Heart ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) ببینییییید چیشدهههه🥺💛 انجمن قشنگمون اپلیکشن داره،حتما حتما نصب کنید😂😉 منتظر تبریک هاتون برای اپلیکشین تازه متولد شدمون هستم🫂🫀 تولدت مبارک گوگولییییی🥴💋 ویرایش شده 26 آبان، ۱۴۰۰ توسط مدیر راهنما 11 1 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اسپم ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ تولدش مبارک❤️ 5 2 نقل قول قوانین انجمن. تاپیک افراد بن شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_NAJIW80_ ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ 🤣🤣🤣جرررر 5 5 نقل قول نبردعشق عسلی رمان تکمیل شدهٔ من تقدیم نگاهتون ♥ داستان مضمحل تکمیل شده♥ ♥رمان پالس وابستگی♥رمان آئیشما💀داستان غلیان🌻دلنوشته آفتاب جلال🌷 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ جیغ تولدش مبارک باشه❤💛 4 2 نقل قول -نه! اشتباه نکن! من از اون و بلایی که سرم آورد نگذشتم! من، فقط، به شیوه خودم، تاوان بعضی حماقتها رو نشونش دادم! من گفتم، تو انجام دادی! همه فکر میکردن اون زنده میمونه و من میمیرم! ولی تهش چی شد؟ من به زندگیم ادامه دادم، اون دار فانی را وداع گفت! من زنده بودم، اون سرش از تنش جدا شد! پایان خاصی برای زندگیش تدارک دیدم! یه داماد، کنار عروسش، تو شب عروسیش، با سری که دیگه رو تنش نیس...! به زودی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sanaz87 ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ 5 ساعت قبل، Heart گفته است: ببینییییید چیشدهههه🥺💛 انجمن قشنگمون اپلیکشن داره،حتما حتما نصب کنید😂😉 منتظر تبریک هاتون برای اپلیکشین تازه متولد شدمون هستم🫂🫀 تولدت مبارک گوگولییییی🥴💋 من همین امروز صبح نصبش کردم. خیلی خفنه. 3 2 نقل قول -نه! اشتباه نکن! من از اون و بلایی که سرم آورد نگذشتم! من، فقط، به شیوه خودم، تاوان بعضی حماقتها رو نشونش دادم! من گفتم، تو انجام دادی! همه فکر میکردن اون زنده میمونه و من میمیرم! ولی تهش چی شد؟ من به زندگیم ادامه دادم، اون دار فانی را وداع گفت! من زنده بودم، اون سرش از تنش جدا شد! پایان خاصی برای زندگیش تدارک دیدم! یه داماد، کنار عروسش، تو شب عروسیش، با سری که دیگه رو تنش نیس...! به زودی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
15Bita ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ تولدش مبارک😂😍♥️ 3 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hony.m ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ تولدش مبارک باشه😂 انشاالله صدو بیست سال عمر کنه😂 انشالله همیشه سایش بالا سر ما باشه😂😌😘 3 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MCH ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ چه باحال ! الان برنامه هم داره ! الان دیدم . بریم برا نصب 3 2 نقل قول در این ظلمات طولانی ، گل رزیست به دنبال روشنایی ! و این است عاشقانه ای بین یک گل رز و خورشید زندگی اش ! همراه با چاشنی اضافه از شش برادر تعصبی 😂 هفت شکوفه درخت جاودانگی دلنوشته: یک روز پاییزی(اتمام یافته) داستان: بلیط یک طرفه(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MCH ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اندروید برنامه چنده ؟ 5 نقل قول در این ظلمات طولانی ، گل رزیست به دنبال روشنایی ! و این است عاشقانه ای بین یک گل رز و خورشید زندگی اش ! همراه با چاشنی اضافه از شش برادر تعصبی 😂 هفت شکوفه درخت جاودانگی دلنوشته: یک روز پاییزی(اتمام یافته) داستان: بلیط یک طرفه(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gh.aꨄ︎ ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ مبارکه~ 6 نقل قول .....تا خدا بنده نواز است، به خلقش چه نیاز؟! می کشم ناز یکی، تا به همه ناز کنم.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MMMahdis ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ ۷ ساعت قبل، Heart گفته است: ببینییییید چیشدهههه🥺💛 انجمن قشنگمون اپلیکشن داره،حتما حتما نصب کنید😂😉 منتظر تبریک هاتون برای اپلیکشین تازه متولد شدمون هستم🫂🫀 تولدت مبارک گوگولییییی🥴💋 مبااارکه تولدتتتتش🥰🥰🥰🥰 5 نقل قول برای خواندن رمان روی متن زیر کلیک کنین. طینت مجروح دختر و پسری از طبار لیلی ومجنون... عاشقانی که به نظاره یکدیگر از دور خو گرفتهاند.... روزی از روزهای عاشقی، درد دوری بر یکی از عشاق سخت میگیرد... برای بازگوی عشقش به سمت دلبر میرود.... دلدادهای را که در کنار محبوبش میبیند به مجنونی واقعی بدل شده، قصد میکند سر به بیایان بگذارد؛ اما... رمان باوانِم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
همکار سایت GHAZAL ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ همکار سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ جرررر😂 تولدش مبارک ایشالله صد و بیست سال سایهاش بالا سرمون باشه😂😂 3 1 نقل قول 🖤نبضِ مرگ🖤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
........ ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۴۰۰ تولدش مبارک انشالله صد و بست ساله بشه😍 هوهو یک دو سه حالا بیا وسط💃🏻😂 5 نقل قول درونـ من دختریـ غمگینـ و بریــدع از زندانیـ که نامشـ زندگیـــست مردهـــ (: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MCH ارسال شده در 27 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۴۰۰ با بغض به بقیه نگاه میکند که برنامه را نصب کرده اند اما وی اندروید تبلتش 4.2 است😭 2 1 نقل قول در این ظلمات طولانی ، گل رزیست به دنبال روشنایی ! و این است عاشقانه ای بین یک گل رز و خورشید زندگی اش ! همراه با چاشنی اضافه از شش برادر تعصبی 😂 هفت شکوفه درخت جاودانگی دلنوشته: یک روز پاییزی(اتمام یافته) داستان: بلیط یک طرفه(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Heart ارسال شده در 27 آبان، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، MCH گفته است: با بغض به بقیه نگاه میکند که برنامه را نصب کرده اند اما وی اندروید تبلتش 4.2 است😭 الهی بگردم😂🤍 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر منتخب Z.A.D ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ کاربر منتخب اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ تولدش مبارک. 3 نقل قول روایتی از پستی و بلندی و دامهای جوانی رمان داو اول (تکمیل شده: اجتماعی، عاشقانه) روایتی از رقابتی خونین رمان هابیل و قابیل (در حال تایپ: تراژدی، عاشقانه) روایتی از فرو ریختن حقایقی به سنگینی تل برفی داستان کوتاه برفکوچ (تکمیل شده: اجتماعی) روایتی از تنیدن در تارهای ذهن و روح داستان کوتاه تنیده در تار (تکمیل شده: روانشناسی، اجتماعی) روایتی از غوطهوری برای رهایی داستان کوتاه غوطهور (تکمیل شده: اجتماعی، روانشناسی) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zhrw._.sl ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ تولدش هپی مپی انشالله سالیان سال سایه ننه ( @N.a25) باباش ( @admin) رو سرش مستدام باشه ( ԅ(¯ㅂ¯ԅ 2 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Beretta ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۴۰۰ ۱ ساعت قبل، Zhrw._.sl گفته است: تولدش هپی مپی انشالله سالیان سال سایه ننه ( @N.a25) باباش ( @admin) رو سرش مستدام باشه ( ԅ(¯ㅂ¯ԅ و خواهرش ( @[email protected])😂✌ 2 2 نقل قول عشقی ممنوعه، نفرتی بیپایان و دختری که برای برادرش آیندهاش را نابود کرد اما میفهمد تمام مدت رو دست خورده! رمان بدلکاران، ریسمان سیاه و سفید دختری که برای نجات جان همکارش از چنگ یک خلافکار، جانش را کف دستش میگیرد! رمان اسلحه خودکشی عشقی برخاسته از نفرتی دیرینه میان کشور اوشِن «سرزمین آبها» و کشور اسکورچ «سرزمین آتش» رمان مفقود شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Masi.fardi ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) تولد تولدت تولدت مبارک، مبارک مبارک تولدت مبارک بیا رمانهارو آپ کن که صد سال زنده باشی😃😂نویسندههارو شاد کن تا که برنده باشی. هر کسی که این اپ رو نصب نکنه بیعقل است😂😂رمانهای خوشگل از دست و بالش پریدهست😂😂😂 😂😛😋🤣 تقدیم به پدر و مادران این اپ به مناسب چند روزگی فرزند نوظهور و نور دیدهی سایت نودهشتیا😁😆 @N.a25 @[email protected] @admin ویرایش شده 29 آبان، ۱۴۰۰ توسط Masi.fardi 2 3 نقل قول 👑🎻 با من بمان عاشقانه ای خاص از جنس فریب! 👩❤️👨❣️ 🐠🏵️ سمفونی چشمانت راز گل سرخ 💞🌹 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh.j ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ مبارکه:/ نقل قول " میم.ز " در راه روی تیمارستان فریاد میکشید: برگرد، من خوب میشم . . . ! رمان-اتاق-۷۲۱ درحال تایپها: داستان از این دیوار خون میچکد * رمان سمفونی قدرت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seniorita ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ (ویرایش شده) منم اومدم تبریک بگم و برم 🙂 تولدتون کلی هپی مپیییییییی♥️♥️💕🥺 بای/:😂♥️ ویرایش شده 29 آبان، ۱۴۰۰ توسط nevisandeye_fazaee نقل قول برای خواندن رمان رِخوَت بر روی لینک کلید کنید آنقدر زنده ماندن ادامه داشت که زندگی کردن، حسرت را بر دلهایمان مهر کرد و آنقدر بیدلیل ادامه یافت که رِخوَت پدیدار گشت و در همان لحظه از انسان هر کاری برآید. شاید که چون چیزی برای از دست دادن و یا به دست آوردن نداشته باشد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Afeljowr ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ برای من بالا نمیاد 😥 1 نقل قول نویسندهٔ داستان : شازده کوچولو و دراکولا رمان در حال تایپ: مالاگاسی دلنوشته: مسترگافها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MCH ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۷ در 14:09، Heart گفته است: الهی بگردم😂🤍 خدانکنه 1 نقل قول در این ظلمات طولانی ، گل رزیست به دنبال روشنایی ! و این است عاشقانه ای بین یک گل رز و خورشید زندگی اش ! همراه با چاشنی اضافه از شش برادر تعصبی 😂 هفت شکوفه درخت جاودانگی دلنوشته: یک روز پاییزی(اتمام یافته) داستان: بلیط یک طرفه(درحال تایپ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ناظر رمان -Ario- ارسال شده در 8 آذر، ۱۴۰۰ ناظر رمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۸/۲۷ در 12:37، MCH گفته است: با بغض به بقیه نگاه میکند که برنامه را نصب کرده اند اما وی اندروید تبلتش 4.2 است😭 با بغض به بقیه نگاه می کند که برنامه را نصب کرده اند اما وی حافظه ندارد!😂🥺 اتفاق از این وحشتناک تر نداریم! حافظه نداره یه عکسم بندازم خدایااااا🙂😂 نقل قول رمانِفیلمِمَرگ🎬! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-ashob- ارسال شده در 9 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۴۰۰ مبارک=/ نقل قول جنون لیلا وار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .