86ttSaba ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام درخواست جلد داشتم برای رمان این مغز با افکار به فروش میرسد ویرایش شده 30 آبان، ۱۴۰۰ توسط همکار گرافیست 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۱۴ در 01:03، 86ttSaba گفته است: سلام درخواست جلد داشتم برای رمان این مغز با افکار به فروش میرسد @Gh.azal با شما عزیزم 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ 9 دقیقه قبل، مدیر گرافیست گفته است: @Gh.azal با شما عزیزم چشم❤ سلام عزیزم من گرافیست شما هستم چیزایی که مورد پسندت هست که جلدت چطوری باشه رو بگو و اینکه اسمت نام کاربری باشه یا نام و فامیلی... عکسی مد نظر داری بفرستی یا اینکه من برات مطابق اون چیزی ک میخوای چند نمونه عکس ارسال کنم گلم:) @86ttSaba 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ مدیر جان نویسنده جلد پسندید بی زحمت تاپیک ببند. @مدیر گرافیست 2 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۵ در 23:06، Gh.azal گفته است: مدیر جان نویسنده جلد پسندید بی زحمت تاپیک ببند. @مدیر گرافیست جلد رو اینجا هم بفرست عزیزم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 30 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۴۰۰ ممنون مدیر جان تاپیک ببند. @مدیر گرافیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده