15Bita ارسال شده در 8 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۴۰۰ نام دلنوشته: رهایی از تعشق نویسنده: بیتافولادی منتظر نقد های زیباتون هستم🥰😘 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Asma,N ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام بیتا جانم @15Bita امیدوارم حالت خوب باشه. خوشحالم که اولین نفری هستم که دلنوشتهی زیبات رو نقد میکنم💕 اسم رمانت خیلی قشنگه، مقدمهات هم بسیار زیبا بود، وصف ها و توصیف هات در دلنوشته عالی بود، لحن و دلنوشته ات هم بسیار به دل مینشست، شاعرانه و ماهرانه بود^^ خیلی از دلنوشته ات خوشم اومد موفق باشی جانِ دلم🌷 ویرایش شده 21 شهریور، ۱۴۰۰ توسط Asma,N 1 نقل قول رمان: رمان مدارِجبر دلنوشته: دلنوشتهی زندگی با طعمِ غم_ دلنوشتهی دلیلِ وجود_ دلنوشتهی زخم پنهان_ دلنوشتهی برای پدربزرگ_ دلنوشتهی هیهات وجود_ داستان: در گروِ حقیقت_ مستند دردسرساز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، Asma,N گفته است: سلام بیتا جانم @15Bita امیدوارم حالت خوب باشه. خوشحالم که اولین نفری هستم که دلنوشتهی زیبات رو نقد میکنم💕 اسم رمانت خیلی قشنگه، مقدمهات هم بسیار زیبا بود، وصف ها و توصیف هات در دلنوشته عالی بود، لحن و دلنوشته ات هم بسیار به دل مینشست، شاعرانه و ماهرانه بود^^ خیلی از دلنوشته ات خوشم اومد موفق باشی جانِ دلم🌷 سلام عزیزم، ممنون خیلی لطف کردی🌹💖 ممنون از نظر دل چسبت، اسمای قشنگم🥰♥️ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .