نارسیس بانو.arabzade ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ سلام شبتون بخیر،دوشب پارت گذاری نکرد م،امشب که اومدم پارت بزارم اصلا صفحه پارت گذاری رمانمودپیدا نکردم سرج هم کردم فقط صفحه خلاصه تا پارت نوزده بالا اومد وعکس شخصیت ها،ندبار دیگه هم تلاش کردم بی فایده بود خروج زدم برگشتم باز هم همون مشکلو داشتم میخواستم بدونم مشکل از کجاست.ممنون میشم کمکم کنید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر راهنما ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ 1 ساعت قبل، نارسیس بانو.arabzade گفته است: سلام شبتون بخیر،دوشب پارت گذاری نکرد م،امشب که اومدم پارت بزارم اصلا صفحه پارت گذاری رمانمودپیدا نکردم سرج هم کردم فقط صفحه خلاصه تا پارت نوزده بالا اومد وعکس شخصیت ها،ندبار دیگه هم تلاش کردم بی فایده بود خروج زدم برگشتم باز هم همون مشکلو داشتم میخواستم بدونم مشکل از کجاست.ممنون میشم کمکم کنید. بانو پاسختون رو در خصوصی دادم مشکل هنوز هم پابرجاست؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .