MCH ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ کنار تیتر دلنوشته ی من یه ستاره ی کم رنگه . اما بقیه نوشته ها یا کنارشون نقطه توپره یا هیچی نیست . اینا معنی خاصی دارن ؟ 7 1 1 نقل قول در این ظلمات طولانی ، گل رزیست به دنبال روشنایی ! و این است عاشقانه ای بین یک گل رز و خورشید زندگی اش ! همراه با چاشنی اضافه از شش برادر تعصبی 😂 هفت شکوفه درخت جاودانگی دلنوشته: یک روز پاییزی(اتمام یافته) داستان: بلیط یک طرفه(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ 30 دقیقه قبل، MCH گفته است: کنار تیتر دلنوشته ی من یه ستاره ی کم رنگه . اما بقیه نوشته ها یا کنارشون نقطه توپره یا هیچی نیست . اینا معنی خاصی دارن ؟ میشه لینک رو لطف بفرمایین ببینم؟ 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1 مدیر راهنما ارسال شده در 17 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۴۰۰ 14 دقیقه قبل، مهسا.m گفته است: سلام ببخشید میشه مثلا اونجایی که ممنوعه هست کنار نوشته ها ستاره باشه ؟ اخه برای یه رمان خوب نمیشه یعنی رمان رو خراب میکنه ، رمانی که یه زره ممنوعه هست یا تو ژانر های ت*ج*او*زی رمان خراب میشه اگه حذف بشه بنظر من مثل : بو*س*ه سلام عزیزم خیر نمیشه! تمامی ممنوعه ها حذف میشن! با ستاره دار هم بنویسین ما حذف میکنیم پس بهتره ننویسین یا خودتون جایگزین کنین! 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MCH ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ ۳۶ دقیقه قبل، مدیر راهنما گفته است: میشه لینک رو لطف بفرمایین ببینم؟ تو خود تاپیک همچین چیزی نیست اما این لینک تاپیک دلنوشتم اینم اسکرین شات صفحه دلنوشته : 5 1 2 نقل قول در این ظلمات طولانی ، گل رزیست به دنبال روشنایی ! و این است عاشقانه ای بین یک گل رز و خورشید زندگی اش ! همراه با چاشنی اضافه از شش برادر تعصبی 😂 هفت شکوفه درخت جاودانگی دلنوشته: یک روز پاییزی(اتمام یافته) داستان: بلیط یک طرفه(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ 6 ساعت قبل، MCH گفته است: تو خود تاپیک همچین چیزی نیست اما این لینک تاپیک دلنوشتم اینم اسکرین شات صفحه دلنوشته : منظورتون اون نقطه های کنار تاپیکه؟ چون نخوندین اون نقطه ها وجود داره! چیز خاصی نیست 6 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MCH ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ 3 ساعت قبل، مدیر راهنما گفته است: منظورتون اون نقطه های کنار تاپیکه؟ چون نخوندین اون نقطه ها وجود داره! چیز خاصی نیست بله اونا . راستش من از اونام سوال زیاد میپرسم . اگه کنجکاو بشم حتما باید سوالم رو بپرسم مگرنه خوابم نمیبره . ممنون که جواب دادین 5 نقل قول در این ظلمات طولانی ، گل رزیست به دنبال روشنایی ! و این است عاشقانه ای بین یک گل رز و خورشید زندگی اش ! همراه با چاشنی اضافه از شش برادر تعصبی 😂 هفت شکوفه درخت جاودانگی دلنوشته: یک روز پاییزی(اتمام یافته) داستان: بلیط یک طرفه(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۴۰۰ 10 دقیقه قبل، MCH گفته است: بله اونا . راستش من از اونام سوال زیاد میپرسم . اگه کنجکاو بشم حتما باید سوالم رو بپرسم مگرنه خوابم نمیبره . ممنون که جواب دادین خواهش میکنم عزیزم منم اینجام که پاسخ بدم☺️ 5 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نازبانو ارسال شده در 17 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام ببخشید میشه مثلا اونجایی که ممنوعه هست کنار نوشته ها ستاره باشه ؟ اخه برای یه رمان خوب نمیشه یعنی رمان رو خراب میکنه ، رمانی که یه زره ممنوعه هست یا تو ژانر های ت*ج*او*زی رمان خراب میشه اگه حذف بشه بنظر من مثل : بو*س*ه ویرایش شده 17 آذر، ۱۴۰۰ توسط مهسا.m 1 نقل قول رمان مرداب سیاه چشمانت وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نازبانو ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ چشم ممنون از راهنماییتون🙏🌸 1 نقل قول رمان مرداب سیاه چشمانت وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نازبانو ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ یه سوال داشتم من رمانم رو کی میتونم شروع کنم ؟ 1 نقل قول رمان مرداب سیاه چشمانت وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر اسپم ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ هم اکنون، مهسا.m گفته است: یه سوال داشتم من رمانم رو کی میتونم شروع کنم ؟ زمانی که پیام تایید برای شما ارسال شد میتوانید شروع به پارت گذاری کنید. 1 نقل قول قوانین انجمن. تاپیک افراد بن شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نازبانو ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ ممنون از شما 🙏🌸 1 نقل قول رمان مرداب سیاه چشمانت وقتی شکست بزرگ میکنه منو بیمعنیه از اشتباه ترسیدن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر آگهی Fatee ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام ببخشید من چهارروزه منتظر تایید رمانم هستم اما نه پیامکی میاد نه چیزی میشه بگید چندروز دیگ طول میکشه تا تایید بشه؟! ویرایش شده 18 آذر، ۱۴۰۰ توسط Fatee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ 29 دقیقه قبل، Fatee گفته است: سلام ببخشید من چهارروزه منتظر تایید رمانم هستم اما نه پیامکی میاد نه چیزی میشه بگید چندروز دیگ طول میکشه تا تایید بشه؟! لینک رمانتون رو بدید لطفا! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر آگهی Fatee ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، مدیر راهنما گفته است: لینک رمانتون رو بدید لطفا! بله چشم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر آگهی Fatee ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، مدیر راهنما گفته است: لینک رمانتون رو بدید لطفا! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر آگهی Fatee ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ بفرمایید فرستادم از روز شنبه ای که گذشت من منتظر تایید هستم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ 15 دقیقه قبل، Fatee گفته است: بفرمایید فرستادم از روز شنبه ای که گذشت من منتظر تایید هستم عزیزم رمانتون مشکلی نداره فقط مسئول مربوطشون نیستن وقت نکردن تاییر بزنن من ازشون میپرسم اگر صلاح دیدن بنده تایید میکنم. یکم منتظر بمونین. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر آگهی Fatee ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، مدیر راهنما گفته است: عزیزم رمانتون مشکلی نداره فقط مسئول مربوطشون نیستن وقت نکردن تاییر بزنن من ازشون میپرسم اگر صلاح دیدن بنده تایید میکنم. یکم منتظر بمونین. واااای خیلییییی ممنونم جانم. چشم من که چهارروز منتظر بودم اینم روش ممنونم واقعا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Taraneh.j ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ سلام عذر میخوام کنار رمان و داستان من هم به جای نقطهی تو پر ستاره هست میشه بررسی کنین؟ @مدیر راهنما نقل قول " میم.ز " در راه روی تیمارستان فریاد میکشید: برگرد، من خوب میشم . . . ! رمان-اتاق-۷۲۱ درحال تایپها: داستان از این دیوار خون میچکد * رمان سمفونی قدرت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، Shervin گفته است: سلام عذر میخوام کنار رمان و داستان من هم به جای نقطهی تو پر ستاره هست میشه بررسی کنین؟ @مدیر راهنما چیز خاصی نیست جناب نیازی به بررسی نیست! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MCH
کنار تیتر دلنوشته ی من یه ستاره ی کم رنگه . اما بقیه نوشته ها یا کنارشون نقطه توپره یا هیچی نیست . اینا معنی خاصی دارن ؟
در این ظلمات طولانی ، گل رزیست به دنبال روشنایی !
و این است عاشقانه ای بین یک گل رز و خورشید زندگی اش !
همراه با چاشنی اضافه از شش برادر تعصبی 😂
هفت شکوفه درخت جاودانگی
دلنوشته: یک روز پاییزی(اتمام یافته)
داستان: بلیط یک طرفه(درحال تایپ)
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
20 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .