نارسیس عرب زاده ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ سلام من از سایت بیرون رفتم الان نمیتونم بیام تو گپ خصوصی تا گزارش نقدو برسی هامو بدم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2 Niraly ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 17 دقیقه قبل، Gh.aꨄ︎ گفته است: باید رمان درحال تایپ داشته باشید و دوساعت در روز آنلاین بشید. خب من تایپک رمانم رو زدم و منتظرم تایید بشه دوساعت در روز هم آنلاین هستم سابقه حضور در انجمن های دیگه رو هم دارم و با اسول و قواعد نویسندگی آشنا هستم. چطور باید برای رنگ رمانخور اقدام کنم؟ ویرایش شده 15 آبان، ۱۴۰۰ توسط mahoor 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Gh.aꨄ︎ ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 6 دقیقه قبل، نارسیس عرب زاده گفته است: سلام من از سایت بیرون رفتم الان نمیتونم بیام تو گپ خصوصی تا گزارش نقدو برسی هامو بدم سلام خروج رو زدید؟ اگه از سایت خارج شدید باید گزینه ورود رو بزنید و بعد وارد کردن نام کاربری و گذرواژه دوباره با همون اکانت آنلاین بشید. 1 نقل قول .....تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز؟! می کشم ناز یکی، تا به همه ناز کنم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Niraly ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ سلام شرایط رنگ رمانخور چیه؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Gh.aꨄ︎ ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) 11 دقیقه قبل، mahoor گفته است: سلام شرایط رنگ رمانخور چیه؟ باید رمان درحال تایپ داشته باشید و دوساعت در روز آنلاین بشید. ویرایش شده 15 آبان، ۱۴۰۰ توسط Gh.aꨄ︎ 3 نقل قول .....تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز؟! می کشم ناز یکی، تا به همه ناز کنم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Gh.aꨄ︎ ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 39 دقیقه قبل، mahoor گفته است: خب من تایپک رمانم رو زدم و منتظرم تایید بشه دوساعت در روز هم آنلاین هستم سابقه حضور در انجمن های دیگه رو هم دارم و با اسول و قواعد نویسندگی آشنا هستم. چطور باید برای رنگ رمانخور اقدام کنم؟ تاپیک رمانتون که تایید شد و پارتگذاری رو شروع کردید اطلاع بدید، خودم شرایط مقام رمانخور رو براتون توضیح میدم. 3 نقل قول .....تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز؟! می کشم ناز یکی، تا به همه ناز کنم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Niraly ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 3 دقیقه قبل، Gh.aꨄ︎ گفته است: تاپیک رمانتون که تایید شد و پارتگذاری رو شروع کردید اطلاع بدید، خودم شرایط مقام رمانخور رو براتون توضیح میدم. بله ممنونم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نارسیس عرب زاده ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ سلام همین کارو کردم الآنم تو سایتم اما نمیتونم یا وارد نیستم گپ خصوصی و پیداکنمم خودتون میتونید دوباره وصلم کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ 15 دقیقه قبل، نارسیس عرب زاده گفته است: سلام همین کارو کردم الآنم تو سایتم اما نمیتونم یا وارد نیستم گپ خصوصی و پیداکنمم خودتون میتونید دوباره وصلم کنید. مشکلتون چیه عزیزم؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مدیر راهنما ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۴۰۰ @مدیر انتقال میشه لطفا تاپیک رو به بخش پرسش و پاسخ منتقل کنین؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Gh.aꨄ︎ ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۰ 46 دقیقه قبل، نارسیس عرب زاده گفته است: سلام همین کارو کردم الآنم تو سایتم اما نمیتونم یا وارد نیستم گپ خصوصی و پیداکنمم خودتون میتونید دوباره وصلم کنید. با اکانت دیگتون آنلاین شدید. رمز و نام کاربری اکانت قبلیتون رو وارد کنید درست میشه 2 نقل قول .....تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز؟! می کشم ناز یکی، تا به همه ناز کنم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
نارسیس عرب زاده
سلام من از سایت بیرون رفتم الان نمیتونم بیام تو گپ خصوصی تا گزارش نقدو برسی هامو بدم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .