مدیر کل Nasim.M ارسال شده در نُوامبر 9 2024 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 9 2024 بسم تعالی نويسندگان عزیز! لطفاً جهت خروج یا انتقال رمان به تالار متروکه داخل تاپیک درخواست خود را همراه با لینک رمان مورد نظر خود ارسال و بنده رو تگ کنید. با تشکر. مدیر بخش: @FAR_AX 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
qazaal ارسال شده در ژانویه 27 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 27 به نام خدا نام رمان : همسایهی من نام نویسنده : غزال ژانر : عاشقانه ، درام خلاصه : زندگی برای ماندن در یک نقطه نیست! ما که از رفتن دوست میترسیم؛ کاش میدانستیم زمانی که بهم نزدیکم چه ارزشی دارد و رفتن یعنی چی؟. اگر رفتن، تمام زندگی بود پس چرا مرغ مهاجر وقت پرواز، این چنین به خود میلرزد؟!. مقدمه : همیشه کمبود حس امنیت و دوست داشته شدن را در وجود خود حس میکرد. رفتن دلیل نمیخواست اما ماندن برای او دلیل میخواست که نداشت. در این مسیر او یاد گرفت که زیبایی زندگی به رفتن نیست بلکه در آن چیزیست که بدست آورده چون او در هیچ سرزمینی زندگی نمیکرد، منزل حقیقیاش قلب کسی بود که دوستش داشت. ناظر: @saraaa در خواست انتقال به متروکه را دارم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در ژانویه 27 نویسنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 27 6 دقیقه قبل، qazaal گفته است: به نام خدا نام رمان : همسایهی من نام نویسنده : غزال ژانر : عاشقانه ، درام خلاصه : زندگی برای ماندن در یک نقطه نیست! ما که از رفتن دوست میترسیم؛ کاش میدانستیم زمانی که بهم نزدیکم چه ارزشی دارد و رفتن یعنی چی؟. اگر رفتن، تمام زندگی بود پس چرا مرغ مهاجر وقت پرواز، این چنین به خود میلرزد؟!. مقدمه : همیشه کمبود حس امنیت و دوست داشته شدن را در وجود خود حس میکرد. رفتن دلیل نمیخواست اما ماندن برای او دلیل میخواست که نداشت. در این مسیر او یاد گرفت که زیبایی زندگی به رفتن نیست بلکه در آن چیزیست که بدست آورده چون او در هیچ سرزمینی زندگی نمیکرد، منزل حقیقیاش قلب کسی بود که دوستش داشت. ناظر: @saraaa در خواست انتقال به متروکه را دارم انجام شد✓ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mahd__yeh ارسال شده در فِوریه 15 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 15 رمان پیکار| مهدیه شکرانی کاربر انجمن نودهشتیا سلام درخواست انتقال به متروکه رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مدیر کل Nasim.M ارسال شده در فِوریه 15 نویسنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 15 19 دقیقه قبل، mahd__yeh گفته است: رمان پیکار| مهدیه شکرانی کاربر انجمن نودهشتیا سلام درخواست انتقال به متروکه رو دارم عزیزم لینک رمان رو بفرست لطفا. برو توی تاپیک رمان شه نقطه سمت چپ رو بزن رو اشتراک گذاری بزن بعد کپی کن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.