رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا

درخواست تعیین سطح رمان

Nasim.M

پست های پیشنهاد شده

• مدیر کل

«بسم تعالی»
نودهشتیا، سلام!

دوستان پس از این‌که ۲۵ پارت از رمانتون قرار دادید، برای تعیین سطح لطفاً توی این تاپیک درخواست بدید.

رمان‌ها داری چهار سطح:

( حرفه‌ای ) A
( خوب ) B
( متوسط ) C
( تازه کار ) D

این نمره‌ها بر اساس تنها سطح قلم شما هستند و نه موضوع و غیره... تنها مهارت شما در نوشتن سنجیده می‌شود؛ منتها توجه داشته باشید که اگر هر اتفاق کلیشه‌ای، شخصیت پردازی تکراری و یه اتفاق غیر منتظره توی رمانتون وجود داشته باشد، باعث کاهش سطح شما می‌شود.
مثبتی که کنار سطح شما اضافه می‌گردد، به این معناست که سطح قلم شما چیزی سطح انتخاب شده، و سطح قبلیش هست.

توجه داشته باشید که A سبز به معنای کاملا بی‌عیب و نقص و A خاکستری به این معناست که رمان تا حدودی ایرادات جزئی داره.

دلنوشته‌ها سطح نمی‌گیرند و داستان‌ها فقط یک‌بار تعیین سطح می‌شوند. بعد از 10 پارت، می‌تونید برای داستانتون درخواست تعیین سطح بدید.

توجه داشته باشید که هرپارت از رمان یا داستانتون، توی سایت با فونت پیش‌فرض سایت>>۵۰ الی ۶۰ خط گوشی و ۴۰ الی ۵۰ خط سیستم باید باشه.

ضمنًا مواردی که بررسی می‌شوند:

استفاده از انواع توصیفات: شخصیت، مکان، زمان، حالت و... (هر چه استفاده‌ی شما از توصیفات زیباتر و دقیق‌تر باشد، سطح بالاتری را دریافت می‌کند!)
    عدم پرش لحن: اگر معیار می‌نویسید، میان متن به غیر از (دیالوگ‌ها) واژه‌ای را محاوره ننویسید و بالعکس
    شخصیت پردازی: شامل عادات، تنفرها، عالیق، سبک زندگی، سبک معاشرت، ظاهر و باطن و تمامی مواردی که او را از دیگر اشخاص رمان جدا می‌سازد!
    فضاسازی مناسب: سعی کنید فضای رمان اعم از شاد، غمگین، ترس، تنفر و عشق را به خوبی به خواننده القا کنید!
    سیر مناسب رمان: عدم ایجاد سیر بسیار کند و یا تند. سعی کنید سیری متعادل داشته باشید.
    نثر بسیار درست: به غیر از دیالوگ‌ها در متن رمان فعل آخر جمله قرار می‌گیرد و باید به مکان فاعل و مفعول و تمامی نقش‌های زبانی دقت داشته باشید! نوشتن با شیوه‌ی بلاغی تاثیری در کاهش تعیین سطح ندارد؛ منتها استفاده‌ی افراطی و بیش از حد نویسنده از این شیوه، ممکنه باعث کاهش تعیین سطح باشد.
    از عدم رعایت علائم نگارشی و غلط‌های املایی پرهیز کنید. این مورد باعث کاهش سطح شما می‌شود.
    موضوعات کلیشه‌ای به شدت باعث پایین آوردن سطح داستان می‌شوند. بنابراین، تا حد ممکن از موضوعات و شخصیت پردازی جدید و نو استفاده کنید.
    تا حد امکان از یک زاویه‌ی دید استفاده کنید.
    حس آمیزی: در بین مونولوگ‌های رمان، توصیفات و متن رمانتون حس‌آمیزی داشته باشید.
    صحنه پردازی مناسب: ارتباط فیزیکی شخص با محیط پیرامون و پردازش صحیح به آن.

توجه:
- پس از دریافت سطح رمان، تنها یک‌بار درخواست تعیین سطح مجدد را دارید.

هرگونه هرزنامه توی این تاپیک غیر قانونی می‌باشد.

مدیر بخش: @FAR_AX

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 2 هفته بعد...

سلام درخواست تعیین سطح قلم رمانم رو دارم

۲۵ پارت تکمیل شده

@Nasim.M

لینک به دیدگاه

• مدیر کل
6 ساعت قبل، FAR_AX گفته است:

سلام درخواست تعیین سطح قلم رمانم رو دارم

۲۵ پارت تکمیل شده

@Nasim.M

انجام شد✓

لینک به دیدگاه

سلام درخواست تعیین سطح رمانم رو دارم

لینک به دیدگاه

سلام درخواست تعیین سطح رمانم رو دارم.با تشکر.

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، ساندیس گفته است:

سلام درخواست تعیین سطح رمانم رو دارم

انجام شد.

■ هر پارت از رمان داخل سایت با فونت پیش فرض سایت باید ۵۰ الی ۶۰ خط در گوشی و ۴۰ الی ۵۰ خط در سیستم باشد. پارت ۹ در رمان شما با فونت پیش‌فرض تایپ نشده، اندازه نوشته‌ها بزرگ‌تر از حد معمول بود و همچنین از پارت ۲۱ رمان به بعد اندازه خطوط پارت‌ها کمتر از ۵۰ خط مشاهده شد.
■ توصیفات رمان کمی مشکل داشت، توصیفات مکان و زمان به خوبی مشهود نبود، مکان‌ها کمی مبهم بود و انگار افراد در یک هاله‌ی مبهم درگیر بودند و بنده نمی‌توانستم به خوبی متوجه جایگاه افراد در محیط اطراف شوم.
برای مثال: هنگامی که یل چشم باز کرد، سخن از پرتگاه و زن و مردی به میان آمد؛ من در دیدگاه اول تصور کردم یل چشم‌های خودش را در کنار یه پرتگاه باز کرده، در حالی که فکر می‌کنم در اون قسمت در حال فکر کردن به گذشته بوده. درسته؟! و این امر به خوبی مشخص نبود.
یا اینکه کاهن اعظم مرد بوده یا زن؟ این امر به خوبی مشخص نشده بود و من با تصور خودم فکر می‌کردم که مرد بوده ولی اگر مرد بوده چگونه پس از چشم باز کردن متوجه صدای زنانه‌اش نشده؟ یا اگر زن بوده این امر به خوبی مشخص نشده بود و من بعد از بیست و پنج پارت هنوز متوجه این موضوع نشدم.
در باقی رمان نیز توصیفات مکان، زمان و شخصیت‌ها در ابهام قرار داشت که بهتر است روی این توصیفات بیشتر کار کنید.
■ لحن رمان شما معیار بود و به غیر از دیالوگ‌ها در مونولوگ‌ها هیچ واژه‌ی محاوره‌ای نباید مشاهده شود؛ اما بیشتر فعل‌های مورد استفاده در رمان شما به‌صورت محاوره بودند. به‌طور مثال: بودن️بودند️آمدن️آمدند

■ نثر بسیار درست: جمله‌بندی رمان درست نبود و اگر چه در اکثر جاها فعل در آخر جمله می‌آمد؛ اما استفاده شما در حروف ربط (از، که، و، ...) مشکل داشت و خوانش رمان را با سختی مواجه می‌کرد. بهتر است روی جمله‌بندی رمان بیشتر کار کنید.
■ نکات نگارشی رمان به شدت مشکل داشت! استفاده از فاصله‌ها و نیم فاصله‌ها اصلا به خوبی رعایت نشده و همچنین جای‌گذاری علائم نگارشی (. ، ؛ !) نیز به شدت مشکل داشت. همچنین فاصله‌ی بعد از علائم نگارشی هم در بیشتر نقاط رمان رعایت نشده بود. به غیر از این نکات غلط‌های املایی بسیاری درون رمان مشاهده میشد که در طول ۲۵ پارت کاملا در همه جا مشهود بود.
غردوغبار، موقیعت، خلئ، سلطنطیه
گرد و غبار️موقعیت️خلأ️سلطنتیه
این‌ها فقط چند تا از غلط‌های املایی رمانتون بود و غلط‌های املایی خیلی بیشتر از این به چشم می‌خورد.
و همچنین عدد‌ها در رمان به صورت حروف نوشته میشن. ۳۹مین️ سی و نهمین

و در نهایت رمان شما موضوع جذاب و به دور از کلیشه داشت، امیدوارم با برطرف کردن ایرادات، رمانتون رو به رمانی عاری از هرگونه نقص تبدیل کنید.😇🥺

تنها یک‌بار دیگر می‌توانید درخواست تعیین سطح مجدد بدید.

با سپاس از صبر شما🩵

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ در 22:47، Shahrokh گفته است:

سلام درخواست تعیین سطح رمانم رو دارم.با تشکر.

انجام شد

■ توصیفات مکان و شخصیت اکثرا ضعیف بوده و مخصوصا مکان‌ها و صحنه‌ها به خوبی وصف نشده بود.

■ لحن رمان شما معیار بود و در لحن معیار به غیر از دیالوگ‌ها هیچ کلمه‌ی محاوره‌ای نباید به چشم بخورد؛ اما در برخی قسمت‌ها در مونولوگ‌ها کلمات به‌صورت محاوره به چشم می‌خورد. مانند: زندگیش، قدیمیش، جوانیش و ... که طریقه صحیح نوشتن این کلمات به صورت ادبی زندگی‌اش، قدیمی‌اش، جوانی‌اش می‌باشد.

■ سیر رمان تا پارت سوم سیری تند و خسته کننده بود که ذهن خواننده را کمی کسل می‌کرد؛ اما بعد از پارت سوم این سیر به سیری متعادل و مناسب بازگشت.

■ نثر رمان در برخی جملات فعل آخر جمله قرار نگرفته بود، یا باید فعل به‌صورت لفظی یا معنوی حذف شود و یا به غیر از دیالوگ‌ها، فعل حتما باید آخر جمله بیاید.

■ علائم نگارشی رمان به شدت مشکل داشت، تعدادی انگشت‌شمار غلط املایی در رمان مشاهده شده و فاصله‌ها بعد از علائم نگارشی به هیچ وجه‌ رعایت نشده بود‌.

با سپاس از صبر شما🩵

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام درخواست تعیین سطح رمانم رو دارم.با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام و وقت بخیر.

@FAR_AX عزیزم خدا قوت 🌹

درخواست تعیین سطح رمان رو داشتم.

سپاس.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۲/۶ در 21:21، Shahrokh گفته است:

سلام درخواست تعیین سطح رمانم رو دارم.با تشکر

سلام دوست عزیز

تعیین سطح رمان به احتمال صفر امکان انجام شد.

■ توصیفات شخصیت‌ها کمی ضعیف بود، توصیفات مکان یا کم بود و یا با پشت سر هم آمدن توصیفات کمی خواننده را گیج می‌کرد.

■ استفاده از برخی کلمات محاوره مانند: زندگیش، جوانیش و... در رمان مشاهده میشد. 

طرز صحیح نوشتن این کلمات: زندگی‌اش، جوانی‌اش و... 

■ علائم نگارشی رمان تا حدودی ضعیف بود، نیم‌ فاصله‌ها و فاصله‌ها به درستی رعایت نشده، فاصله بعد از علائم نگارشی هم در برخی قسمت‌ها درست نبود و نحوه قرار گیری علائم نگارشی هم در برخی قسمت‌ها اشتباه بود.

■ محتوای رمان تا پارت ۲۵ تقریبا کلیشه‌ای به‌نظر می‌آید.

با سپاس از صبر شما🩵

لینک به دیدگاه

سلام منظورتون از کلیشه ای بودن تو این رمان چیه؟!

موقع مکالمه بین دو کارکتر باید بگیم زندگیش چون اینجور تلفظ میشه.

هنوز در حال ویرایش مجدد هستم.اگه میشه سطح رمان رو تعیین کنید که از A تا D  تو کدوم دسته قرار میگیره؟؟

لینک به دیدگاه

درود وقت بخیر درخواست تایین سطح 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Shahrokh گفته است:

سلام منظورتون از کلیشه ای بودن تو این رمان چیه؟!

موقع مکالمه بین دو کارکتر باید بگیم زندگیش چون اینجور تلفظ میشه.

هنوز در حال ویرایش مجدد هستم.اگه میشه سطح رمان رو تعیین کنید که از A تا D  تو کدوم دسته قرار میگیره؟؟

سلام عزیزم سطح رمانتون زده شده متوجه نمیشم منظورتون چیه که تو کدوم دسته قرار میگیره؟

■ چون لحن رمانتون معیار هست بله در مکالمات می‌تونید بگید زندگیش؛ ولی این مطلب که خدمتتون عرض کردم مربوط به مونولوگ‌های رمانتون میشه که قبلا هم بارها خدمتتون عرض کردم عزیزم.

اگر حرف پیش از شناسه ساکن باشد، شناسه تغییر نمی‌کند، مانند: (کتابم، دستتان، سرش...).

اگر حرف پیش از شناسه ا یا و باشد، پیش از شناسه ی می‌آید مانند: (پایش، جایم، مویشان، گیسویتان... .)

اگر حرف پیش از شناسه ی یا کسره باشد، در شناسه های مفرد ا پیش از شناسه اضافه می‌شود، مانند: (خانه‌ام، سینه‌ات، بینی‌اش، زندگی‌اش، جوانی‌اش...).

واژه‌هایی که حرف آخرشان ا یا و باشد، پیش از یای نسبت یا نکره یای دیگری به آنها اضافه می‌شود، مانند: (خدایی، مینایی، جایی، ابرویی، گفتگویی، پرویی....)

■ در رابطه با کلیشه‌ای بودن رمان، اگر موضوع رمانی تکراری باشه و یا موضوعی باشه که در اکثر رمان‌ها مشاهده میشه، میشه گفت اون رمان کلیشه‌ای هست.

موضوع رمان شما در حول محور زندگی یک دختر دانشجو با خانواده‌ای پولدار و یا رویدادهای دانشگاه و دوستی با هم‌دانشگاهی‌های پسر و مشکلات با استادها می‌چرخید و این چیزی هست که من در اکثر رمان‌ها مشاهده کردم. تا ۲۵ پارت از رمانتون تقریبا هیچ تغییری در این رویدادها و یا یک اتفاق مهیج و خاص در رمانتون به وجود نیومد که بتونه رمان شما رو از دیگر رمان‌ها مجزا کنه.

😇

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۲/۱۳ در 23:32، khakestar گفته است:

درود وقت بخیر درخواست تایین سطح 

سلام عزیزم انجام شد.

■ علائم نگارشی و ویراستاری بعضی جاها اشتباه بود.

■ سیر داستان هم کمی تند و مبهم بود.

ممنون از صبوری شما.😇

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• ایجاد مورد جدید...