کاربر منتخب Masoome ارسال شده در 8 مرداد، ۱۴۰۰ کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۴۰۰ نام رمان: شمع سوخته نویسنده: معصومهE ژانر: عاشقانه_تراژدی_معمایی هدف: علاقه به نویسندگی ساعات پارت گذاری: نامعلوم خلاصه: در خیالاتش میدوید، بی آنکه به مغزش خطور کند که ممکن است ته دویدنهایش، بن بستی نهفته باشد که دقیقا در مرکز عشق و عاشقیاش بذر کینه و لجبازیِ بچگانهای را بپاشد؛ شاید هم راهکاری برای یافتنِ حقیقت و رسواییِ حقهها! در این داستان، قصهی دو گناهکار بیگناه روایت میشود که در بطن خود یکدیگر را مقصر میبینند. حال در این نبردِ تو در تو، دو جوان در بل بشوی جدال میانِ شمع و شعله چه میکنند؟ به راستی بزهکارِ این داستان کیست؟ شمع سوخته در قلب شعلهاش، به داستان باز میگردد؟ مقدمه: درد عشقی کشیدهام که مپرس زهر هجری چشیدهام که مپرس گشتهام در جهان و آخر کار دلبری برگزیدهام که مپرس آن چنان در هوای خاک درش میرود آب دیدهام که مپرس من به گوش خود از دهانش دوش سخنانی شنیدهام که مپرس سوی من لب چه میگزی که مگوی لب لعلی گزیدهام که مپرس بی تو در کلبه گدایی خویش رنجهایی کشیدهام که مپرس همچو حافظ غریب در ره عشق به مقامی رسیدهام که مپرس «حافظ» رمان شمع سوخته نقل قول - اینجا، توی خشابِ هر اسلحه، پنج تا گلوله هست! اولی عشق، دومی نفرت، سومی حماقت، چهارمی جسارت، پنجمی خیانت! خشابت که خالی باشه، بینِ ما جایی نداری!🔥خشاب🔥 ☘️🐾...Coming soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zobeidh ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام دوست عزیزم اومدم برای نقد رمان خوبت اسم رمانت و تا حالا هیچ جا ندیده بودم و نه شنیده بودم، پس دور از کلیشه ای ✅ خلاصه ات خیلی خوب بود، مثل ژانرت کاملا معمایی بود و خواننده رو جذب میکرد✅ مقدمت عالی بود عزیزم، واقعا میتونم بگم خیلی خوب بود و واقعا خوشم اومد تا حالا رمانهای زیادی خوندم، اونقدر زیاد که تعدادش از دستم در رفته، ولی مثل رمان تو تا حالا نخوندم و تکراری نیست ✅ من به عنوان خواننده جذب رمانت شدم و در آخر موفق و پیروز باشی گلم قلمت مانا🌹 ویرایش شده 2 آبان، ۱۴۰۰ توسط Zobeidh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Masoome ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۰ در 14 دقیقه قبل، Zobeidh گفته است: سلام دوست عزیزم اومدم برای نقد رمان خوبت اسم رمانت و تا حالا هیچ جا ندیده بودم و نه شنیده بودم، پس دور از کلیشه ای ✅ خلاصه ات خیلی خوب بود، مثل ژانرت کاملا معمایی بود و خواننده رو جذب میکرد✅ مقدمت عالی بود عزیزم، واقعا میتونم بگم خیلی خوب بود و واقعا خوشم اومد تا حالا رمانهای زیادی خوندم، اونقدر زیاد که تعدادش از دستم در رفته، ولی مثل رمان تو تا حالا نخوندم و تکراری نیست ✅ من به عنوان خواننده جذب رمانت شدم و در آخر موفق و پیروز باشی گلم قلمت مانا🌹 مرررسی فدااات خوشحالم ب دلت نشسته قشنگم♡ نقل قول - اینجا، توی خشابِ هر اسلحه، پنج تا گلوله هست! اولی عشق، دومی نفرت، سومی حماقت، چهارمی جسارت، پنجمی خیانت! خشابت که خالی باشه، بینِ ما جایی نداری!🔥خشاب🔥 ☘️🐾...Coming soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Atanaz. ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۰ بازم مثل همیشه عالییی:)💚 خیلی خوبه خیلی خوبی اصلا اینو بدون کلا خوبی و خوب مینویسی بانو😍❤😂 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Masoome ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ مالک کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۰ در 9 ساعت قبل، .Atanaz. گفته است: بازم مثل همیشه عالییی:)💚 خیلی خوبه خیلی خوبی اصلا اینو بدون کلا خوبی و خوب مینویسی بانو😍❤😂 بیا بغلمممم مرسی ک انقد خوبییی♡ نقل قول - اینجا، توی خشابِ هر اسلحه، پنج تا گلوله هست! اولی عشق، دومی نفرت، سومی حماقت، چهارمی جسارت، پنجمی خیانت! خشابت که خالی باشه، بینِ ما جایی نداری!🔥خشاب🔥 ☘️🐾...Coming soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .