M.f ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) سلام درخواست پوستر برای رمان غزال گریز پای من رو دارم. @مدیر گرافیست ویرایش شده 30 آبان، ۱۴۰۰ توسط همکار گرافیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر گرافیست ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ @15Bita پوستر این رمان با شما، با نویسنده ارتباط بگیرید 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ 41 دقیقه قبل، مدیر گرافیست گفته است: @15Bita پوستر این رمان با شما، با نویسنده ارتباط بگیرید چشم حتما 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M.f ارسال شده در 10 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۴۰۰ @15Bita سلام پوستر غزال گریز پای من آماده نشد؟! عکسا رو ارسال کرده بودم یک درست کردین مورد پسند نبود گفتیم دوباره درست میکنیم درست نشد؟! 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 10 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۴۰۰ 20 دقیقه قبل، M.f گفته است: @15Bita سلام پوستر غزال گریز پای من آماده نشد؟! عکسا رو ارسال کرده بودم یک درست کردین مورد پسند نبود گفتیم دوباره درست میکنیم درست نشد؟! سلام عزیزم، فقط فونت ها مونده تا امروز یا حداکثر فردا ارسال میشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M.f ارسال شده در 10 آذر، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۴۰۰ ممنون از شما 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 13 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۴۰۰ نویسنده پوستر رو تایید کردن، اتمام کار @مدیر گرافیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده