Heara ارسال شده در 13 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام رمان: دختری از جنس شب نویسنده: Heara (هیرا) ژانر: تراژدی، عاشقانه، جنایی، سیاسی خلاصه: این داستان روایت زندگی دختری است به نام رایکا که پس از واقعهای سهمگین در کودکیاش، به عنوان قاتلی حرفهای آموزش میبیند به امید روزی که بتواند انتقام خوشبختی ربوده شدهاش را از مسببین آن بگیرد، اما درست لحظهای که به هدفش نزدیک میشود، مردی برآمده از همان گذشته سد راهش میشود و زمانی که رایکا او را میشناسند، به یکباره در دوراهی بیانتهایی قرار میگیرد که یا به پایان دادن این نفرت ختم میشود و یا به نابودی تنها عشق و همبازی کودکیاش... انتخاب او چه خواهد بود؟ مقدمه: وقتی که ما برای نخستین بار یک دیگر را ملاقات کردیم، تصور نمی کردم که سرنوشت ملاقات دیگری را مقدر کرده باشد؛ و حالا که ما در کنار یک دیگر قرار گرفتهایم، من محکوم به دنبال کردن اهدافی بلندتر هستم، اهدافی سیاه تر، اهدافی تاریک تر، پس دستانت را رها میکنم در حالی که میدانم تا ابد به خاطرش خون خواهم گریست؛ آری، من تو را رها میکنم تا به همراه من در لجنزار انتقام فرو نروی... من اینگونه تو را تنها میگذارم، پیش از آن که تو نقابم را کنار بزنی و شاهد حقیقت زشت پشت آن باشی؛ و تو تنهایم بگذاری... چرا که من، دختری از جنس شب هستم. لینک رمان: ویرایش شده 13 دی، ۱۴۰۰ توسط Heara 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Reyhan ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ چه دلنواز اومدم، اما با ناز اومدم😐☕ درود گلم!😐🤝 اسم رمانت جالب بود. خلاصه، مقدمه و شروع جذابی داشتی❤ توصیفاتت رو هم دوست داشتم. و یک نکته گلم! انتقامی ژانر نیست. موفق باشی جانم✨❤ @Gh.aꨄ︎ 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M.f ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ سلام گلی اسم رمانت خوب بود میشه فهمید رمانت غمگینه خلاصه خوب بود و مقدمه خیلی خیلی خوشم اومد ازش عالییی با قدرت ادامه بده 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Heara ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ ۴ ساعت قبل، Reyhan گفته است: چه دلنواز اومدم، اما با ناز اومدم😐☕ درود گلم!😐🤝 اسم رمانت جالب بود. خلاصه، مقدمه و شروع جذابی داشتی❤ توصیفاتت رو هم دوست داشتم. و یک نکته گلم! انتقامی ژانر نیست. موفق باشی جانم✨❤ @Gh.aꨄ︎ سلام عزیزدلم. ممنون از نکته ای که اشاره کردی حتما تغییرش میدم و خوشحالم از اینکه رمان رو دوست داشتی.🌹❤️ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Heara ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ 3 ساعت قبل، M.f گفته است: سلام گلی اسم رمانت خوب بود میشه فهمید رمانت غمگینه خلاصه خوب بود و مقدمه خیلی خیلی خوشم اومد ازش عالییی با قدرت ادامه بده ممنونم به خاطر نظر ارزشمندت عزیزم🌹❤️ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک سادات.۸۲ ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۳ در ۱۴:۵۸، Heara گفته است: نام رمان: دختری از جنس شب نویسنده: Heara (هِرا) ژانر: پلیسی، جنایی، عاشقانه خلاصه: این داستان روایت زندگی دختری است به نام رایکا که پس از واقعهای سهمگین در کودکیاش، به عنوان قاتلی حرفهای آموزش میبیند به امید روزی که بتواند انتقام خوشبختی ربوده شدهاش را از مسببین آن بگیرد، اما درست لحظهای که به هدفش نزدیک میشود، مردی برآمده از همان گذشته سد راهش میشود و زمانی که رایکا او را میشناسند، به یکباره در دوراهی بیانتهایی قرار میگیرد که یا به پایان دادن این نفرت ختم میشود و یا به نابودی تنها عشق و همبازی کودکیاش... انتخاب او چه خواهد بود؟ مقدمه: وقتی که ما برای نخستین بار یک دیگر را ملاقات کردیم، تصور نمی کردم که سرنوشت ملاقات دیگری را مقدر کرده باشد؛ و حالا که ما در کنار یک دیگر قرار گرفتهایم، من محکوم به دنبال کردن اهدافی بلندتر هستم، اهدافی سیاه تر، اهدافی تاریک تر، پس دستانت را رها میکنم در حالی که میدانم تا ابد به خاطرش خون خواهم گریست؛ آری، من تو را رها میکنم تا به همراه من در لجنزار انتقام فرو نروی... من اینگونه تو را تنها میگذارم، پیش از آن که تو نقابم را کنار بزنی و شاهد حقیقت زشت پشت آن باشی؛ و تو تنهایم بگذاری... چرا که من، دختری از جنس شب هستم. لینک رمان: بهتره اسمت رو عوض کنی چون زیاد داریم اینطوری 💙 2 نقل قول رمان کابوس افعی _ تخیلی رمان ها: دیگه نیستم _ تقدیرخونین _ عصیانگرقرن _ پس از تردید(چاپ شده) _ کابوس افعی داستان ها: زیرتخت _ ماژور _ شیشه شکسته _ آخرین لحظه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Heara ارسال شده در 11 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۴ در ۰۰:۰۵، سادات.۸۲ گفته است: بهتره اسمت رو عوض کنی چون زیاد داریم اینطوری 💙 سلام عزیزم. ممنونم به خاطر نظرت. آره منم به این قضیه فکر کردم ولی بعد اینترنت رو گشت زدم هم اسم رمانم پیدا نکردم. ولی بازم اگر اسم بهتری به ذهنم رسید حتما در نظر می گیرمش.❤️🌹 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک سادات.۸۲ ارسال شده در 11 آذر، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۴۰۰ 3 ساعت قبل، Heara گفته است: سلام عزیزم. ممنونم به خاطر نظرت. آره منم به این قضیه فکر کردم ولی بعد اینترنت رو گشت زدم هم اسم رمانم پیدا نکردم. ولی بازم اگر اسم بهتری به ذهنم رسید حتما در نظر می گیرمش.❤️🌹 منظور از زیاد بودن حتما هم اسم بودن نیست عزیزم، کلماتی که در این اسم هست زیاد استفاده شده برای همون مثلا: دختری از جنس اب و اتش دختری که عاشق ماه شد دختری که من باشم دختر حاج اقا دختری از نسل خورشید دختری از دیار ناشناخته دختری از تبار عشق 2 نقل قول رمان کابوس افعی _ تخیلی رمان ها: دیگه نیستم _ تقدیرخونین _ عصیانگرقرن _ پس از تردید(چاپ شده) _ کابوس افعی داستان ها: زیرتخت _ ماژور _ شیشه شکسته _ آخرین لحظه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Heara ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۴۰۰ ۱۸ ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: منظور از زیاد بودن حتما هم اسم بودن نیست عزیزم، کلماتی که در این اسم هست زیاد استفاده شده برای همون مثلا: دختری از جنس اب و اتش دختری که عاشق ماه شد دختری که من باشم دختر حاج اقا دختری از نسل خورشید دختری از دیار ناشناخته دختری از تبار عشق مرسی از راهنماییت عزیزم❤️🌹 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Neda ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۰ عزیزم رمانت و خوندم میتونم بگم عالی بود ! با خواندن فقط یه پاراگراف از پارت اول جذبش شدم. خلاصه و مقدمه هم عالی بود، علائم نگارشی هم رعایت شده بود بهت تبریک میگم، قلمت مانا ♥️😍 @Gh.a29 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Heara ارسال شده در 19 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۹/۱۶ در 21:13، Neda گفته است: عزیزم رمانت و خوندم میتونم بگم عالی بود ! با خواندن فقط یه پاراگراف از پارت اول جذبش شدم. خلاصه و مقدمه هم عالی بود، علائم نگارشی هم رعایت شده بود بهت تبریک میگم، قلمت مانا ♥️😍 @Gh.a29 مرسی عزیزدلم. خوشحالم که رمان مورد پسندت واقع شده و مرسی که من رو همراهی می کنی❤🌷 @Neda 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Neda ارسال شده در 20 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۴۰۰ ۱۵ ساعت قبل، Heara گفته است: مرسی عزیزدلم. خوشحالم که رمان مورد پسندت واقع شده و مرسی که من رو همراهی می کنی❤🌷 @Neda موفق باشی عزیزم باعث افتخار همراهی نویسنده ی خوبی چون شما.🧡 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .