مدیر آگهی Zedbazi ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ .پیتزا پس از ابداع در ایتالیا دچار تغییراتی شد تا به غذای خوشمزهای تبدیل شود که امروز میشناسیم. با توجه به تنوع این غذا، انتخاب اینکه چه پیتزایی سفارش دهیم بسیار سخت است. در این مطلب سعی داریم شما را با انواع پیتزا آشنا کنیم. اگر شما هم از عاشقان پیتزا هستید، با ادامهی این مطلب همراه باشید. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Zedbazi ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ انواع پیتزا حالا که عاشق پیتزا هستید و دوست دارید با انواع آن آشنا شوید، بهتر است بیش از این منتظر نمانید و هرچه زودتر با انواع پیتزا و همینطور بهترین روشهای طبخ آنها آشنا شوید. ۱. پیتزای ناپلی این پیتزا، اصلیترین نوع پیتزا است. تاریخچهٔ آن به قرن هجدهم و شهر ناپل ایتالیا باز میگردد. در این دوره شهروندان این شهر ساحلی بیشتر بهدنبال غذاهای ارزانقیمتی بودند که بتوان آنها را به سرعت میل کرد. در این زمان بود که پیتزای ناپلی ابداع شد. این پیتزا از یک خمیر پیتزا نان نازک همراه با گوجه فرنگی، پنیر،سیر و روغن زیتون تهیه میشد. در آن زمان همهٔ این مواد به فراوانی و با قیمت مناسب یافت میشد و فروشندگان میتوانستند به کمک آنها غذای خوشمزه و ارزانی تهیه کنند که در استطاعت مردم این شهر باشد. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Zedbazi ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ ۲. پیتزای شیکاگو . .این پیتزا نام خود را از شهری گرفته که در آنجا ابداع شد. در اوایل دههٔ ۱۹۰۰ میلادی مهاجران ایتالیایی شهر شیکاگو دنبال چیزی شبیه به پیتزای ناپلی میگشتند. «آیک سول» بهجای تهیهٔ پیتزای ناپلی چیز دیگری در سر داشت. او یک پیتزا با خمیری کلفتتر درست کرد که لبههای آن از سایر قسمتهای آن مرتفعتر بود. او در این پیتزا برروی خمیر، پنیر موتزارلا ریخت، لایهٔ بعدی را گوشت و سبزیجات، و درنهایت برروی همهٔ آنها لایهای از گوجهفرنگی لهشده قرار داد. این ایده بعدها موجب شد، سول رستورانهای زنجیرهای (Uno Pizzeria) موفقی را تأسیس کند. البته یک مدل دیگر از پیتزای شیکاگو وجود دارد که خمیر نازکی داشته و بهجای شکل دایرهای، شکل چهارگوش دارد. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Zedbazi ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ ۳. پیتزای نیویورکی با اینکه پیتزای نیویورکی از پیتزاهای اصیل و قدیمی نیست، اما امروزه به محبوبترین پیتزا در ایالات متحده تبدیل شده است. پیتزای نیویورکی با پیتزای ناپلی تفاوتهایی دارد. با اینکه خمیر پیتزای نیویورکی مانند پیتزای ناپلی نازک است، اما باید بهقدری استحکام داشته باشد تا بتواند قطر نیم متری این پیتزا را تحمل بکند. این پیتزا را میتوان بدون ابزارهای خاصی مانند کارد و چنگال میل کرد که با توجه به سرعت زندگی روزمره در نیویورک این امر بسیار مفید است. شکل خاصی از پیتزای نیویورکی به نام پیتزای سنتلوئیس وجود دارد. این پیتزا در دههی ۱۹۶۰ میلادی توسط اِد و مارگی ایمو ابداع شد. این پیتزا خمیر نازکی دارد و در تهیهٔ آن از مخمر استفاده نمیشود. در آن بهجای پنیر موتزارلا از پنیر پروول استفاده میشود. این پنیر از ترکیب پنیر چدار، موتزارلا و پروولون بهدست میآید. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Zedbazi ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ ۴.پیتزای سیسیلی پیتزای سیسیلی تاحدی شبیه به پیتزای شیکاگو است. ولی با آن ۲ تفاوت دارد. البته هیچ شباهتی به پیتزایی که در شهر سیسیل ایتالیا درست میشود، ندارد. پس داستان پیچیدهٔ آن چیست؟ این پیتزای چهارگوش را در هر کشوری که تهیه کنید، خمیر کلفتی دارد که بافت آن از سایر پیتزاها اسفنجیتر است. پیتزای مرسوم شهر سیسیل با سس گوجهفرنگی، پیاز، سبزیجات، ماهی کولی پر شده و برروی آنها خرده نان ریخته میشود. این مدل پیتزا معمولا در تعطیلاتی مانند کریسمس در سیسیل سرو میشود. اما در آمریکا پیتزای سیسیلی ترکیب سادهای از گوجهفرنگی و پنیر موتزارلاست که در تمام سال صرف میشود. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Zedbazi ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ ۵.پیتزای یونانی پیتزای یونانی برخلاف نامش ربطی به استفاده از مواد یونانی برای تاپینگ پیتزا ندارد. درواقع، پیتزا یک غذای اصیل مدیترانهای نبوده و مهد آن در ایتالیاست. پیتزای یونانی بهوسیلهی مهاجران یونانی که به ایالات متحده آمدند، ابداع شد. این پیتزا نیز ویژگی مخصوص به خودش را دارد. این پیتزا خمیری پفکی دارد که از پیتزای ناپلی کلفتتر و از پیتزای شیکاگو و سیسیلی نازکتر است. همچنین پیتزای یونانی از رب گوجهفرنگیای تشکیل شده است که طعم شدید مرزنگوش میدهد و برروی آن ترکیبی از پنیر چدار و موتزارلا قرار دارد 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Zedbazi ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ ۶.پیتزای کالیفرنیا .پیتزا کالیفرنیا بهخاطر محتویات غیرمعمولاش شناخته شده است. شروع پخت این پیتزا به دههی ۱۹۷۰ میلادی برمیگردد. زمانیکه سرآشپز «اِدو لادو» انواع دستورالعملهای پخت پیتزا را امتحان کرد. او توانست پیتزایی بپزد که از خردل، پنیر ریکوتا، پاته و فلفل قرمز تشکیل شده بود. سپس او این دستورالعمل را به ولفگانگ پاک داد. ولفگانگ از او دعوت کرد تا سرآشپز پیتزای رستورانش بشود. سپس لادو توانست ۲۵۰ دستورالعمل منحصربهفرد پیتزا را ابداع بکند که در نهایت به منوی رستورانهای زنجیرهای «آشپزخانهٔ پیتزای کالیفرنیا» تبدیل شد. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر آگهی Zedbazi ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ مالک مدیر آگهی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۴۰۰ ۷.پای گوجه فرنگی این پیتزا از پیتزای سیسیلی مشتق شده و خمیری ضخیم و چهارگوش دارد که شبیه به خمیر نان فوکوسیا بوده و سرشار از سس گوجهفرنگی است. این پیتزا توسط ایتالیاییهای فیلادلفیا ابداع شد. تفاوت این پیتزا با پیتزای نیویورکی در این است که در آن سس گوجهفرنگی بهجای روی تاپینگ، در زیر آن قرار میگیرد. اما چیزی که باعث تمایز این پیتزا از سایر پیتزاهاست، این است که این پیتزا در دمای اتاق سرو میشود. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .