محدثه مقدم ارسال شده در 13 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) @مدیر گرافیست ویرایش شده 13 آبان، ۱۴۰۰ توسط محدثه مقدم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 13 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۴۰۰ 5 ساعت قبل، محدثه مقدم گفته است: @مدیر گرافیست عکس های انتخابیتون رو ارسال کنید عزیزم @Gh.azal با شما 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 13 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، مدیر گرافیست گفته است: عکس های انتخابیتون رو ارسال کنید عزیزم @Gh.azal با شما چشم❤ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محدثه مقدم ارسال شده در 13 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۴۰۰ سلام خسته نباشيد مدت زیادی نبودم فراموش کردم چطور عکس بفرستم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ 19 ساعت قبل، محدثه مقدم گفته است: سلام خسته نباشيد مدت زیادی نبودم فراموش کردم چطور عکس بفرستم خوشگلم تو گوگل سرچ کن یوآپلود اولین سایت رو بزن روش اونجا چندتا انتخاب فایل میاد اگه چندتا عکس داری که چندتا عکس ات رو با فایل ها بارگذاری کن اگه نه همون عکس مورد نظرت میره تو گالری بعدش برات به صورت لینک می کنه لینک کپی کن اینجا بفرست❤ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) و حتما اگه سوالی داشتی یا چیزی من رو تگ کن علامت @ رو بزنی اول اسمم رو بنویس برات میاد چون اونجوری توی علامه پیامهای من نمیاد❤ @محدثه مقدم ویرایش شده 14 آبان، ۱۴۰۰ توسط Gh.azal 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محدثه مقدم ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ 1 ساعت قبل، Gh.azal گفته است: و حتما اگه سوالی داشتی یا چیزی من رو تگ کن علامت @ رو بزنی اول اسمم رو بنویس برات میاد چون اونجوری توی علامه پیامهای من نمیاد❤ @محدثه مقدم عزيزدلی ممنونم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محدثه مقدم ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) جمله سایه سیاه مرگ همیشه مانند دیوی به دنبال ما در حرکت است. ویرایش شده 14 آبان، ۱۴۰۰ توسط محدثه مقدم 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ 46 دقیقه قبل، محدثه مقدم گفته است: جمله سایه سیاه مرگ همیشه مانند دیوی به دنبال ما در حرکت است. اها یعنی اینجمله هم بنویسم روی جلد ؟ و اینکه گلم عکس دومی بنظرم چون جلوه بهتری داره رو اون جلد بزنم یا می تونیم با عکس اولی هم ترکیبش کنم هر جور راحتی بهم بگو😘❤ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محدثه مقدم ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ 1 ساعت قبل، Gh.azal گفته است: اها یعنی اینجمله هم بنویسم روی جلد ؟ و اینکه گلم عکس دومی بنظرم چون جلوه بهتری داره رو اون جلد بزنم یا می تونیم با عکس اولی هم ترکیبش کنم هر جور راحتی بهم بگو😘❤ خسته نباشید، به نظرم هر طور که خودتون میدونید همون کار رو انجام بدید ممنونم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محدثه مقدم ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ 1 ساعت قبل، Gh.azal گفته است: اها یعنی اینجمله هم بنویسم روی جلد ؟ و اینکه گلم عکس دومی بنظرم چون جلوه بهتری داره رو اون جلد بزنم یا می تونیم با عکس اولی هم ترکیبش کنم هر جور راحتی بهم بگو😘❤ درباره جمله هم باید بگم اگر فکر میکنید جالبه بنویسید اگرم نباشه بهتره ننویسید 💐 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ 3 دقیقه قبل، محدثه مقدم گفته است: درباره جمله هم باید بگم اگر فکر میکنید جالبه بنویسید اگرم نباشه بهتره ننویسید 💐 مهم اینکه تو خوشت بیاد جانم اگه دیدم زیاد جا نمیگیره چرا که میزارمش❤ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محدثه مقدم ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ 4 دقیقه قبل، Gh.azal گفته است: مهم اینکه تو خوشت بیاد جانم اگه دیدم زیاد جا نمیگیره چرا که میزارمش❤ عشقی ممنونتم 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ سلام محدثه جانم خوبی متاسفانه دو روزه دارم رو جلدت کار می کنم عکس های که فرستادی زیاد مناسب نبست اخه هیچ فونت خوبینمی تونم براش بزنم که بیاد بهش. می خوای عکس بهتری بفرستی یا من برات عکس بفرستم؟ @محدثه مقدم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محدثه مقدم ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 1 ساعت قبل، Gh.azal گفته است: سلام محدثه جانم خوبی متاسفانه دو روزه دارم رو جلدت کار می کنم عکس های که فرستادی زیاد مناسب نبست اخه هیچ فونت خوبینمی تونم براش بزنم که بیاد بهش. می خوای عکس بهتری بفرستی یا من برات عکس بفرستم؟ @محدثه مقدم 1 ساعت قبل، Gh.azal گفته است: سلام محدثه جانم خوبی متاسفانه دو روزه دارم رو جلدت کار می کنم عکس های که فرستادی زیاد مناسب نبست اخه هیچ فونت خوبینمی تونم براش بزنم که بیاد بهش. می خوای عکس بهتری بفرستی یا من برات عکس بفرستم؟ @محدثه مقدم خسته نباشی ممنونم واقعا من خودم درگیر انتخاب بودم اخر هم نتونستم اونی رو که مناسب اسم رمان هست پیدا کنم اگر خودت لطف کنی ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 6 دقیقه قبل، محدثه مقدم گفته است: خسته نباشی ممنونم واقعا من خودم درگیر انتخاب بودم اخر هم نتونستم اونی رو که مناسب اسم رمان هست پیدا کنم اگر خودت لطف کنی ممنون میشم باش گلممن عکس می فرستم حتی اگه دیدی دوست داری ترکیبشونم کنم بهم بگو یعنی از بین این عکسایی که می فرستم دوتا عکسو یکی کنم. 😘😘 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) @محدثه مقدم ببین عزیزم اینا عکسا هستن اگه بازمخوشت نیومد بگو ارسال کنم. ویرایش شده 16 آبان، ۱۴۰۰ توسط Gh.azal 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محدثه مقدم ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ عكس هفتم و نهم فکرکنم قشنگه 8 ساعت قبل، Gh.azal گفته است: @محدثه مقدم ببین عزیزم اینا عکسا هستن اگه بازمخوشت نیومد بگو ارسال کنم. ٧و ٩ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ 1 ساعت قبل، محدثه مقدم گفته است: عكس هفتم و نهم فکرکنم قشنگه ٧و ٩ اها اون دسته و گل رو میگی باشه گلم ترکیبشون می کنم با اون میزنم👌😘 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محدثه مقدم ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۶ در 10:36، Gh.azal گفته است: اها اون دسته و گل رو میگی باشه گلم ترکیبشون می کنم با اون میزنم👌😘 سلام عزيزم رمانم و میخوام متروکه کنم میشه همین جلد رو برای اون یکی رمانم بزارم فقط اسمش فرق میکنه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محدثه مقدم ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) راذ ویرایش شده 17 آبان، ۱۴۰۰ توسط محدثه مقدم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 27 دقیقه قبل، محدثه مقدم گفته است: سلام عزيزم رمانم و میخوام متروکه کنم میشه همین جلد رو برای اون یکی رمانم بزارم فقط اسمش فرق میکنه عزیزم خب کاش حداقل زودتر میگفتی چون نصف جلدت رو زده بودم... ولی باشه ایرادی نداره برای این موضوع هم باید بگم اونطوری باید دوباره درخواست جلد بدی چون برای رمان دیگه ای می خوای و بازم باید مدیر تایید کنه کی گرافیستت باشه چون احتمال داره تگ نشم یعنی حرف اخر بازم مدیر میزنه اگ اجازه دادن که هیچ اگه نه که همون باید درخواست دیگه ای بدی ویرایش شده 17 آبان، ۱۴۰۰ توسط Gh.azal 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 18 دقیقه قبل، محدثه مقدم گفته است: راذ من به مدیر اطلاع میدم که تاپیک شما قفل میشه یانه❤ ویرایش شده 17 آبان، ۱۴۰۰ توسط Gh.azal 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ @مدیر گرافیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محدثه مقدم ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۴۰۰ 43 دقیقه قبل، Gh.azal گفته است: عزیزم خب کاش حداقل زودتر میگفتی چون نصف جلدت رو زده بودم... ولی باشه ایرادی نداره برای این موضوع هم باید بگم اونطوری باید دوباره درخواست جلد بدی چون برای رمان دیگه ای می خوای و بازم باید مدیر تایید کنه کی گرافیستت باشه چون احتمال داره تگ نشم یعنی حرف اخر بازم مدیر میزنه اگ اجازه دادن که هیچ اگه نه که همون باید درخواست دیگه ای بدی ممنونم ببخشید اذیتت کردم 🥰🙏🏻💐 1 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده