nobody ارسال شده در 13 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) به نام خدا نام کتاب: راز لحظهها نویسنده: مانشMansh (اسمعیل شیرازی) کاربر نودهشتیا ژانر: تراژدی_عاشقانه_رازآلود با سلام برای رمان راز لحظهها در خواست طراحی جلد را دارم رمان مربوطه چهل دو پارت فعلا پارت گذاری شده. لطفا از ترکیب دو عکس زیر به شکل عکس سوم استفاده شود. ساعت فقط به شکل دایره به عنوان نمونه مثل عکس سوم من گذاشتم قرار گیرد (چون نرم افزار مربوطه در دسترس نبود دور ساعت در مرکز تصویر ظریف نشده ) با سپاس از شما @مدیر گرافیست ویرایش شده 15 آذر، ۱۴۰۰ توسط Ismail 3 1 ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۳ در 20:36، مانش Mansh گفته است: به نام خدا نام کتاب: راز لحظهها نویسنده: مانشMansh (اسمعیل شیرازی) کاربر نودهشتیا ژانر: تراژدی_عاشقانه با سلام برای رمان راز لحظهها در خواست طراحی جلد را دارم رمان مربوطه چهل دو پارت فعلا پارت گذاری شده. لطفا از ترکیب دو عکس زیر به شکل عکس سوم استفاده شود. ساعت فقط به شکل دایره به عنوان نمونه مثل عکس سوم من گذاشتم قرار گیرد (چون نرم افزار مربوطه در دسترس نبود دور ساعت در مرکز تصویر ظریف نشده ) با سپاس از شما @مدیر گرافیست عکس هاتون کیفیت کافی برای جلد رو ندارن و مناسب نیستن @Damon.S_Eبا شما 2 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nobody ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) با سلام عکسها از لحاظ پیکسل مشکل دارند؟ اگه ارتقاء بدیم چی؟ من یک عکس میخوام انتزاعی باشه از ذهن و طرح یک ساعت نیز روی آن حک بشه لطفا راهنمایی کنید. @Damon.S_E ویرایش شده 15 آبان، ۱۴۰۰ توسط مانش Mansh 3 ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ 13 ساعت قبل، مانش Mansh گفته است: با سلام عکسها از لحاظ پیکسل مشکل دارند؟ اگه ارتقاء بدیم چی؟ من یک عکس میخوام انتزاعی باشه از ذهن و طرح یک ساعت نیز روی آن حک بشه لطفا راهنمایی کنید. @Damon.S_E سلام دوست عزیز🌹 از لحاظ کیفیت چرا میشه برد بالا اما ممکنه چندان زیبایی بصیری نداشته باشه (ببخشید انقدر رک ميگم اماا در حال حاضر هم چندان زیبایی بصیری نداره) اگه دوست دارید حتما این عکس باشه! من عکس رو با کیفیت میکنم و اگه تاییدیه رو از مدیر گرفتم بهتون خبر بدم یا اینکه برگردیم دنبال عکس دیگه؟! موافقید؟! پ.ن: و در مورد راهنمایی کردنتون بعد از اینکه نظرتون رو در مورد جمله بالام فهمیدم میگم بهتون و راهنماییتون میکنم @مانش Mansh 2 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nobody ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، Damon.S_E گفته است: سلام دوست عزیز🌹 از لحاظ کیفیت چرا میشه برد بالا اما ممکنه چندان زیبایی بصیری نداشته باشه (ببخشید انقدر رک ميگم اماا در حال حاضر هم چندان زیبایی بصیری نداره) اگه دوست دارید حتما این عکس باشه! من عکس رو با کیفیت میکنم و اگه تاییدیه رو از مدیر گرفتم بهتون خبر بدم یا اینکه برگردیم دنبال عکس دیگه؟! موافقید؟! پ.ن: و در مورد راهنمایی کردنتون بعد از اینکه نظرتون رو در مورد جمله بالام فهمیدم میگم بهتون و راهنماییتون میکنم @مانش Mansh با سلام آخه من مدتهاست دنبال تصویری بودم که بشه با موضوع رمان تطبیق داد چون در رمان یک درگیری ذهنی وجود داره و از طرفی زمان در اسم و موضوع که همان لحظهها است نقش اساسی در رمان ایفا میکنه حالا شما اگه بتونید تصویری ارائه بدین که به خواننده این دو موضوع همراه با ابهام القا کنه سپاسگزار میشم. با تشکر بسیار از شما @Damon.S_E 3 1 ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ 8 ساعت قبل، مانش Mansh گفته است: با سلام آخه من مدتهاست دنبال تصویری بودم که بشه با موضوع رمان تطبیق داد چون در رمان یک درگیری ذهنی وجود داره و از طرفی زمان در اسم و موضوع که همان لحظهها است نقش اساسی در رمان ایفا میکنه حالا شما اگه بتونید تصویری ارائه بدین که به خواننده این دو موضوع همراه با ابهام القا کنه سپاسگزار میشم. با تشکر بسیار از شما @Damon.S_E خب پس من میگردم دنبال عکس شماهم خودتون بگردید تا کارمون زودتر انجام بشه @مانش Mansh 3 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nobody ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ 🙏🏽 3 1 ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nobody ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ باسلام یک سری تصاویر میزارم ببینید مناسبه اولی همون عکس روی رمان هست اگه وسط تصویر یک ساعت تعبیه بشه خیلی خوبه عکس زیر هم تکیشه یا از عکسهای زیر به صورت ترکیب با عکس بالا ویا به تنهایی استفاده کنید به ترتیب تر جیح خودم اونا رو میزارم مثلا این عکسها اگه با یک تصویر صورت توامان بر روی هم که هم زمان هر دو دیده شوند نیز بد نیست. با سپاس از شما 3 ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nobody ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ مثلا تصویر بالا بد نیست اما حیف که تصویر پس زمینه اون خیلی جالب نیست اگه بشه با یک تصویر روی هم قرار بگیرند خوبه ویا تصویر زیر اگه با تصویر صورت روی هم قرار بگیرند بد نیست با سپاس 3 ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nobody ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) این تصویر آخری هم کیفیت بالای داره اگه با یک تصویر آقا روی هم قرار بگیره که همزمان دیده بشه بد نیست فکر کنم از همه بهتره باشه فقط تصایر آقا متناسب باشه ترجیحا متمایل به نیم رخ با سپاس @Damon.S_E ویرایش شده 19 آبان، ۱۴۰۰ توسط اسمعیل Ismai 3 ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 22 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۹ در 13:36، اسمعیل Ismail گفته است: باسلام یک سری تصاویر میزارم ببینید مناسبه اولی همون عکس روی رمان هست اگه وسط تصویر یک ساعت تعبیه بشه خیلی خوبه عکس زیر هم تکیشه یا از عکسهای زیر به صورت ترکیب با عکس بالا ویا به تنهایی استفاده کنید به ترتیب تر جیح خودم اونا رو میزارم مثلا این عکسها اگه با یک تصویر صورت توامان بر روی هم که هم زمان هر دو دیده شوند نیز بد نیست. با سپاس از شما سلام 😁 لطفا منو از این به بعد تگ کنید جناب اخه من متوجه نمیشم که شما پیامی ارسال کردید یا نه😅 2 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 22 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۹ در 13:40، اسمعیل Ismail گفته است: مثلا تصویر بالا بد نیست اما حیف که تصویر پس زمینه اون خیلی جالب نیست اگه بشه با یک تصویر روی هم قرار بگیرند خوبه ویا تصویر زیر اگه با تصویر صورت روی هم قرار بگیرند بد نیست با سپاس در ۱۴۰۰/۸/۱۹ در 13:36، اسمعیل Ismail گفته است: باسلام یک سری تصاویر میزارم ببینید مناسبه اولی همون عکس روی رمان هست اگه وسط تصویر یک ساعت تعبیه بشه خیلی خوبه عکس زیر هم تکیشه یا از عکسهای زیر به صورت ترکیب با عکس بالا ویا به تنهایی استفاده کنید به ترتیب تر جیح خودم اونا رو میزارم مثلا این عکسها اگه با یک تصویر صورت توامان بر روی هم که هم زمان هر دو دیده شوند نیز بد نیست. با سپاس از شما در ۱۴۰۰/۸/۱۹ در 14:10، اسمعیل Ismail گفته است: این تصویر آخری هم کیفیت بالای داره اگه با یک تصویر آقا روی هم قرار بگیره که همزمان دیده بشه بد نیست فکر کنم از همه بهتره باشه فقط تصایر آقا متناسب باشه ترجیحا متمایل به نیم رخ با سپاس @Damon.S_E بزارین منم تا اخر امروز تصاویری که پیدا کردم رو بفرستم شاید مورد تاییدتون بودن @اسمعیل Ismail 2 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nobody ارسال شده در 22 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۴۰۰ ۲ دقیقه قبل، Damon.S_E گفته است: بزارین منم تا اخر امروز تصاویری که پیدا کردم رو بفرستم شاید مورد تاییدتون بودن @اسمعیل Ismail با سپاس چون چند پیام با هم بود فقط در زیر آخری تگ کرده بودم. با تشکر مجدد منتظر تصاویر میمانم🙏🏽 @Damon.S_E 3 ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ این عکس رو اگه بخواین میتونم حالت اینه یا بزارم تقریبا این سبکی و حالا فیلتر و چیزای دیگه روش میخوره که جذابش میکنه @اسمعیل Ismail 2 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nobody ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ با سلام وتشکر اون عکسها که گفتین اشاره به ماشین زمان داره به موضوع خیلی جور نیست بیشتر عکسها رو دید بودم تقریبا این عکس ساعت چون معمایی هست اگه ترکیب بشه بدنیست در رمان اسم ساعت و عقربه ها زیاد تکرار داره برای همین باید یک ساعت معمایی مثلا با یک چهره ترکیب بشه تا به منظور اشاره کند. شما با این ساعت موافق نیستین؟ از لحاظ کیفیت نیز بالاترین پیکسل رو داره باسپاس مجدد 4 ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۳ در 20:05، اسمعیل Ismail گفته است: با سلام وتشکر اون عکسها که گفتین اشاره به ماشین زمان داره به موضوع خیلی جور نیست بیشتر عکسها رو دید بودم تقریبا این عکس ساعت چون معمایی هست اگه ترکیب بشه بدنیست در رمان اسم ساعت و عقربه ها زیاد تکرار داره برای همین باید یک ساعت معمایی مثلا با یک چهره ترکیب بشه تا به منظور اشاره کند. شما با این ساعت موافق نیستین؟ از لحاظ کیفیت نیز بالاترین پیکسل رو داره باسپاس مجدد خب پس اوکی ببین کیفیت عکس یه طرف زیبا بودن تصویر یه طرف. بنظرم من این عکس زیبایی بصیری نداره و روی جلد زیبا نیست اما از لحاظ کیفیت خوبه! 1 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ @اسمعیل Ismail 1 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ این سبک ها هم هست @اسمعیل Ismail 3 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nobody ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) با سلام خوب این عکسها همه خوب هستند اما چند تاشون قبلا هم دیده بودم مشکلشون نوشتههای تبلیغاتی درون زمینه دارند که قابل حذف هم نیستن . ساعت شنی خورشیدی و شنی عقابی. , اون ساعت که من گفتم به خاطر مارپیچ بودن طرح معما میکنه و به خواننده القاء فرو رفتن در زمان رو داره. حالا هر کدام شما نظرتون هست یکی از اون دو تا شنی که شما گفتین یا اینی که من گفتم باطرح نیم رخ یک صورت اگه در بیاد به طوری که تصویر درون هم باشه اما هر دو با هم دیده بشن و پوششی روی هم نداشته باشند فکر کنم خوب باشه با سپاس فقط چهره مردی رو که میگذارید بور نباشد سپاس @Damon.S_E ویرایش شده 25 آبان، ۱۴۰۰ توسط اسمعیل Ismail 2 ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 27 دقیقه قبل، اسمعیل Ismail گفته است: با سلام خوب این عکسها همه خوب هستند اما چند تاشون قبلا هم دیده بودم مشکلشون نوشتههای تبلیغاتی درون زمینه دارند که قابل حذف هم نیستن . ساعت شنی خورشیدی و شنی عقابی. , اون ساعت که من گفتم به خاطر مارپیچ بودن طرح معما میکنه و به خواننده القاء فرو رفتن در زمان رو داره. حالا هر کدام شما نظرتون هست یکی از اون دو تا شنی که شما گفتین یا اینی که من گفتم باطرح نیم رخ یک صورت اگه در بیاد به طوری که تصویر درون هم باشه اما هر دو با هم دیده بشن و پوششی روی هم نداشته باشند فکر کنم خوب باشه با سپاس فقط چهره مردی رو که میگذارید بور نباشد سپاس @Damon.S_E راستش ساعت ها بجز اخری روشون طرح تبلیغاتی نداره اما اگه منظورتون اون کادر سورمه ایی رنگ هست که اون برش میخوره ۱۶ *۹ میخوره که اندازه قالب بشه و طرح اخری رو شما اگه خوشتون اومده کنید من خامش رو براتون میارم خب صورت نیم رخ یکم کار رو سخت میکنه چون باید دنبال یه عکسی باشم که ضاویه خوبی داشته باشه و اون وقت برای اینکه همرنگ در بیاد با عکس تم سیاه سفید بدم که فکر نکن شما تاییدش بکنید ویرایش شده 25 آبان، ۱۴۰۰ توسط Damon.S_E 1 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، Damon.S_E گفته است: راستش ساعت ها بجز اخری روشون طرح تبلیغاتی نداره اما اگه منظورتون اون کادر سورمه ایی رنگ هست که اون برش میخوره ۱۶ *۹ میخوره که اندازه قالب بشه و طرح اخری رو شما اگه خوشتون اومده کنید من خامش رو براتون میارم خب صورت نیم رخ یکم کار رو سخت میکنه چون باید دنبال یه صواری باشم که ضاویه خوبی داشته باشه و اون وقت برای اینکه همرنگ در بیاد با عکس تم سیاه سفید بدم که فکر نکن شما تاییدش بکنید @اسمعیل Ismail 1 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nobody ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ روی همه اونها به غیر از دومی و سومی آرم پرستوک رو داره که اصلا این عکسها باید از اون سایت خریداری بشه من تو سایتش قبلا رفتم. 2 ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nobody ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ حالا عکس صورت به انتخاب خودتون فقط معروف نباشن چون مشکل ایجادمیشه 2 ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ ۱ دقیقه قبل، اسمعیل Ismail گفته است: روی همه اونها به غیر از دومی و سومی آرم پرستوک رو داره که اصلا این عکسها باید از اون سایت خریداری بشه من تو سایتش قبلا رفتم. درسته اما مثل عکس اول اگه در اون حد محو باشه با فیلتر و ... دیگه میتونم ناپدیدش بکنم اما عکس اخری به قدری واضح هست که نشه ناپدید بشه 1 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Damon.S_E ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 2 دقیقه قبل، اسمعیل Ismail گفته است: حالا عکس صورت به انتخاب خودتون فقط معروف نباشن چون مشکل ایجادمیشه خب اخه هنوز عکس موردنظرتون رو هنوز به من نگفتید!!! و اینکه ساعت شنی ها خودشون زیبایی بصیری داره اگه بخوایم عکسی ادغام کنیم بنظرتون اون زیبایی رو از بین نمیبره؟ ویرایش شده 25 آبان، ۱۴۰۰ توسط Damon.S_E 1 1 مقدمه : شنیده بودم قلب هر كس به اندازه مشت گره كرده اش است... مشت میكنم... و خیره می شوم به انگشتان گره خورده ام... دستم را می چرخانم و دور تا دورش را نگاه می كنم... چقدر كوچك و نحیف باید باشد قلبم! در عجبم از این كوچك نحیف! كه چه به روزم آورده! وقتی تنگ می شود... می خواهم زمین و زمان را بهم بدوزم! وقتی می شكند... چنگ می اندازد به گلویم و نفس را سخت می كند! وقتی كه می خواهد و نمی تواند... موج موج اشك می فرستد سراغ چشمهایم... در عجبم از این كوچك نحیف...... «احمد شاملو» لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده