Niraly ارسال شده در 22 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) تخیلات بهترین دنیا برای زیستن! نام رمان: پاندانوس نویسنده: *mahoor* ژانر: فانتزی، معمایی پارتگذاری: هفتهای یک بار خلاصه: دنیا محکومت میکند به داشتن هدف! حال دعوت شدی به مسابقهای در جهان دیگر! پاداش پیروزیات، آزادی و نتیجه باختت، حبس تا ابد است. حال باید بین هزاران سرزمین از جهانی نامعلوم باید به دنبال دلیل زندگانیت باشی تا از این دنیای نامعلوم رهایییابی! چه بسا نمیدانی هدف خالق بازی خود توست. صفحه نقد رمان پاندانوس:) ویرایش شده 12 آذر، ۱۴۰۰ توسط mahoor 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Night shadow ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ هلو و بالاخره یه رمان با موضوع مرگ و میر و جنایت و قتل پیدا کردم. اسم رمانت برای کسی مثل من که عاشق جنایت و معما و قتله خیلی جذاب بود. مخصوصا بخش گور!! یو دوست داری رمانم رو بخون و پارت به پارت نقد کن، برای نقد رمانت بعد از پارت گذاریت خواهم اومد😊 1 1 نقل قول رمانها: رافلزیا سیگنال پنج لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Niraly ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۴۰۰ 27 دقیقه قبل، Night Shadow گفته است: هلو و بالاخره یه رمان با موضوع مرگ و میر و جنایت و قتل پیدا کردم. اسم رمانت برای کسی مثل من که عاشق جنایت و معما و قتله خیلی جذاب بود. مخصوصا بخش گور!! یو دوست داری رمانم رو بخون و پارت به پارت نقد کن، برای نقد رمانت بعد از پارت گذاریت خواهم اومد😊 مرسی عزیزم حتما به رمانت سر میزنم💕 فقط برای اینکه اگه پارت گذاشتم برات اعلامیه بیاد پایین صفحه دنبال کردن رو بزن لطفا🤍 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طراح گرافیک سادات.۸۲ ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ طراح گرافیک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۲ در 09:03، mahoor گفته است: تخیلات بهترین دنیا برای زیستن! نام رمان: نجات دهنده در گور خفته است! نویسنده: *mahoor* ژانر: فانتزی، معمایی پارتگذاری: هفتهای یک بار خلاصه: دنیا محکومت میکند به داشتن هدف! حال دعوت شدی به مسابقهای در جهان دیگر! پاداش پیروزیات، آزادی و نتیجه باختت، حبس تا ابد است. حال باید بین هزاران سرزمین از جهانی نامعلوم باید به دنبال دلیل زندگانیت باشی تا از این دنیای نامعلوم رهایییابی! چه بسا نمیدانی هدف خالق بازی خود توست. رمان نجات دهنده در گور خفته است! خلاصت قشنگ بود اما اسم رمانت خیلی طولانیه بهتره عوضش کنی. 1 نقل قول رمان کابوس افعی _ تخیلی رمان ها: دیگه نیستم _ تقدیرخونین _ عصیانگرقرن _ پس از تردید(چاپ شده) _ کابوس افعی داستان ها: زیرتخت _ ماژور _ شیشه شکسته _ آخرین لحظه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .