفته است: مدیر جانم؟ خیلی وقته منتظرما @مدیر گوینده @ مدیر گوینده عزیزم این همه غیبت و بی مسئولیتی شما دلیلش چیه؟ هیچ تاپیکی توی تالار نیست که فایل صوتیش تحویل داده شده باشه. نویسنده چقدر باید برای شما صبر کنه تا بیاین؟ @ Asma,N🎼 1 نقل قول عطشیازجنسِخونریختن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Asma,N ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۰ 5 دقیقه قبل، Aryana گفته است: @ مدیر گوینده عزیزم این همه غیبت و بی مسئولیتی شما دلیلش چیه؟ هیچ تاپیکی توی تالار نیست که فایل صوتیش تحویل داده شده باشه. نویسنده چقدر باید برای شما صبر کنه تا بیاین؟ @ Asma,N🎼 این دلنوشته در حال ضبط هستش نقل قول رمان: رمان مدارِجبر دلنوشته: دلنوشتهی زندگی با طعمِ غم_ دلنوشتهی دلیلِ وجود_ دلنوشتهی زخم پنهان_ دلنوشتهی برای پدربزرگ_ دلنوشتهی هیهات وجود_ داستان: در گروِ حقیقت_ مستند دردسرساز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.aꨄ︎ ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۰ منتشر شده؟! @ زری گل🌻 نقل قول .....تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز؟! می کشم ناز یکی، تا به همه ناز کنم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۰ 7 ساعت قبل، Gh.a29 گفته است: منتشر شده؟! @ زری گل🌻 خیر نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.aꨄ︎ ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۰ 50 دقیقه قبل، زری گل گفته است: خیر سریع تر منتشر بشه جانم. دلنوشته باید منتشر شه تا صوتی بشه نقل قول .....تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز؟! می کشم ناز یکی، تا به همه ناز کنم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۰ 44 دقیقه قبل، Gh.a29 گفته است: سریع تر منتشر بشه جانم. دلنوشته باید منتشر شه تا صوتی بشه وارد صف انتشار شد✔ 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.aꨄ︎ ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، زری گل گفته است: وارد صف انتشار شد✔ متشکر بانو نقل قول .....تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز؟! می کشم ناز یکی، تا به همه ناز کنم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گوینده ارسال شده در 4 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۴۰۰ سلام جانم گوینده تون کی بودن؟ چرا دل نوشته تون صوتی نشد؟ @ زری گل🌻 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۴۰۰ 15 دقیقه قبل، مدیر گوینده گفته است: سلام جانم گوینده تون کی بودن؟ چرا دل نوشته تون صوتی نشد؟ @ زری گل🌻 دلنوشته صوتی نشده ولی در صف انتشاره نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گوینده ارسال شده در 4 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۴۰۰ 3 دقیقه قبل، زری گل گفته است: دلنوشته صوتی نشده ولی در صف انتشاره گوینده دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۴۰۰ جانم هنوزم قصد صوتی کردن رو دارید؟ @ sogand-A نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.aꨄ︎ ارسال شده در 5 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۴۰۰ در حال ضبط✔ نقل قول .....تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز؟! می کشم ناز یکی، تا به همه ناز کنم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.aꨄ︎ ارسال شده در 8 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۴۰۰ جلد صوتی هنوز آماده نشده؟ @ زری گل🌻 1 نقل قول .....تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز؟! می کشم ناز یکی، تا به همه ناز کنم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۴۰۰ هم اکنون، Gh.a29 گفته است: جلد صوتی هنوز آماده نشده؟ @ زری گل🌻 خیر 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.aꨄ︎ ارسال شده در 8 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۴۰۰ هم اکنون، زری گل گفته است: خیر دلنوشته در حال ضبطه، پس جلد صوتی هم باید حاضر بشه. ولی سوگند جان آنلاین نشدن. 1 نقل قول .....تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز؟! می کشم ناز یکی، تا به همه ناز کنم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.aꨄ︎ ارسال شده در 12 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۴۰۰ ضبط پایان یافت.✔ لطفا جلد صوتی زده بشه. گوینده: غزاله امیری @ زری گل🌻 1 نقل قول .....تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز؟! می کشم ناز یکی، تا به همه ناز کنم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست زری گل🌻 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۴۰۰ 15 دقیقه قبل، Gh.a29 گفته است: ضبط پایان یافت.✔ لطفا جلد صوتی زده بشه. گوینده: غزاله امیری @ زری گل🌻 @ مدیر گرافیست 1 1 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گوینده ارسال شده در 12 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۴۰۰ غزاله جان تاپیک دل نوشته رو می زنم فایل ها رو منتشر کنید🌹 @ Gh.a29 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 12 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۴۰۰ 4 ساعت قبل، Gh.a29 گفته است: ضبط پایان یافت.✔ لطفا جلد صوتی زده بشه. گوینده: غزاله امیری @ زری گل🌻 برای جلد صوتی در تالار طراحی جلد تاپیک بزنین. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .