Ha,ni ارسال شده در 11 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام وقت بخیر و خسته نباشید. لینک داستان: ژانر: عاشقانه_ اجتماعی_ معمایی خلاصه: حقیقتی در میان رویا، تعشقی پنهان در پس دلش و بخت و اقبالی که با او سازگار نمیزند. اطرافیانی که کمر به جنگ بستند و زندگیاش را با عقاید خودشان همچون آوردگاهی کردهاند. میدان جنگی که راهی برای رستن از آن وجود ندارد؛ تسلیم یا مرگ! در همین حین عشق هم درست زمانی که در تمنای وجودش روزها را سپری میکند خود را از دیدهها نهان کرده است. همه چیز همچون طنابهای در هم تنیده و گرههای کور است؛ گرههایی که تنها با احلامی شیرین باز خواهند شد. تا اینکه حقیقت در میان رویا آشکار میشود و او را به سمت و سوی عشق نهان در دلش میکشد. اگر حافظهاش یاری دهد دست سرنوشت با او همراه خواهد شد... ^-مقدمه: همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم کـه تو آیی و بمانی... پنج پارت کامل هست♥ @مدیر گرافیست@همکار گرافیست ویرایش شده 11 آبان، ۱۴۰۰ توسط hany.rß 3 داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 11 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) یه عکسی تو این طیف رنگی میخواستم؛ اگه خوبه ک با همینا بزنین وگرنه لطف میکنید پیشنهاد بدین♥ برای اسم نویسنده هم اسم خودم باشه؛ هانیه رمضانی ویرایش شده 11 آبان، ۱۴۰۰ توسط hany.rß 7 داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 11 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، hany.rß گفته است: سلام وقت بخیر و خسته نباشید. لینک داستان: ژانر: عاشقانه_ اجتماعی_ معمایی خلاصه: حقیقتی در میان رویا، تعشقی پنهان در پس دلش و بخت و اقبالی که با او سازگار نمیزند. اطرافیانی که کمر به جنگ بستند و زندگیاش را با عقاید خودشان همچون آوردگاهی کردهاند. میدان جنگی که راهی برای رستن از آن وجود ندارد؛ تسلیم یا مرگ! در همین حین عشق هم درست زمانی که در تمنای وجودش روزها را سپری میکند خود را از دیدهها نهان کرده است. همه چیز همچون طنابهای در هم تنیده و گرههای کور است؛ گرههایی که تنها با احلامی شیرین باز خواهند شد. تا اینکه حقیقت در میان رویا آشکار میشود و او را به سمت و سوی عشق نهان در دلش میکشد. اگر حافظهاش یاری دهد دست سرنوشت با او همراه خواهد شد... ^-مقدمه: همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم کـه تو آیی و بمانی... پنج پارت کامل هست♥ @مدیر گرافیست@همکار گرافیست ۷ پارت باید باشه عزیزم 4 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 11 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، مدیر گرافیست گفته است: ۷ پارت باید باشه عزیزم عا، چ بد در جریان نبودم، معذرت♥ 5 داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 18 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) @مدیر گرافیستهفت پارت کامل شد. ویرایش شده 19 آبان، ۱۴۰۰ توسط hany.rß 4 داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ @نوازش با شما جانم 4 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 20 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۴۰۰ 20 ساعت قبل، مدیر گرافیست گفته است: @نوازش با شما جانم خبری نشد مدیرجان امکانش هست یه گرافیست دیگه انتخاب کنید؟ 4 1 داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۰ در 08:28، hany.rß گفته است: خبری نشد مدیرجان امکانش هست یه گرافیست دیگه انتخاب کنید؟ سلام عزیزم. بابت تاخیر متاسفم، اعللمیههای تگ شدن برای من نمیاد . 4 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۱ در 10:31، hany.rß گفته است: یه عکسی تو این طیف رنگی میخواستم؛ اگه خوبه ک با همینا بزنین وگرنه لطف میکنید پیشنهاد بدین♥ برای اسم نویسنده هم اسم خودم باشه؛ هانیه رمضانی عزیزم عکسهایی که دَرِش دست هست جفتشون خوبن؛ بنظرم تکدستی که یه گیاه قرمز هم توی عکس وجود داره از همش بهتره. نظر شما مساعد هست با همین بزنم؟ 3 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 21 دقیقه قبل، نوازش گفته است: عزیزم عکسهایی که دَرِش دست هست جفتشون خوبن؛ بنظرم تکدستی که یه گیاه قرمز هم توی عکس وجود داره از همش بهتره. نظر شما مساعد هست با همین بزنم؟ فکر میکنم اون دست تنها شاید نتونه خیلی ژانر داستان رو نشون بده اگه بشه اون تصویر برگه ها، اول اول با اون دو تا دست در هم محو بشه بهتر خواهد شد؛ احساس میکنم... باز هم شاید شما بهتر در جریان باشید ولی اگه برای اسم و اینا مشکل نداره همین موردی ک عرض شد رو بزنید ممنون میشم^^ ویرایش شده 21 آبان، ۱۴۰۰ توسط hany.rß 3 1 داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ 8 دقیقه قبل، hany.rß گفته است: فکر میکنم اون دست تنها شاید نتونه خیلی ژانر داستان رو نشون بده اگه بشه اون تصویر برگه ها، اول اول با اون دو تا دست در هم محو بشه بهتر خواهد شد؛ احساس میکنم... باز هم شاید شما بهتر در جریان باشید ولی اگه برای اسم و اینا مشکل نداره همین موردی ک عرض شد رو بزنید ممنون میشم^^ باشه عزیزم... سعیم رو میکنم ببینم چی میشه. در اسرع وقت براتون ارسال میکنم. ^^ 3 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ 4 ساعت قبل، نوازش گفته است: باشه عزیزم... سعیم رو میکنم ببینم چی میشه. در اسرع وقت براتون ارسال میکنم. ^^ خیلی تشکر^^ 3 داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) در ۱۴۰۰/۸/۲۱ در 15:00، hany.rß گفته است: خیلی تشکر^^ سلام عزیزم خواستم اطلاع بدم که نهایتا تا دوشنبه جلد رو تحویلتون میدم❤ ویرایش شده 24 آبان، ۱۴۰۰ توسط نوازش 1 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 2 ساعت قبل، نوازش گفته است: سلام عزیزم خواستم اطلاع بدم که نهایتا تا دوشنبه جلد رو تحویلتون میدم❤ خیلی متشکر♥ دستت طلا جانانم؛ منتظر شاهکارت هستم^^ فقط اینکه منظورت دوشنبه هفته دیگست؟! ویرایش شده 24 آبان، ۱۴۰۰ توسط hany.rß 1 1 داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام عزیزم. جلدتون آمادهست. بابت تاخیر هم عذرخواهم جانا❤ @مدیر گرافیست @hany.rß ویرایش شده 26 آبان، ۱۴۰۰ توسط نوازش 2 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، نوازش گفته است: سلام عزیزم. جلدتون آمادهست. بابت تاخیر هم عذرخواهم جانا❤ @مدیر گرافیست @hany.rß خیلی هم عالی🥺😍 فقط نمیشه اون هانیه رمضانی رو باید یک فونت کوچولو موچولو تر بزنید و اینکه فکر میکنم اگر اسم داستان فونتش ساده تر باشع بهتر بشه؛ امکانش هست؟ ببخشیدها 2 داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 6 ساعت قبل، hany.rß گفته است: خیلی هم عالی🥺😍 فقط نمیشه اون هانیه رمضانی رو باید یک فونت کوچولو موچولو تر بزنید و اینکه فکر میکنم اگر اسم داستان فونتش ساده تر باشع بهتر بشه؛ امکانش هست؟ ببخشیدها :))))))))))))))))) عزیزم منظورتون از ساده چیه؟ فونت خاصی مدنظرتون هست؟ ویرایش شده 26 آبان، ۱۴۰۰ توسط نوازش 2 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 27 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 14 ساعت قبل، نوازش گفته است: :))))))))))))))))) عزیزم منظورتون از ساده چیه؟ فونت خاصی مدنظرتون هست؟ برای اسم و فامیلیم یه فونت کوچک تر و ساده تر باشه؛ فونت "عربین شیک۲" که اگه رنگ فونت سیاه باشه و یکم ساده تر، یا کوچیک تر باشه بهتره برای اسم داستان هم اگه فونت "شکسته" که در متن نگار هم موجوده، باشه بهتره نمیشه؟ ویرایش شده 27 آبان، ۱۴۰۰ توسط hany.rß 1 داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 27 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۴۰۰ یه چیزی شبیه همین میخوام 1 داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۷ در 14:15، hany.rß گفته است: یه چیزی شبیه همین میخوام هر فونتی به هر اسمی نمیاد عزیزم، گرافیست فونت رو که انتخاب میکنه باید ببینه اسم رمان شما زیبا میشه یا نه 1 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۷ در 14:15، hany.rß گفته است: یه چیزی شبیه همین میخوام عزیزم این فونت این چنینی و کشیده به این دلیل برای این رمان انتخاب شده که فضای خالی در صفحه زیاد بوده ' ولی اگر به عکس دلستان توجه کنی متوجه میشی که همچین فونتی به اون عکس نمیخوره. باز هم میتونم درست کنم برات ارسال کنم. 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ 9 ساعت قبل، نوازش گفته است: عزیزم این فونت این چنینی و کشیده به این دلیل برای این رمان انتخاب شده که فضای خالی در صفحه زیاد بوده ' ولی اگر به عکس دلستان توجه کنی متوجه میشی که همچین فونتی به اون عکس نمیخوره. باز هم میتونم درست کنم برات ارسال کنم. در جریانم از لحاظ حاشیه ای ک ب کار رفته گفتم فقط اگه میشه با همون فونت هایی ک اسمش رو گفتم بزنید ببینید چی میشه 2 داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 30 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۹ در 10:33، نوازش گفته است: عزیزم این فونت این چنینی و کشیده به این دلیل برای این رمان انتخاب شده که فضای خالی در صفحه زیاد بوده ' ولی اگر به عکس دلستان توجه کنی متوجه میشی که همچین فونتی به اون عکس نمیخوره. باز هم میتونم درست کنم برات ارسال کنم. گلم اگه لطف کنی با همون تصویر دست یا همون تصویر ک دو تا دست هستن بزنی خیلی بهتره هر کدوم ک خودت میدونی جا واسه فونت بیشتر داره سریع تر هم اگه لطف کنی بزنی چون من خیلی عجله دارم مرسی بوس^^ 2 داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nava ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ عزیزم این با فونتهایی که گفتی زدم... 1 رمانِ سوناتِمَهتآب🌧 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ha,ni ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 5 ساعت قبل، نوازش گفته است: عزیزم این با فونتهایی که گفتی زدم... خیلی عالیه عزیزم🥺 فقط اون هانیه رمضانی رو اگه سیاه کنید بهتر نیست؟ و اینکه اون چن خط حاشیه پایین رو بردارین یه حاشیه دیگه بزنین وگرنه اوکیه خیلی ممنون ویرایش شده 1 آذر، ۱۴۰۰ توسط hany.rß 2 داستانها: احلام دلستان🌙 [ روایت رویای به حقیقت پیوسته و دلداری که در خواب دلبری میکند!] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده