Ghazal.M ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ سلام قشنگم درخواست طراحی جلد برای رمانم و دارم ۲۵ پارت گذاشتم @مدیر گرافیست و اینکه نمیشه @Gh.azal جلد رمانم و بزنه؟ 4 1 نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 39 دقیقه قبل، Qazal گفته است: سلام قشنگم درخواست طراحی جلد برای رمانم و دارم ۲۵ پارت گذاشتم @مدیر گرافیست و اینکه نمیشه @Gh.azal جلد رمانم و بزنه؟ دستشون پره عزیزم عکستون رو ارسال کنید @جانان بانو با شما 3 1 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ سلام وقتتون بخیر عزیز جان من گرافیست شما هستم، اول عکس مورد نظرتون رو ارسال کنید، بعد هر نظری پیشنهادی چیزی دارید به من بگید تا روی جلد اعمال کنم. 3 1 1 تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، جانان بانو گفته است: سلام وقتتون بخیر عزیز جان من گرافیست شما هستم، اول عکس مورد نظرتون رو ارسال کنید، بعد هر نظری پیشنهادی چیزی دارید به من بگید تا روی جلد اعمال کنم. جانان خوشگله دستت درد نکنه میخوای جلد رمانم وبزنی😘💕😂 در ابتدا ازت تشکر کنم خب نگاه این عکس و میخوام اصلی باشه ولی نوشته های روی عصا رو می تونی پاک کنی؟ 2 1 نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، Qazal گفته است: جانان خوشگله دستت درد نکنه میخوای جلد رمانم وبزنی😘💕😂 در ابتدا ازت تشکر کنم خب نگاه این عکس و میخوام اصلی باشه ولی نوشته های روی عصا رو می تونی پاک کنی؟ عزیز جان بله میتونم پاک کنم اما عکستون برای جلد مناسب نیست بانو، چون عمودی هستش و روی جلد اصلا خوب در نمیاد 3 تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ این عکسم میخوام یک جایی کنار همین جا بدی😂 چون نگاه ژانرش تراژدی ، عاشقانه ، اجتماعیه 😂 معمایی هم هست 4 نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اگر مایل باشید میتونم در پیدا کردن عکس کمکتون کنم بانو 2 تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 3 دقیقه قبل، Qazal گفته است: این عکسم میخوام یک جایی کنار همین جا بدی😂 چون نگاه ژانرش تراژدی ، عاشقانه ، اجتماعیه 😂 معمایی هم هست خب بانو جان این عکستون عالیه اما عکس قبلی متاسفانه اصلا خوب نیست اگر میخواید عکس دیگه ای پیدا کنید تا براتون ادغام کنم، اگر هم نمیخواید این عکس هم به تنهایی عالی میشه ☺️ ویرایش شده 15 آبان، ۱۴۰۰ توسط جانان بانو 2 تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، جانان بانو گفته است: عزیز جان بله میتونم پاک کنم اما عکستون برای جلد مناسب نیست بانو، چون عمودی هستش و روی جلد اصلا خوب در نمیاد 😥😥خب الان چیکار کنم؟ من می خواستم همین باشه😥😥 2 1 نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 3 دقیقه قبل، Qazal گفته است: 😥😥خب الان چیکار کنم؟ من می خواستم همین باشه😥😥 میتونید در همین زمینه عکس دیگه ای پیدا کنید، مطمئناً عکس های دیگه ای هم هستش جان دل اما عکستون چون عمودی هستش خیلی بد میشه روی جلد ویرایش شده 15 آبان، ۱۴۰۰ توسط جانان بانو 2 1 تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ هم اکنون، جانان بانو گفته است: میتونید در همین زمینه عکس دیگه ای پیدا کنید، مطمئناً عکس دیگه ای هم هستش جان دل اما عکستون چون عمودی هستش خیلی بد میشه روی جلد خب نمیشه دراپ کنیم؟😥 2 1 نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ از پهنا کمش کردم😞 4 نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، Qazal گفته است: از پهنا کمش کردم😞 3 دقیقه قبل، Qazal گفته است: خب نمیشه دراپ کنیم؟😥 بانو من الان براتون یک ادغام انجام میدم اگر خوشتون اومد با همون براتون جلد میزنم! چند لحظه صبر کنید.. 3 1 تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ هم اکنون، جانان بانو گفته است: بانو من الان براتون یک ادغام انجام میدم اگر خوشتون اومد با همون براتون جلد میزنم! چند لحظه صبر کنید.. 😂😂تا وقتی با چشمام نبینم بد میشه ولکن نیستم😂😂😂💔 3 نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 2 تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 6 دقیقه قبل، Qazal گفته است: 😂😂تا وقتی با چشمام نبینم بد میشه ولکن نیستم😂😂😂💔 نمیدونم چطور زدمش اما خوب خودمم نمیدونم 😂✋🏻 2 تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، جانان بانو گفته است: نمیدونم چطور زدمش اما خوب خودمم نمیدونم 😂✋🏻 خیلی شلوغ شد😂😄😂 ببخشید تو رو خدا اذیتت کردم گیر دادم به مرد عصا به دست😥💔 آخه کارکتر اصلی عصا داره😥💔 3 1 نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ نگاه جانان جان همون عکس تکی مرد عصا داره رو تکی بزنی خوب نمیشه؟💔 2 نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 5 دقیقه قبل، Qazal گفته است: نگاه جانان جان همون عکس تکی مرد عصا داره رو تکی بزنی خوب نمیشه؟💔 ایناش سیاهش کردم😂💔 1 1 نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 6 دقیقه قبل، Qazal گفته است: نگاه جانان جان همون عکس تکی مرد عصا داره رو تکی بزنی خوب نمیشه؟💔 گفتم که بانو چون عمودیه و جلد هم افقی هستش بد میشه جانا تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، Qazal گفته است: ایناش سیاهش کردم😂💔 میخوای برم برات بگردم بانو؟ تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ghazal.M ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، Qazal گفته است: ایناش سیاهش کردم😂💔 11 دقیقه قبل، جانان بانو گفته است: عکس بالاییه رو جایگزین این عکسی که ادغام کردین لطفاً بکن بینم چجوری میشه😂💔 لطف کن تو روخدا 2 نویسنده رمانهای کامل شده: به یادت بیاور، ماندن یا رفتن، سرپناهی دیگر، پشیمان میشوی در حال تایپ: محنت دیدگان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، Qazal گفته است: عکس بالاییه رو جایگزین این عکسی که ادغام کردین لطفاً بکن بینم چجوری میشه😂💔 لطف کن تو روخدا صبر کن بانو جان الان انجام میدم 1 تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 1 تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، جانان بانو گفته است: 8 دقیقه قبل، Qazal گفته است: عکس بالاییه رو جایگزین این عکسی که ادغام کردین لطفاً بکن بینم چجوری میشه😂💔 لطف کن تو روخدا بفرما بانو تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده