همکار سایت GHAZAL ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ همکار سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ مهدیسم @MMMahdis وقتی می خندی دنیای من عوض می شه و من هیچ زمانی مثل لجظه هایی که با تو می گذرونم شاد و بی خیال دنیا نیستم. وقت هایی هم که کنار هم نیستیم مرور کارهایی که کردیم و نقشه هایی که برای آینده داریم تپش قلبم رو شدیدتر می کنه! تو بهترین دوستی بودی که تا امروز داشتم و تا همیشه خواهم داشت. امروز روز تولدته و من چقدر خوشحالم که خدا دوستی مثل تو به من بخشیده، تو دوستی با قلب بزرگ اما صداقت کودکانه هستی، دوستی که دنیای من رو رنگی کرده و امیدوارم رنگین کمان زندگیت همیشه رنگارنگ باشه و آسمون دلت آبی و آفتابی … می دونم یک ساله منتظر امروز هستی و دوباره از فردا برای رسیدن جشن تولد بعدیت روزشماری می کنی! برای همین از خدا می خوام هر سال روز تولدت به خودت بگی: “از این بهتر نمی شه” و اما سال بعدش باز هم بهتر از سال قبلش باشه. عزیزم! برای روز تولدت بهترین ها رو برات آرزو می کنم، یه تن سالم، یه قلب پر از عشق، یه چمدون پول و … موفقیت و موفقیت و موفقیت که به زندگیت سرازیر می شه. امیدوارم همیشه خوشبخت و شاد و لبریز از عشق باشی. دوستت دارم، تولدت مبارک! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 اینم کادوت هر کدوم رو که دوست داشتی بردار😁😂😂😂 کیک هم یادت نرهههه😎 14 2 نقل قول 🖤نبضِ مرگ🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار سایت GHAZAL ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ مالک همکار سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ https://uupload.ir/view/989051828863_status_5ef0c45560944da5b11f863a6c5a29fe_4gwg.mp4/ این هم به افتخار خودم و خودت و همهی آبانی ها😂😂😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️ 8 1 1 نقل قول 🖤نبضِ مرگ🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ملیکا ملازاده ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ جیغغغ تاپیک من هنوز تایبد نشده 8 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Masoome ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ جییییییییییییییییییییییییییییییغ تو نمایه تبریک گفتم ولی اینجا ی چی دیگس... تولدت مبااااارک عشقمممم کلی آرزوهای خوب و قشنگ واست ک میدونم ب همشون میرسییییی♡ @MMMahdis 8 1 نقل قول عقرب 🤍 خشاب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Bhreh_rah ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ @MMMahdis خوشگلم که حواست به همه هستتت، تولدت مبارک برات اونایی که ارزوتن رو ارزو میکنم🥺♥️ 7 2 نقل قول نمیتوانست باور کند هرآنچه را که دیده بود در این دنیای ماورایی و جادویی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سانسورچی Nilay07 ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ سانسورچی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ 24 دقیقه قبل، ملیکا ملازاده گفته است: جیغغغ تاپیک من هنوز تایبد نشده اخ گفتیی😑🥲😂 5 1 2 نقل قول دَر جَهاٰنِ تُهی اَزْ عِشْق نِمیماٰنَمْ چُون دَر جَهاٰنِ تُهی اَزْ عِشْق نِمیباٰیَد زیست دِهْخُداٰ تَجْرُبه عِشْقْ نَداٰرَد وَرْنَه مَعْنیِ "مَرْگ" و "جُداٰییْ" بهْ یَقین هَرْدُو یِکیست عِشــــقـے در پَســتوــیِ آتــَشْ و بـہ لـِطــﺂفــَتِ حــَریـــر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر سرپرست ..zAhrA..🌻 ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ مدیر سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ عزیزترینم میلادت مبارک امضای خدا پای تک به تک آرزوهات💚❤💚 @MMMahdis 5 2 نقل قول ❤لینک رمان سیاهکار🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-دلبر- ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ تولد کیههههه، تولد یک عدد بانو، اصلا همه چیز کامل. میدونی من نمیدونم چطوری تولدت رو تبریک بگما اما تولدت خیلی خیلی مبارک 🎈🎉🎊🎆🎇🎂🎂🎂🎁🎁🎁 {کیک هم یادت نره} @MMMahdis 4 2 نقل قول تنفسی که بدون نفس، نفس کشیدن را از یاد میبرد( رمان تنفس بی نفس) ایا میتوان بدون نفس، نفس کشید... تنفسی که محکوم است به بی نفسی ••• مسلخی از جنس درد و تنهایی (دلنوشته مسلخ من) {پایان یافته} 🖤تیزر رمان تنفس بی نفس🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MMMahdis ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ ۱۲ ساعت قبل، Ghazal گفته است: مهدیسم @MMMahdis وقتی می خندی دنیای من عوض می شه و من هیچ زمانی مثل لجظه هایی که با تو می گذرونم شاد و بی خیال دنیا نیستم. وقت هایی هم که کنار هم نیستیم مرور کارهایی که کردیم و نقشه هایی که برای آینده داریم تپش قلبم رو شدیدتر می کنه! تو بهترین دوستی بودی که تا امروز داشتم و تا همیشه خواهم داشت. امروز روز تولدته و من چقدر خوشحالم که خدا دوستی مثل تو به من بخشیده، تو دوستی با قلب بزرگ اما صداقت کودکانه هستی، دوستی که دنیای من رو رنگی کرده و امیدوارم رنگین کمان زندگیت همیشه رنگارنگ باشه و آسمون دلت آبی و آفتابی … می دونم یک ساله منتظر امروز هستی و دوباره از فردا برای رسیدن جشن تولد بعدیت روزشماری می کنی! برای همین از خدا می خوام هر سال روز تولدت به خودت بگی: “از این بهتر نمی شه” و اما سال بعدش باز هم بهتر از سال قبلش باشه. عزیزم! برای روز تولدت بهترین ها رو برات آرزو می کنم، یه تن سالم، یه قلب پر از عشق، یه چمدون پول و … موفقیت و موفقیت و موفقیت که به زندگیت سرازیر می شه. امیدوارم همیشه خوشبخت و شاد و لبریز از عشق باشی. دوستت دارم، تولدت مبارک! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 اینم کادوت هر کدوم رو که دوست داشتی بردار😁😂😂😂 کیک هم یادت نرهههه😎 واااای مرسیییو تنکس فور یو عزیزززز دلم😁😍😍🥰🥰🙂🙂🥰😍😍🤩🤩🤩🤩💃😘😘😘😘 معلومه بزرگه رو بر میدارم😘🤩😍😍🥰🥰🤩 🧁🧁🧁🥮🥮🥮🍰🍰🍰🍰🍰 4 1 نقل قول برای خواندن رمان روی متن زیر کلیک کنین. طینت مجروح دختر و پسری از طبار لیلی ومجنون... عاشقانی که به نظاره یکدیگر از دور خو گرفتهاند.... روزی از روزهای عاشقی، درد دوری بر یکی از عشاق سخت میگیرد... برای بازگوی عشقش به سمت دلبر میرود.... دلدادهای را که در کنار محبوبش میبیند به مجنونی واقعی بدل شده، قصد میکند سر به بیایان بگذارد؛ اما... رمان باوانِم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MMMahdis ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ 55 دقیقه قبل، Masoome گفته است: جییییییییییییییییییییییییییییییغ تو نمایه تبریک گفتم ولی اینجا ی چی دیگس... تولدت مبااااارک عشقمممم کلی آرزوهای خوب و قشنگ واست ک میدونم ب همشون میرسییییی♡ @MMMahdis من فدات ممنونم🥰😍😍😍 4 1 2 نقل قول برای خواندن رمان روی متن زیر کلیک کنین. طینت مجروح دختر و پسری از طبار لیلی ومجنون... عاشقانی که به نظاره یکدیگر از دور خو گرفتهاند.... روزی از روزهای عاشقی، درد دوری بر یکی از عشاق سخت میگیرد... برای بازگوی عشقش به سمت دلبر میرود.... دلدادهای را که در کنار محبوبش میبیند به مجنونی واقعی بدل شده، قصد میکند سر به بیایان بگذارد؛ اما... رمان باوانِم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MMMahdis ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ 40 دقیقه قبل، Bhreh_rah گفته است: @MMMahdis خوشگلم که حواست به همه هستتت، تولدت مبارک برات اونایی که ارزوتن رو ارزو میکنم🥺♥️ ممنونم فدات😍🥰🥰😍 3 2 نقل قول برای خواندن رمان روی متن زیر کلیک کنین. طینت مجروح دختر و پسری از طبار لیلی ومجنون... عاشقانی که به نظاره یکدیگر از دور خو گرفتهاند.... روزی از روزهای عاشقی، درد دوری بر یکی از عشاق سخت میگیرد... برای بازگوی عشقش به سمت دلبر میرود.... دلدادهای را که در کنار محبوبش میبیند به مجنونی واقعی بدل شده، قصد میکند سر به بیایان بگذارد؛ اما... رمان باوانِم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MMMahdis ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ 33 دقیقه قبل، زری گل گفته است: عزیزترینم میلادت مبارک امضای خدا پای تک به تک آرزوهات💚❤💚 @MMMahdis ممنونم😍🥰😍🥰🥮🍰🧁🍰🧁 27 دقیقه قبل، جانان بانو گفته است: تولد کیههههه، تولد یک عدد بانو، اصلا همه چیز کامل. میدونی من نمیدونم چطوری تولدت رو تبریک بگما اما تولدت خیلی خیلی مبارک 🎈🎉🎊🎆🎇🎂🎂🎂🎁🎁🎁 {کیک هم یادت نره} @MMMahdis فدایت🥰😍🥰😍🥮🍰🥮🍰 5 2 نقل قول برای خواندن رمان روی متن زیر کلیک کنین. طینت مجروح دختر و پسری از طبار لیلی ومجنون... عاشقانی که به نظاره یکدیگر از دور خو گرفتهاند.... روزی از روزهای عاشقی، درد دوری بر یکی از عشاق سخت میگیرد... برای بازگوی عشقش به سمت دلبر میرود.... دلدادهای را که در کنار محبوبش میبیند به مجنونی واقعی بدل شده، قصد میکند سر به بیایان بگذارد؛ اما... رمان باوانِم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MMMahdis ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، Ghazal گفته است: https://uupload.ir/view/989051828863_status_5ef0c45560944da5b11f863a6c5a29fe_4gwg.mp4/ این هم به افتخار خودم و خودت و همهی آبانی ها😂😂😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️ وای این اهنگه😅😅😅 4 1 نقل قول برای خواندن رمان روی متن زیر کلیک کنین. طینت مجروح دختر و پسری از طبار لیلی ومجنون... عاشقانی که به نظاره یکدیگر از دور خو گرفتهاند.... روزی از روزهای عاشقی، درد دوری بر یکی از عشاق سخت میگیرد... برای بازگوی عشقش به سمت دلبر میرود.... دلدادهای را که در کنار محبوبش میبیند به مجنونی واقعی بدل شده، قصد میکند سر به بیایان بگذارد؛ اما... رمان باوانِم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار سایت GHAZAL ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ مالک همکار سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ 5 دقیقه قبل، MMMahdis گفته است: واااای مرسیییو تنکس فور یو عزیزززز دلم😁😍😍🥰🥰🙂🙂🥰😍😍🤩🤩🤩🤩💃😘😘😘😘 معلومه بزرگه رو بر میدارم😘🤩😍😍🥰🥰🤩 🧁🧁🧁🥮🥮🥮🍰🍰🍰🍰🍰 مبارکت به خوشی استفاده کنی😂😂😂😂❤️❤️❤️💗💗 4 1 نقل قول 🖤نبضِ مرگ🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار سایت GHAZAL ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ مالک همکار سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، MMMahdis گفته است: وای این اهنگه😅😅😅 آری آری جذاب بود 😂😂😂 4 1 1 نقل قول 🖤نبضِ مرگ🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Melika.☆ویژه☆ ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ تولدت مبارک جانا، امضای خدا زیر ارزوهات🥰💙 5 1 نقل قول این نفسا مشقیه من مردم:)🪄🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sara.s312 ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ تولدت مبارک✨ با آرزوی بهترین ها🎈 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MMMahdis ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ ۱ دقیقه قبل، Melika. گفته است: تولدت مبارک جانا، امضای خدا زیر ارزوهات🥰💙 ممنونم😍🤩😘😘 1 دقیقه قبل، sara.s312 گفته است: تولدت مبارک✨ با آرزوی بهترین ها🎈 ممنونم😍🤩😘😘 4 1 نقل قول برای خواندن رمان روی متن زیر کلیک کنین. طینت مجروح دختر و پسری از طبار لیلی ومجنون... عاشقانی که به نظاره یکدیگر از دور خو گرفتهاند.... روزی از روزهای عاشقی، درد دوری بر یکی از عشاق سخت میگیرد... برای بازگوی عشقش به سمت دلبر میرود.... دلدادهای را که در کنار محبوبش میبیند به مجنونی واقعی بدل شده، قصد میکند سر به بیایان بگذارد؛ اما... رمان باوانِم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Maria ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ تولدت مبارکه اوجل خانوم 💋🎁 با آرزوی رسیدن به زیباترین چیزهایی که دوسشون دارییییی 🌸🎈 4 1 1 نقل قول رمان سِرِندیپیتی 🦋🧩 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
..Raha.. ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) زاد روزت مبارک(: زندگیت پر معنا... ویرایش شده 19 آبان، ۱۴۰۰ توسط ..Raha.. 5 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Atria ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ تولدت مبارک عزیزم❤️🦖 5 نقل قول دانلود داستان قص در قلب ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.azal ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ تولدت مبارک خوش رنگ انجمن ایشالا هرچی که آرزوته برسی دختر پاییز🦋😌@[email protected] @MMMahdis 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Beretta ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ بازم تولدت مبارکمووونننن 5 نقل قول عشقی ممنوعه، نفرتی بیپایان و دختری که برای برادرش آیندهاش را نابود کرد اما میفهمد تمام مدت رو دست خورده! رمان بدلکاران، ریسمان سیاه و سفید دختری که برای نجات جان همکارش از چنگ یک خلافکار، جانش را کف دستش میگیرد! رمان اسلحه خودکشی عشقی برخاسته از نفرتی دیرینه میان کشور اوشِن «سرزمین آبها» و کشور اسکورچ «سرزمین آتش» رمان مفقود شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار nina4011☆ویژه☆ ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ تولدت دوباره مبارک مهدیس بانو🎉 @MMMahdis 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Paradise☆ویژه☆ ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۰ تولدت مبارک آبجییییییی. انشالله ک همیشه شاد و خوشبخت باشی و تمام آرزوهات خاطره شن 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .