ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 20 آبان، ۱۴۰۰ ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۴۰۰ به نام نامی عشق بیهوده مگو که دوش حیران شدهای سر حلقهی عاشقان دوران شدهای از زلزله و عشق خبر کس ندهد آن لحظه خبر شوی که ویران شدهای 1 نقل قول رمان: مکمل احساس! داستانی واقعی و تراژدی از زندگی نویسنده با کمی تغییر:) *من، در سقف بالای سرم پرواز و سپس سقوط خواهم کرد! کسی مرگ مرا به چشم نخواهد دید! من درون درهای عمیق فرو میریزم، درحالیکه از ارتفاع میترسم!* به زودی... . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ویراستار Negin jamali☆ویژه☆ ارسال شده در 20 آبان، ۱۴۰۰ مالک ویراستار اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۴۰۰ ماجرای من و تو، باور باورها نیست ماجراییست که در حافظه دنیا نیست نه دروغیم نه رویا نه خیالیم نه وهم ذات عشقیم که در آینهها پیدا نیست تو گمی در من و من درتو گمم باور کن جز در این شعر نشان و اثری از ما نیست شب که آرام تر از پلک تو را میبندم با دلم طاقت دیدار تو تا فردا نیست من و تو ساحل و دریای همیم اما نه! ساحل اینقدر که در فاصله با دریا نیست 2 نقل قول رمان: مکمل احساس! داستانی واقعی و تراژدی از زندگی نویسنده با کمی تغییر:) *من، در سقف بالای سرم پرواز و سپس سقوط خواهم کرد! کسی مرگ مرا به چشم نخواهد دید! من درون درهای عمیق فرو میریزم، درحالیکه از ارتفاع میترسم!* به زودی... . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
َAmir.m ارسال شده در 22 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۴۰۰ نشد سلام دهم عشق را جواب بگیرم غرور یخ زده را رو به آفتاب بگیرم نشد که لحظه ی فرّار مهربان شدنت را بـــه یادگار ، برای همیشه قاب بگیــــرم نشد تقاص همه عمــر تشنه جانـــــی خود را به جرعه ای ز تو از خنده ی سراب بگیرم چرا همیشه تو را ای همه حقیقتم از تو من از خیال بخواهـم و یا ز خواب بگیــرم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .