رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا
  • ثبت نام

Zedbazi
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

  • مدیر آگهی

spacer.png

.پیتزا پس از ابداع‌ در ایتالیا دچار تغییراتی شد تا به غذای خوشمزه‌ای تبدیل شود که امروز می‌شناسیم. با توجه به تنوع این غذا، انتخاب اینکه چه پیتزایی سفارش دهیم بسیار سخت است. در این مطلب سعی داریم شما را با انواع پیتزا آشنا کنیم. اگر شما هم از عاشقان پیتزا هستید، با ادامه‌ی این مطلب همراه باشید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر آگهی

انواع پیتزا

 

حالا که عاشق پیتزا هستید و دوست دارید با انواع آن آشنا شوید، بهتر است بیش از این منتظر نمانید و هرچه زودتر با انواع پیتزا و همین‌طور بهترین روش‌های طبخ آن‌ها آشنا شوید.

 

۱. پیتزای ناپلی

spacer.png

این پیتزا، اصلی‌ترین نوع پیتزا است. تاریخچه‌ٔ آن به قرن هجدهم و شهر ناپل ایتالیا باز می‌گردد. در این دوره شهروندان این شهر ساحلی بیشتر به‌دنبال غذاهای ارزان‌قیمتی بودند که بتوان آنها را به‌ سرعت میل کرد. در این زمان بود که پیتزای ناپلی ابداع شد. این پیتزا از یک  خمیر پیتزا   نان نازک همراه با گوجه فرنگی، پنیر،سیر و روغن زیتون   تهیه می‌شد. در آن زمان همه‌ٔ این مواد به‌ فراوانی و با قیمت مناسب یافت می‌شد و فروشندگان می‌توانستند به کمک آنها غذای خوشمزه و ارزانی تهیه کنند که در استطاعت مردم این شهر باشد.

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر آگهی

۲. پیتزای شیکاگو

.spacer.png

.این پیتزا نام خود را از شهری گرفته که در آنجا ابداع شد. در اوایل دهه‌ٔ ۱۹۰۰ میلادی مهاجران ایتالیایی شهر شیکاگو دنبال چیزی شبیه به پیتزای ناپلی می‌گشتند. «آیک سول» به‌جای تهیه‌ٔ پیتزای ناپلی چیز دیگری در سر داشت. او یک پیتزا با خمیری کلفت‌تر درست کرد که لبه‌های آن از سایر قسمت‌های آن مرتفع‌تر بود. او در این پیتزا برروی خمیر، پنیر موتزارلا ریخت، لایهٔ بعدی را گوشت و سبزیجات، و درنهایت برروی همه‌ٔ آنها لایه‌ای از گوجه‌فرنگی له‌شده قرار داد. این ایده بعدها موجب شد، سول رستوران‌های زنجیره‌ای (Uno Pizzeria) موفقی را تأسیس کند.

 

البته یک مدل دیگر از پیتزای شیکاگو وجود دارد که خمیر نازکی داشته و به‌جای شکل دایره‌ای، شکل چهارگوش دارد.

 

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر آگهی

۳. پیتزای نیویورکی

spacer.png

با اینکه پیتزای نیویورکی از پیتزاهای اصیل و قدیمی نیست، اما امروزه به محبوب‌ترین پیتزا در ایالات متحده تبدیل شده است. پیتزای نیویورکی با پیتزای ناپلی تفاوت‌هایی دارد. با اینکه خمیر پیتزای نیویورکی مانند پیتزای ناپلی نازک است، اما باید به‌قدری استحکام داشته باشد تا بتواند قطر نیم متری این پیتزا را تحمل بکند. این پیتزا را می‌توان بدون ابزارهای خاصی مانند کارد و چنگال میل کرد که با توجه به سرعت زندگی روزمره در نیویورک این امر بسیار مفید است.

 

شکل خاصی از پیتزای نیویورکی به‌ نام پیتزای سنت‌لوئیس وجود دارد. این پیتزا در دهه‌ی ۱۹۶۰ میلادی توسط اِد و مارگی ایمو ابداع شد. این پیتزا خمیر نازکی دارد و در تهیه‌ٔ آن از مخمر استفاده نمی‌شود. در آن به‌جای پنیر موتزارلا از پنیر پروول استفاده می‌شود. این پنیر از ترکیب پنیر چدار، موتزارلا و پروولون به‌دست می‌آید.

 

 

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر آگهی

۴.پیتزای سیسیلی 

spacer.png

پیتزای سیسیلی تاحدی شبیه به پیتزای شیکاگو است. ولی با آن ۲ تفاوت دارد. البته هیچ شباهتی به پیتزایی که در شهر سیسیل ایتالیا درست می‌شود، ندارد. پس داستان پیچیده‌ٔ آن چیست؟ این پیتزای چهارگوش را در هر کشوری که تهیه کنید، خمیر کلفتی دارد که بافت آن از سایر پیتزاها اسفنجی‌تر است. پیتزای مرسوم شهر سیسیل با سس گوجه‌فرنگی، پیاز، سبزیجات، ماهی کولی پر شده و برروی آنها خرده نان ریخته می‌شود. این مدل پیتزا معمولا در تعطیلاتی مانند کریسمس در سیسیل سرو می‌شود. اما در آمریکا پیتزای سیسیلی ترکیب ساده‌ای از گوجه‌فرنگی و پنیر موتزارلاست که در تمام سال صرف می‌شود.

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر آگهی

۵.پیتزای یونانی 

spacer.png

پیتزای یونانی برخلاف نامش ربطی به استفاده از مواد یونانی برای تاپینگ پیتزا ندارد. درواقع، پیتزا یک غذای اصیل مدیترانه‌ای نبوده و مهد آن در ایتالیاست. پیتزای یونانی به‌وسیله‌ی مهاجران یونانی که به ایالات متحده آمدند، ابداع شد. این پیتزا نیز ویژگی مخصوص به خودش را دارد. این پیتزا خمیری پفکی دارد که از پیتزای ناپلی کلفت‌تر و از پیتزای شیکاگو و سیسیلی نازک‌تر است. همچنین پیتزای یونانی از رب گوجه‌فرنگی‌ای تشکیل شده است که طعم شدید مرزنگوش می‌دهد و برروی آن ترکیبی از پنیر چدار و موتزارلا قرار دارد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر آگهی

۶.پیتزای کالیفرنیا

spacer.png

.پیتزا کالیفرنیا به‌خاطر محتویات غیرمعمول‌اش شناخته شده است. شروع پخت این پیتزا به دهه‌ی ۱۹۷۰ میلادی برمی‌گردد. زمانی‌که سرآشپز «اِدو لادو» انواع دستورالعمل‌های پخت پیتزا را امتحان کرد. او توانست پیتزایی بپزد که از خردل، پنیر ریکوتا، پاته و فلفل قرمز تشکیل شده بود. سپس او این دستورالعمل را به ولفگانگ پاک داد. ولفگانگ از او دعوت کرد تا سرآشپز پیتزای رستورانش بشود. سپس لادو توانست ۲۵۰ دستورالعمل منحصربه‌فرد پیتزا را ابداع بکند که در نهایت به منوی رستوران‌های زنجیره‌ای «آشپزخانه‌ٔ پیتزای کالیفرنیا» تبدیل  شد.‌

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مدیر آگهی

۷.پای گوجه فرنگی

spacer.png

این پیتزا از پیتزای سیسیلی مشتق شده و خمیری ضخیم و چهارگوش دارد که شبیه به خمیر نان فوکوسیا بوده و سرشار از سس گوجه‌فرنگی است. این پیتزا توسط ایتالیایی‌های فیلادلفیا ابداع شد. تفاوت این پیتزا با پیتزای نیویورکی در این است که در آن سس گوجه‌فرنگی به‌جای روی تاپینگ، در زیر آن قرار می‌گیرد. اما چیزی که باعث تمایز این پیتزا از سایر پیتزاهاست، این است که این پیتزا در دمای اتاق سرو می‌شود.

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...