pegah11z ارسال شده در 8 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) در میان هیاهوی دنیا.. پناهم باش... خلاصه: دختری از جنس شیشه دختری که بازی سرنوشت کاری کرده که یک حصار تنهایی دور خودش بکشه...زندگی این دختر فقط منتظر یک تلنگر...یک تلنگر نه شاید بزرگ یک تلنگر از جنس پناه. قسمتی از رمان: مینویسم در دفتر شعرم اما... همه ب یاد توست نمیداند دوستش دارم .شاید هم میداند و دم نمیزند . هه،میخواهد با این کارهایش دقم دهد،دختری ک در جوانی بخاطر علاقه زیادش مرد . شاید وقتی میبینی دختری مثل من براحتی برایت فدا میشود احساس غرور کنی ولی بدان من با دوریت مجنون تر از قبل درکنج اتاق زانوهایم را بغل میکنم و میبوسم عکس هایت را ساده بگویم لبخندت در قاب دلم مرا میکشد و زنده میکند ....... قبول کن تنها گذاشتنم در میان این همه خاطره چیزی جز سرگردانی ب همراه ندارد بیا و پناهم باش .... ویرایش شده 10 شهریور، ۱۴۰۰ توسط pegah11z 1 نقل قول ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Z.mim ارسال شده در 19 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام عزیزکم ^.^ پناهم باش رو خوندم قلم قوی ای داری که خیلی جای نقد باقی نمیزاره✅ شروعت خوب بود و داستان هم روند جالبی رو دنبال میکنه. توصیفات و فضاسازیت هم مثل قلمت✅ واقعا لذت بردم عزیزم موفق باشی💜💆🏻♀️ @ Gh.a29 ویرایش شده 19 بهمن، ۱۴۰۰ توسط Z.mim 1 1 نقل قول ☆ رمان مُتَّحِدین☆ _______________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pegah11z ارسال شده در 17 اسفند، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۱/۱۹ در ۱۵:۵۹، Z.mim گفته است: سلام عزیزکم ^.^ پناهم باش رو خوندم قلم قوی ای داری که خیلی جای نقد باقی نمیزاره✅ شروعت خوب بود و داستان هم روند جالبی رو دنبال میکنه. توصیفات و فضاسازیت هم مثل قلمت✅ واقعا لذت بردم عزیزم موفق باشی💜💆🏻♀️ @ Gh.a29 مرسی عزیزم از نقد قشنگت 🥰 نقل قول ☕️🌿 دنبال قلبت برو اما عقلت رو همراه خودت ببر 🎶 📝 📷 💙 رمان در حال تایپ 📝💻: 1- "پناهم باش" 2- "تا تلاقی سیاه و سفید ( زندگی سیاه من)" دلنوشته: 1- "جرم عاشقی" 2- " معبد سکوت قلبم" داستان کوتاه: 1- "زمستان مرگ" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .