آفتابگردون ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ نام رمان: تاک ژانرها: عاشقانه، تریلر، تراژدی درخواست طراحی جلد رو داشتم🙏🏻 @مدیر گرافیست 2 *A* داستان سیویک⏳ *A* تاک، سکوتی عاشقانه🌱 *A* اکسیر، تناسخ و طلسم🎴 *A* آکادمی نظامی، جهان موازی🀄(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ @Nasim.M با شما عزیزم 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ 31 دقیقه قبل، مدیر گرافیست گفته است: @Nasim.M با شما عزیزم چشم🌹 8 ساعت قبل، آفتابگردون گفته است: نام رمان: تاک ژانرها: عاشقانه، تریلر، تراژدی درخواست طراحی جلد رو داشتم🙏🏻 @مدیر گرافیست سلام عزیزم من گرافیستت هستم. با همین عکس جلد رو بزنم؟ اسم نویسنده رو چی بذارم؟! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آفتابگردون ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۰ ۹ دقیقه قبل، Nasim.M گفته است: چشم🌹 سلام عزیزم من گرافیستت هستم. با همین عکس جلد رو بزنم؟ اسم نویسنده رو چی بذارم؟! عا اسممو فراموش کردم بنویسم، اسما نقیبی بله با همون زنگوله لطفا جلد بزنین🙏🏻 1 *A* داستان سیویک⏳ *A* تاک، سکوتی عاشقانه🌱 *A* اکسیر، تناسخ و طلسم🎴 *A* آکادمی نظامی، جهان موازی🀄(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ @آفتابگردون امیدوارم خوشت بیاد. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آفتابگردون ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ ۶ ساعت قبل، Nasim.M گفته است: @آفتابگردون امیدوارم خوشت بیاد. ممنونم خیلی خوب شده😍🌟 فقط اگه ممکنه اون قلبا حذف بشن و به نظرتون اگه اسم رمان به رنگ سبز یا قرمز باشه مشکلی با پس زمینه نداره و خوب میشه؟ 2 *A* داستان سیویک⏳ *A* تاک، سکوتی عاشقانه🌱 *A* اکسیر، تناسخ و طلسم🎴 *A* آکادمی نظامی، جهان موازی🀄(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، آفتابگردون گفته است: ممنونم خیلی خوب شده😍🌟 فقط اگه ممکنه اون قلبا حذف بشن و به نظرتون اگه اسم رمان به رنگ سبز یا قرمز باشه مشکلی با پس زمینه نداره و خوب میشه؟ هر طور خودت دوست داری عزیزم رنگ فونت رو عوض کنم؟! 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، آفتابگردون گفته است: ممنونم خیلی خوب شده😍🌟 فقط اگه ممکنه اون قلبا حذف بشن و به نظرتون اگه اسم رمان به رنگ سبز یا قرمز باشه مشکلی با پس زمینه نداره و خوب میشه؟ اگه میخوای رنگ فونت رو عوض کنم بگو چه رنگی باشه که عوض کنم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آفتابگردون ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ ۱۵ دقیقه قبل، Nasim.M گفته است: اگه میخوای رنگ فونت رو عوض کنم بگو چه رنگی باشه که عوض کنم قرمز رنگ باشه لطفا اما فونتش خوبه 2 *A* داستان سیویک⏳ *A* تاک، سکوتی عاشقانه🌱 *A* اکسیر، تناسخ و طلسم🎴 *A* آکادمی نظامی، جهان موازی🀄(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ 2 دقیقه قبل، آفتابگردون گفته است: قرمز رنگ باشه لطفا اما فونتش خوبه رنگ قلبا خوبع بذارم رنگ فونت و قلبارو بردارم؟ 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ @آفتابگردون 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آفتابگردون ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۴۰۰ ۱۰ ساعت قبل، Nasim.M گفته است: @آفتابگردون عالیه ممنونم زحمت کشیدین😍🙏🏻💚 1 *A* داستان سیویک⏳ *A* تاک، سکوتی عاشقانه🌱 *A* اکسیر، تناسخ و طلسم🎴 *A* آکادمی نظامی، جهان موازی🀄(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nasim.M ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ 1 ساعت قبل، آفتابگردون گفته است: عالیه ممنونم زحمت کشیدین😍🙏🏻💚 قربونت🌹 @مدیر گرافیست 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده