Gisoo_f ارسال شده در 8 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۴۰۰ نام خدا نام رمان: اصیلا ژانر: عاشقانه، جنایی به قلم گیسو هدف: همیشه توی زندگیت بجنگ و بجنگ، حتی اگه بازهم زمین بخوری و به صفر برسی باز هم بلندشو، و بجنگ. ساعات پارت گذاری رمان: نامعلوم خلاصه: من به وجود اومدم برای انتقام و شکستن آدمهایی که شکستنم، برای تباهی و نابودی آدمهای مقابلم! من یک دخترم؛ نه از جنس ضعیف بودن نه از جنس قوی بودن من کسی هستم که روزها مردونه میجنگه شبها زنونه گریه میکنه. من دنیام رو بدون هیچ کمکی تکی ساختم نه اینکه کسی کمکم نکرده باشه نه... . من اصلاً کسی رو نداشتم که کمکم کنه اونا ازم گرفتنشون و من قراره نابودشون کنم من اصیلام! بررسی و نقد رمان اصیلا: 1 نقل قول دلنوشته آشوب وِداع🥂🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سحرصادقیان ارسال شده در 9 مرداد، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۴۰۰ اصیلا یعنی چی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gisoo_f ارسال شده در 9 مرداد، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۴۰۰ 6 ساعت قبل، سحرصادقیان گفته است: اصیلا یعنی چی یه نوع اسم دختر از ریشه عربی و ایرانی هست و اینطوری ک من فهمیدم یعنی بانوی با اصالت 💙🙂 1 نقل قول دلنوشته آشوب وِداع🥂🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .